Gå til innhold
Hundesonen.no

piaannette

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

piaannette's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi har tidligere brukt å kjøpe tørrfôr av veterinæren her, men hun fører ikke valpefôr. Så når hunden min er gammel nok kommer vi til å gå over til dette. Jeg husker dessverre ikke hvilket merke dette er. Om hunden min viser tegn til å få en negativ effekt av fôret hun får nå er det jo klart at jeg kommer til å bytte. Greit nok at hunder slekter på ulv, og de lever på rått kjøtt, men nå må vi også tenke på at de ikke får i seg mat like ofte som hunder gjør nå. Jeg har flere ganger sett hunder som har reagert utrolig negativt på å få rått kjøtt daglig. Blant annet med ekstremt røyting, benskjørhet og dårlig mave. Men det virker som de fleste har en positiv erfaring, og det er jo kjempe bra (:
  2. Jeg snakker vel helst om de blå pølsene (troll tror jeg de heter) samt avfall man kan få kjøpt av slaktere. Jeg har aldri fått høre noe negativt om appetitt, og det har fungert ypperlig her. Skjønt, dette er vel fra hund til hund. Og det er det vel med annet tørrfôr og slaktavfall/pølser. Jeg foretrekker at hunden min får tørrfôr daglig, og rent kjøtt av og til. Men jeg synes ikke at dette trenger å bli en diskusjon, så lenge man har en sunn og frisk hund er det det samme for meg hva man fôrer med (:
  3. Jeg vet om mange som bruker vom som fôr og er veldig fornøyd med dette, så jeg har full forståelse for at flere foretrekker dette. Personlig er jeg litt skeptisk på å bruke dette som hovednæring ettersom hunder har lett for å sluke maten. Min hund er et matvrak uten like og jeg foretrekker å gi henne fôr hun tar seg tid til å tygge. Den forrige hunden jeg hadde var veldig dårlig på å spise, hun var tynn og hadde dårlig pels. Av den grunn brukte jeg av og til å blande inn tørrfôret med vom; noe hun reagerte veldig positivt på. *
  4. Slakteavfall. Beklager dårlig ordvalg.
  5. Tusen takk for svar. Oppdretteren vi kjøpte hunden fra fôrer bare med vomfyll; noe jeg personlig er veldig imot. Hunden min var vel i overkant tykk for et par uker siden; så da tok vi å regulerte mengden. Hun begynner nå å få en fin fasong, så jeg er positiv på at vi fôrer henne riktig. Men ettersom dette er en stor hund antar jeg at mengden må økes etterhvert, det er vel helst her jeg er usikker. Og angående valpefôret er det vi har fra appetitt beregnet på store raser, og jeg er foreløpig veldig fornøyd med fôret.
  6. Hei, jeg gikk til anskaffelse av en berner sennen valp for omlag en måned siden. Jeg har ikke hatt erfaring med denne hunderasen før (har kun hatt engelsk setter). Jeg er litt usikker på hvor mye og ofte jeg skal fôre hunden min daglig? Hun får kun tørrfôr(appetitt valpefôr), i tillegg til godbiter under dressur og griseører. Hun får omtrent 2-3 dl tørrfôr tre ganger daglig. Er dette for mye eller for lite? Hun er nå 3 måneder og veier over 14 kg. Jeg veier henne ukentlig og hun har de siste 3 ukene gått opp omlag 2 kg per uke. Er dette uvanlig?
×
×
  • Opprett ny...