Gå til innhold
Hundesonen.no

toffer125

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Mops

toffer125's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei igjen. Valpen er i dag 225gr og har fått litt morsmelk for valper. Den suger når vi legger den til mora men virker som det er lite melk. Ser ikke på vekta et den har fått i seg noe. Jeg har fått råd om å vaske den med lunket våt bomullsdott på magen og det var effektivt. Det kom både tiss og mye gult fra endetarmen. Men er det noen som har noen råd om hvordan jeg skal få mora til å slikke den og like valpen?. Hun snur seg unna når valpen kommer nær ansiktet hennes. Hun vil gjærne være i valpekassa sammen med valpen og ligger pal å når han suger.
  2. Hei! Valpen var 263 gram ved fødsel, og nå er den 240. Vi holder til i nord-trøndelag. Vi skal prøve det med bomullsdotten for å få den til å gjøre ifra seg. Tusen takk for tips alle sammen!
  3. Tusen takk for svar! Vi får se om vekten går opp, eller om den fortsetter å gå ned. Tar kontakt med veterinær så fort jeg kan. Det er bare litt vanskelig å dra til veterinær, da vi antagelivis må kjøre 3-4 timer eller mer. Men ringer sikkert snart. Det er ikke veldig billig dette heller keisersnittet kostet jo over 7000..
  4. Hun prøvde selv, men fikk det ikke til. Hun sa bare at vi måtte prøve å legge den til hele tiden. Vi har kjøpt morsmelkerstatning, men prøver å få valpen til å heller ta melk.
  5. Det har vi gjort, men hun sier vi bare skal legge den til
  6. Her var det ikke mye svar å få nei.. Valpen lever fortsatt men vekten går nedover og nedover hele tiden. Det er lettere for den å die nå, men den trenger fortsatt litt hjelp. Hvis valpen først dier så klarer tispa og ligge stille ganske lenge. Mopsetispa viser ingen tegn til at den er moren. Hun slikker den ikke eller steller noe med den. Kan det ikke lage forstoppelse og da vil valpen dø? Nyfødte valper trenger som oftest hjelp, eller? Håper på litt mer respons da vi begynner å bli ganske bekymrige nå.
  7. Hei! I går natt klokken 12 gikk vannet til mopsetispa. Vi trodde fødselen skulle starte, men det gjorde den ikke. Hele natta ventet mamma, det var rier hvert tiende minutt helt til klokka 5. Da stoppet det helt opp. mamma ringte dyrlege, og vi skulle ta keisersnitt.Da var klokka 8. Det tar ca en time å kjøre til dyrlegen, klokka var ca halv 10 da mamma var hos dyrlegen, og dyrlegen var ganske sikker på at valpen var død. Valpen levde, og dyrlegen gjorde alt for å få den til å overleve. Dyrlegen prøvde og få valpen til å ta melk, men den ville ikke. Nå sitter vi hjemme, og valpen vil fortsatt ikke ta melk. Den prøver å ta tak, men klarer det ikke. Er det noen som har noen tips eller har erfaring med mopsefødsler? Takk! :-)
×
×
  • Opprett ny...