Gå til innhold
Hundesonen.no

idaa

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av idaa

  1. Hei, jeg har en staff på ett år og tre mnd.. Jeg har lyst til og begynne og trekke kjetting/dekk. Har aldri gjort dette tidligere. Har dere noen tips/råd og eller erfaring med dette? :-)
  2. idaa

    Cesars regler !

    Hmm. Har ikke fått inntrykk av at han sparker og er ufin mot hundene i boken.. Har jo sett en del på hundeviskeren på tv og synes han er utrolig flink.. Men det er jo hundre forskjellige syn på hundetrening.. Og det er jo heller ingen fasit på hvordan man trener en hund.. Han sier jo selv at det er ikke hundene han trener.. Han rehabliterer hundene og trener eierene ..
  3. Noen andre her inne som har lest cesars regler ? Om ikke, anbefaler jeg denne boken på det sterkeste.. Den er så bra ! Han har et bra syn på hundetrening :-) Hvis noen har noen andre forslag til hundebøker så kom med det :-D hehe..
  4. idaa

    Ufff å huff !

    Takk for svar ! Godt det ikke er farlig! Men må si jeg har brekket meg ett par ganger :-P hehe.. Jaja, da har jeg sett det også :-)
  5. Ja, hvor skal jeg begynne ! Jeg har en sønn på ett år. Idag formiddag hadde han gjort sitt i bleia, så jeg tok den av og satte han i dusjen. Mens da jeg holder på og skylle sønnen min, har den lille rakkeren hvert og "stjelt" kablen i bleien for og si det pent :-P Jeg skulle ta vekk bleien og så at det ikke var noe der og gikk for og finne han. Og han spiste bæsjen :-O Han er en valp. Men hva kommer dette av ?? Er det farlig ?? Noen som har opplevd eller hørt om dette før? Har jo hatt ett par hunder men ingen av dem har gjort dette før :-/
  6. Uff, stakkars.. Jeg har aldri sett lignene hvertfall :-/
  7. Nei, de går av når jeg "pirker" på dem.. Ja, det kan kanskje stemme med det du sier, han har det bare der han nesten ikke har pels :-)
  8. Jeg klipte klørne på Amigo nå.. Og ser at under magen så har han sånne små svarte prikker helt inntil huden .. Hva kan dette være? :-/
  9. idaa

    Hvilket for?

    Takk for svar! Da har jeg litt og lese om :-) Skal til dyrlegen til fredag så skal høre litt der også hva dem anbefaler :-)
  10. idaa

    Hvilket for?

    Hvilket hundefor får deres hunder ? Jeg har en papillon på ett år som får proplan, Men vi har fått en liten valp til som får eukanuba valpe for .. Men jeg er usikker på hva jeg skal gi dem vidre, er jo greit dem får samme for type.. Jeg har bare brukt proplan.. Noen som har noen erfaringer dem vill dele ang bra for ? :-)
×
×
  • Opprett ny...