Gå til innhold
Hundesonen.no

Tonje Alseth Rygh

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tonje Alseth Rygh

  1. Fy fader altså.. Men klart det der har ikke stort med pit bull og gjøre. Teit eier og understimulert hund tipper jeg som i tilegg har fått oppmuntret voktingen sin...
  2. Ja, det er det jeg også synes er litt merkelig. Altså den er jo fri røntget, og øyelyst og det er jo en fordel selvfølgelig, men samtidig så har man jo ikke muligheten av og prege den fra valpestadiet og begynne utdanning i den retningen man evt ønsker.
  3. Det er en helt vanlig malle som er røntget og øyelyst og trent noe lydighet og spor, ikke noe voldsomt. Omplasseres pga for lite tid iflg eier.
  4. Ser det er opprettet en egen tråd her. Takk igjen for svar. Greit og vite
  5. Har lyst på malle en gang i fremtiden, så driver og følger med litt på hva som er av kull, omplasseringer osv, for og få en liten oversikt, og i dag fant jeg en annonse hvor ei dame vil omplassere mallen tispa si på 2 år(tror jeg). Greit nok. Tispa har ingen spesielle meritter, men den er HD skjekket fri og øyelyst, og i følge eier etter gode linjer og hun vil da ha 15000 kr for hunden. Pga nysgjerrighet så sendte jeg henne en mail og lurte på hvorfor hun skulle ha 15000 for hunden, og da mente hun at det var billig for en voksen malle uten meritter med god stamtavle vistnok. Hva mener dere? Jeg vet ikke mye om maller så det er jo godt mulig, men jeg synes det virker litt spesielt.
×
×
  • Opprett ny...