Gå til innhold
Hundesonen.no

Blackdiamond

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Blackdiamond

  • Bursdag 01/04/1990

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Ålesund
  • Hunderase
    Mops
  • Mine dyr
    Mopsene Alfa og Molly <3

Nylige profilbesøk

766 profilvisninger

Blackdiamond's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk Nei jeg føler meg bare så usikker på selve operasjonen. Eine vet. mener dette er en veldig skummel operasjon og advarer meg med at det er 50% sansynlighet for overlevelse ved en slik operasjon, og en annen vet mener at dette skal være en ganske ok operasjon å gjennomføre. Så jeg kjenner meg veldig usikker på hele operasjonen. Også i tiden etterpå. Bør hun ha mye oppsyn, vil det være veldig smertefult for henne. I det hele tatt. All erfaring med en sånn typer operasjon er kjekt å få høre om!
  2. Er det noen som har erfaring med operasjon av bløt gane? Har fått time for operasjon på mopsen min, men jeg kjenner meg veldig usikker på hele operasjonen.
  3. Jeg bruker å sy til puppiaselene. Hundene mine trenger L runt halsen, men M runt magen, så da bruker jeg å kjøpe L seler, og så syr jeg bare til (korter ned på lengden) reimen rundt magen, og da passer de perfekt, og de kan forsatt reguleres
  4. Ja det er det vet mest sansynlig tror det er, at det er noe hormonelt siden hun hadde innbilt svangerskap på den første løpetiden. Men vi får følge nøye med henne og være veldig oppmerksom Jeg har heldigvis fri hele dagene nå, så da blir det enda lettere å følge med på henne
  5. Nå har vi vært hos vet ble tatt ultralyd og vet kjendte på henne. Livmoren så helt fin ut, og ikke noe tegn til livmorbetennelse. Men med tanke på symtomene vil vi ikke konkludere med at alt er fint. Jeg fikk fortalt at livmorveggen består av 3 lag. Når det er betennelse i livmoren er det betennelse i alle disse 3 lagene. Det var det ikke, men det kunne vær at det var en liten betennelse i det ene laget, og i og med hun har gått på antibiotika nå, kan det vær at den kuren har klart å holde betendelsen til det minimale, men ikke klart å ta hele hele, bare holde den litt i sjakk. Jeg fikk nå en ny (annen type) antibiotika kur som er sterkere og som (forhåpentligvis) vil ta det som sitter der, for vet var sikker på at der var noe gale, om ikke bet i hele livmoren. Vi får holde henne under nøye oppsyn, og dersom det skulle være tegn til endringer skal vi reise inn med en gang. Vi skal uansett på kontroll om 10 dager når antibiotika kuren er ferdig. Men hun virker helt fin ellers. Ikke feber, å god matlyst, bare ganske tørst.
  6. Jeg har akutttvakt, og kan også ringe vår faste veterinær dersom det skulle være noe akutt, men det var han jeg snakket med i sted, og han mente at dette kunne vente til i morgen tidlig. Han har full historikk på hunden, og det var han vi var med for 1 1/2 uke siden, så jeg stoler på at han har full kontroll på henne. Har i alle fall ikke hatt noen dårlige opplevelser hos han. Jeg kan dra på akuttvakten, men den veterinæren der er virkelig ikke til å stole på! Føler det er like høg risiko (om ikke større) å ta med hunden dit som å vente til i morgen tidlig.
  7. Jeg ringte inn til de nå, og de og mente at det kunne være Livmorbetendelse, men de hadde ikke mulighet for å ta henne inn før i morgen tidlig : /
  8. Nei det ble ikke tatt ultralyd undersøkelse da sist, men jeg får be dem ta det nå.. Takk
  9. Jeg har en sort mopse tispe på ca 1,5 år som har sin andre løpetid nå. En uke inn i løpetiden ble hun akutt rar en kveld. Hun var helt annpusten og urolig, ville ikke legge seg ned, og stresset runt og pustet tungt nesten hele natten. Dette gav seg ut på morgenen, men vi tok henne med til veterinæren for sikkerhets skuld. De kunne ikke finne noe galt med henne, og hun var ikke låk noe sted. Men vi fikk med en 7 dagers antibiotika kur, samt smertestillende. Har ikke sett noe som helst lignende oppførsel etter dette. Men nå, ca 1,5 uke etter dette begynte hun å lukte skikkelig vondt bak. Hun blør fortsatt, men det er litt mer brukaktig med blod, og det lukter helt grusomt! Har vasket henne og tispetrusene og alt som går and å vaske, men det går 5 min så lukter alt like ille igjen. Et det noen som vet hva dette kan være? Har tenkt på om det kan være livmorbetendelse, men ville ikke vet. ha funnet tengt til dette da vi var der første gangen? Har en annen mopse tispe, men hun har aldri luktet slik som dette, for lukten er virkelig stram og sur.
×
×
  • Opprett ny...