Gå til innhold
Hundesonen.no

Tracking

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tracking

  1. Ola Valan blir ene dommeren i FA og MH hos SBK i august. En svært dyktig kar fra Trondheim. Dommer nr. to er ikke helt klarlag, men jobbes med i disse dager. Vær tidlig ute med påmelding, det er kun 8 plasser på MH og 8 på FA, og det er allerede kommen noen påmeldinger. Det blir Lydighetsprøver 8. el 9. september. Disse blir trolig avholdt på gress Jobbes med dommer også på denne.
  2. Mail adressen til Sotra Brukshundklubb er; styre@sotrabrukshundklubb.com Hjemmeside; http://www.sotrabrukshundklubb.com/ Her får du svar på spørsmål om MH og FA i 18.-19. august.
  3. Skrev for en tid siden ett innlegg med noen nysjerrige spørsmål. Søkte "saarloos" i søkefeltet, og havet derfor inn på bl.a dettte diskusjonsforumet. At mitt navn her er "Tracking" handler ikke om annet enn at jeg konkurrerer i en hundesport med bla spor, og trener MYE spor med hunden min. Navnet passet derfor meg, og har ingen ting å gjøre med at jeg prøver å luske i andres liv (så store fritidsproblemer har jeg ikke!). Ser det ble masse kommentarer i ettertid, og får også inntrykk av at det "lettet" stemningen på diskusjonene når du fortalte om hunden din. Synest du skal storkose deg med valpen din! 100% Saarloos eller ikke. Det er jo uansett viktig for deg å vite mye om rasen, og ta imot tips og erfaringer fra andre Saarloos eiere. Masse lykke til med valpen!!
  4. Hei SWHRES Utrolig nydelig valp du har hentet deg! Er blitt fasinert over Saarloos`en, både for dens "særtrekk" og dens ulvelignende utseende. Har møtt tre individer, og hørt en del om rasen. Ser din er veldig ulik disse jeg har truffet (kanskje fra veldig andre linjer...). Har forstått at det er få av rasen i Norge. Vil gjerne lære mer om Saarloosen, og lurte på hvem som er foreldrene til Ares... og hvilken kennel han er fra? Har oppdretteren en hjemmeside?
×
×
  • Opprett ny...