Gå til innhold
Hundesonen.no

joyz_jento93@hotmail.com

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • MSN
    joyz_jento93@hotmail.com

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Kelpie
  • Mine dyr
    Jeg har en kelpie som heter Larris. Han ble født den 13.05.2010
    Jeg fikk han i april 2011.
    Han er klumsete og kosete, leken og konsentrert. Han elsker livet når vi går tur i skog og bader om sommeren.
    Han er mitt store gull og det mest verdifulle jeg eier!
    Alt som er på hjernen hans er leke.
    Hans favoritt leke er en flaske av gummi lignende ting, den heter Pelle :)

joyz_jento93@hotmail.com's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Bilder finner dere på denne siden : http://veronica1993.blogg.no/1334092205_larris_og_rasmus.html Jeg fant ikke ut hvordan jeg fikk bilder inn på denne siden. det visste jeg ikkje, da får han lete etter leke og godbiter da Er ikke lett og overse han, men det skal gå fullt an, må bare gjøre mitt beste. Jeg vet ikke hva forskjellen på working og australsk kelpie er :/ har ikke papirer på denne gutten, Men han er rase hund fikk jeg beskjed om, da nevnte dem bare kelpie. Når dem går på tur er det ikke noe kjefting eller noe, men det er om å gjøre å komme først fremst og finne den beste tisse plassen Når larris står i hundegården står rasmus utenfor å da leker dem av og til, men jeg kan ikke slippe dem løs, da blir det bare krangling. Rasmus liker ikke han hunder, men han liker larris ganske godt for å være en gutt. Det virker som om larris ikke vet forskjell på tispe og han hund. Han tar seg ikke tid til å sniffe på dem. Han ser en hund å da viser han bust uansett om det er jente eller gutt. Men når vi lufter han kjenner han igjen tispene sitt tiss, sniffer mye på det. Men han har ikke noe interesse for dem. Jeg har ofte munnbind på han når han er med andre hunder. Å tispen vi slapp han løs med gikk rundt han, men han brydde seg ikke, men jeg tørr ikke ta av han munnbindet når vi slepper hundene løs, vil ikke at han skal bite noen, og jeg vet han er i stand til det. Nei kelpiekos er supert, jeg blir så sjarmert av denne karen Jeg har vurdert å få en hundeperson hjem det må jeg få til, vil bare at larris skal få ett bedre liv Det virker som om han jakter på dem og det virker som om han beskytter meg og forloveden min. Jeg må virkelig gå hardere til verks, trene trene trene å mye kosing selvfølgelig
  2. Jeg tar han ofte med ut, å lar han springe etter leke og trene han på å bli og slik, det gjør han til han er helt utslitt og legger seg ned for seg selv i gresset. men med en gang vi går inn så er det på an igjen, henter leken sin og ligger den i fanget. ignorerer jeg det dytter han meg med labben og hopper på meg. så til slutt gir eg han leken. Visst jeg tar lekene hans bort, finner han en sokk eller ett eller annet han kan leke med og kommer bort til meg og så skal jeg kaste den, han hopper i sofa og løper rundt i stuen, noe som gjør at jeg ikke har han så ofte i stuen, jeg har han i stuen en time for dagen, ellers ligger han på kjøkkenet, og jeg går jo inn på kjøkkenet en del ganger for dagen, og da er det bare leke på hjernen. så da tar eg meg litt tid til sitt,labb og bli men jeg har lyst til å ha han mye mer i stuen, men da vil jeg han skal legge seg, er veldig stressende å ha han hoppende... Han blir nå 2år i mai Han heter Larris men vi har en hund til en 9år gammel boxer som heter Rasmus. di to går ikke overens med hverandre, noe som er ett slit, når forloveden min er på jobb, så er det, lufte en, sitte han på badet, lufte den andre, ha den på kjøkkenet, å så slippe ene ut av badet, og jeg må alltid passe på å låse dørene så dem ikke kommer inn til hverandre. Det er ganske irriterende at det er slik. Jeg håper jo å skaffe Larris en dame om ett par år, å jeg føler jeg må starte nå med å få han til å like hunder. jeg synes synd på han, jeg vil han skal kunne leke med andre hunder å forstå at han kan skaffe seg noen kompiser. Jeg vet ikke om det finnes slike kurs eller hva det gjør... Jeg har prøvd å fått han til å være med andre hunder, men med en gang dem får øyekontakt, angriper larris. Jeg kunne jo prøvd å lært han av og på knappen som folk snakker om, har faktisk ikke tenkt på det Men han er en veldig glad å lykkelig hund, om kvelden sitter eg meg ned å sier natta til han da gir han meg nattasuss han er en mamma gutt. men han stresser veldig mye, I alle fall visst jeg har vasket og ryddet stuen og han finner absolutt ingenting å leke med! da stresser han, han løper, han leter etter noe, men da kommer han og skal ha kos en liten stund å så løper han, og han blir veldig stresset, jeg ser det på hele hunden, han vet ikke hvor han skal gjøre av seg. Men når vi går på tur skal han angripe biler og andre folk som går på tur, men visst vi er på eiendommen vår så blåser han i biler og folk som kjører og går.
  3. Hvordan klarte du å få kelpien din så rolig inne? . Jeg har en kelpie som jeg fikk når den var 11mnd. Den liker ikk andre hunder (dyr) å den klarer ikke sitte stille i stuen. Har du noen tips til hvordan jeg kan få den til å like hunder og være litt mer rolig inne?
×
×
  • Opprett ny...