Gå til innhold
Hundesonen.no

Rikke Brevik

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Rikke Brevik

  1. Takk for link! Håper de trenger.. Har lett ganske lenge etter en valp nå
  2. Har du link/epost til å kontakte de med ? Har vært inne på siden, men fant så lite informasjon :s
  3. Hei! Jeg er en jente på 19 år og har en samboer på 20. Vi hadde tenkt å skaffe oss hund, men tenkte at det hadde vært fint å "prøve" en først. Dermed kunne vi tenkt oss å være fosterhjem, hundepassere eller noe lignende. Kan være alt fra 1 uke til over 1 år Noen som har erfaringer og tips? Vi har ikke små barn, og vi bor i en 75 kvadrat stor leilighet, med skogen rett utenfor døren. Har hørt med omplasseringssenter, men de fleste er så langt unna at de kan ikke bruke oss :/ Håper på svar!
  4. En hund av liten størrelse, hadde tenkt meg en Chihuahua, men andre raser av liten størrelse er også i tankene Eneste hundeerfaringen jeg har fra før er å gå tur med en nabohund da jeg var mindre. Men samboeren min på 20 har hatt hund siden han var 9 år gammel. Er vel mest ute etter en kose/selskapshund, men har skogen ut turløypen rett utenfor døren, er også en hundeklubb der jeg bor som har treningsplassen noen meter unna der jeg bor :- )
  5. Skal sende en mail til dyrebeskyttelsen :- ) Nei skjønner godt at de ikke er serlig interresert i å plassere en de er glad i hos en fremmed Er vel kanskje derfor det er så vanskelig å finne en "fosterhund" .. Ja kan hende det, har lagt ut en del "annonser" på lokale facebook sider o.l. men lite respons desverre. Blir nok uten hund jeg ser det ut som
  6. Vi bor i Brønnøysund, ca 2 timer unna Mosjøen i Nordland. Har lagt ut annonser på hundesider på facebook og i grupper som er i nærheten. Men lite respons :/ Skulle gjerne kjøpt hunden jeg hadde tenkt, men er bedre å ha en "på prøve" først, slik at det ikke blir tatt forhastede konklusjoner og at hunden må sendes bort senere :/ Vil jo at når jeg kjøper, at det skal bli et varig hjem!
  7. Hei! Jeg er en jente på 19 år og har en samboer på 20. Vi hadde tenkt å skaffe oss hund, men tenkte at det hadde vært fint å "prøve" en først. Dermed kunne vi tenkt oss å være fosterhjem, hundepassere eller noe lignende. Kan være alt fra 1 uke til over 1 år Noen som har erfaringer og tips? Vi har ikke små barn, og vi bor i en 75 kvadrat stor leilighet, med skogen rett utenfor døren. Har hørt med omplasseringssenter, men de fleste er så langt unna at de kan ikke bruke oss :/ Håper på svar!
×
×
  • Opprett ny...