Jump to content
Hundesonen.no

majonor

Medlemmer
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About majonor

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Golden Retriever
 1. Ja Flott å høre at det hjalp! Og håper det går bedre med vovsen..
 2. Jeg har googlet (På Google Scholar) og fant ut at de gir fentanyl-plaster til hunder etter operasjoner (som sikkert stemmer med deg?) Dette fordi at fentanyl gir god smertelindring, fort og effektivt, siden det er et plaster. Da går virkestoffet rett i blodbanen, og gir bedre smertelindring fortere (enn ved tabletter, hvor opptak ikke er like bra). Syns dette forklarte jeg (er ikke veterinær, men jobber i apotek..) (tatt herfra: http://www.veterinar...x?P=A&A=534&S=2)
 3. Jeg lurte på om det var noen musikkinteresserte her inne som spiller et instrument eller flere? Hvilket instrument spiller du? Jeg spiller trompet Hvor lenge har du spilt? Siden Herrens år 1993! Da var jeg hele 6.. Hva slags musikk spiller du? Alt som et korps kan spille - som er stort sett det meste (vi spiller mer enn marsjer ) ) Hvorfor valgte du akkurat dette instrumentet? Pappa spilte det. Egentlig hadde jeg lyst til å prøve trombone, men armene mine var jo selvfølgelig for korte.. Og først måtte jeg være drillpike, siden jeg var for liten til å starte å spille.. det er ett år
 4. Slenger meg på med pinnsvinhistorier... jeg og Newton (min fantastiske Golden Retriever på 10 år) gikk rundt og lusket i nattemørket, og brått flyr han ut.. jåda, det var en pinnsvinball det se. Han har alltid vært temmelig dust når det gjelder pinnsvin - altså "dust" som i at han skal snuse og snuse og snuse.. og han er veldig ivrig på dem :-/ og hvis vi har det under verandaen, så kan han gå ute der og snuse i ring helt til vi legger oss. Skjønner ikke hvorfor han er så veldig på dem.. lukter de noe spesielt?
×
×
 • Create New...