Gå til innhold
Hundesonen.no

Gordo

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Gordo

  1. Gordo

    Trapper og tur

    Ups- beklager, Charlie er 10 uker . Han er blanding mellom rottweiler, dobermann, beagel og springer spaniel. Så han blir vel mellomstor og ganske aktiv. Jeg tenker også på kulden, han er veldig tynn i pelsen. Han er ute og løper løs i hagen mange ganger i løpet av dagen også.
  2. Vi har kjøkken i 1etg og stua i 2etg så det blir litt opp og ned trapper her i løpetav dagen. Jeg har satt opp grind på toppen av trappa slik at ikke Charlie skal ramle ned. Jeg bærer han opp og ned 90% av gangene, men lar han gå de siste trinnene opp eller ned noen ganger og det fikser han fint. Når er det greit å la han gå hele trappen selv? Lurer også på hvor lang tur dere går med valpen deres? Jeg er heldig og har skogen rett utenfor døra så stort sett går vi en liten tur der uten bånd, hvor han bestemmer tempo, da er tispa mi - Mira 5år, også med. De tuller rundt og koser seg, er da ute i ca 15min. Pleier også og gå en tur med bånd, på 10min toppen. Da går vi på fortauet, der biler passerer slik at han skal bli vandt med det også og ikke bare skogen. Han er kjempeflink til å gå med bånd ! Det klør bare litt innimellom .
  3. Gordo

    Nattesøvn :)

    Lille Charlie her våkner en gang i løpet av natten selv om han ligger ved siden av meg, så sånt sett utgjør ikke det noe forskjell. Derfor tydelig at han faktisk våkner av at han må tisse.
  4. For en uke siden flyttet lille Charlie inn til oss , han er nå 9 uker. Fra før av har vi ei tispe på 5år. Etter å ha prøvd litt forskjellig om natten, sover de nå sammen i en slags valpe grind vi har bygget opp. Han våkner mellom tre og fire hver natt og må ut og tisse. Jeg lurer på hvor lenge det er riktig av meg å ta han ut om natten? Lurer også på når de andre valpene her inne 'legger seg' for kvelden og hvilket klokke slett dere gir det siste måltidet ? Håpet på mange svar og tips . Veldig mange år siden sist jeg hadde valp. Tispa vi har overtok vi for 3 år siden, så hun har vi ikke hatt som valp.
  5. Jeg vil også gjerne være med
×
×
  • Opprett ny...