Gå til innhold
Hundesonen.no

Vinnie

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Vinnie

  1. Oppdretteren hadde finne ett nytt godt hjem til Barbie,hu skulle flytte dagen etter at hu blei kidnappa,og der blei de informert om situasjonen til Barbie,og som oppdretteren har sagt til de,så skal ikke dyrlege utgiftene gå på de,men på henne. Men dere er tydeligvis bare ute etter å krangle og kverulere,så jeg gidder ikke å skrive i denne tråden mer.
  2. Siri: Hvor har du hørt at det er masse galt med en corgi? En corgi er en frisk rase,men selvfølgelig så forekommer det hd på denne rasen som alle andre raser,men det er gudsjelov lite hd på rasen,og flere og flere oppdrettere tester for hd. Valpen var 100% frisk når valpe kjøperen kjøpte valpen,så da er det mektig rart at valpen har blitt så dårlig på 1 mnd. Den har måtte gått 1 times turer hver dag fra den var 8 uker gammel,og den har fått altfor lite mat,så den var underernært. Så dette har IKKE noe med dårlig avl å gjøre nei. Og hvorfor skal oppdretteren ha dyrlege utgifter på en hund som har blitt vannskjøtta så til de grader av valpe kjøperen? Det er jo helt feil,den valpen må gå til dyrlegen kontinuerlig i 1 år i følge dyrlegen. Og da er det helt feil at oppdretteren skal betale en annen persons dyrlege regning,og da er det heller ikke riktig at oppdretteren betaler tilbake hele summen,dette er NKK helt enig i. Nå har jeg akkurat snakka med oppdretteren igjen,og hu sitter nå hos politiet og de og mattilsynet er klare til å rykke ut,men de trenger flere tips om at valpen er hos valpe kjøperen. For det har kommet inn nytt tips om at valpe kjøperen har solgt valpen videre,noe som er straffbart siden det IKKE er hennes hund. Hvis dere har sett eller hørt hvor Barbie er,kan dere være så snille å gi meg eller oppdretteren beskjed så politiet og mattilsynet kan rykke ut.
  3. Her er link til avis artikken om Barbie. http://www.gjengangeren.no/nyheter/skal-ha-kidnappet-hund-til-horten-1.7211342
  4. Hvorfor skal oppdretteren betale hele kjøpesummen tilbake når hu må betale store dyrlege regninger for å få den stakkars valpen frisk igjen da? Det blir jo helt feil,oppdretteren skal jo ikke ha store dyrlege utgifter pga. at valpe kjøperen har vannskjøtta valpen,og da skal jo selvfølgelig oppdretteren trekke fra alle utgiftene hu har på valpen fra kjøpe summen,det er bare rett og rimelig.
  5. Oppdretteren henta ikke valpen tilbake,men valpe kjøperen leverte valpen tilbake for h*n ville ikke ha den lengre pga. den var så umulig å bare skreik,noe som ikke er rart siden den konstant gikk å var sulten og hadde/har store smerter i kroppen. Hunden står registrert på oppdretteren hos NKK. Alt er faktisk gjort etter boka i denne saken,og det er overhode ikke oppdretteren sin feil at Barbie blei kidnappa,så jeg synes det er helt sykt av deg å si at valpen er blitt en kasteball.
  6. Valpe kjøperen har ikke fått overført eierskapet på seg,stamtavla står på oppdretteren,det eneste som står på valpe kjøperen er chipen,den har ikke oppdretteren fått forandra enda. I følge politiet og NKK så er det oppdretteren som er eieren av hunden. Jeg skjønner ikke hvorfor du henger deg opp i eierskapet når det ikke er snakk om hvem som er eieren,men at det er snakk om en konflikt der oppdretteren og valpe kjøperen er uenig om hvor mye valpe kjøperen skal ha tilbake og at hunden er kidnappet fra eieren sin.
  7. Mye mulig det høres ut som at det er tvil om eierskapet,men det er det ikke,dette her gjelder penger og IKKE eierskapet.
  8. Her kommer litt informasjon ang. Barbie. Barbie blei levert tilbake til oppdretteren etter 1 mnd. pga. valpe kjøperen ville ikke ha hu lengre for Barbie bare skreik. Når oppdretteren fikk hu tilbake,så var Barbie veldig underernært og hadde store smerter i kroppen. Valpe kjøper og oppdretteren er uenig om beløpet valpe kjøperen skal ha tilbake,men eierskaper er det overhode ikke tvil om,det er oppdretteren som eier Barbie. Politiet og mattilsynet er kontaktet og det jobbes på spreng for å få hu hjem igjen.
×
×
  • Opprett ny...