Gå til innhold
Hundesonen.no

JulieB.Henriksen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    nesodden
  • Interesser
    hund, miljø, økologi,strikking og natur :)
  • Hunderase
    Samojed og Bearded Collie

JulieB.Henriksen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, Samojeden er noe for seg selv. Stabeist også så sosial ja.! Men jeg tror jeg har på en måte oversosialisert henne i tillegg, fordi jeg visste om noen aggresive Samojeder. De var ikke sosialisert, hadde blitt noen skikkelig stive einstøinger, med sammskjønnsaggresjon osv. Så jeg var redd for å få en slik hund og dummet meg da ut ved å sosialisere en del, ofte. Så hun har vent seg til å få være med alle. Jeg vet, jeg vet. Kjempe feil av meg, så jeg skapte mye av dette fram selv. Men man lærer av sine feil, eller hva? Jeg opplever det samme som deg med andre hunder, at noen blir stresset av henne, noen syntes hun er dødskul og andre blir sinna eller redde osv.. Jeg skal prøve framover å gjøre mest mulig for å få fikset dette. Vi går ofte i byen og der hender det hun blir stresset av det i tillegg. og når det da kommer hunder, så uff. Jeg gjør mye for å dra hun ut av situasjonen da, må nesten dra hun etter meg noen ganger. Hun går sidelengs med meg ... Tusen takk for trinnene dine!
  2. Det er ikke lett! Med noen hunder må jeg bare komme meg forbi. er ikke vits for meg å sette meg ned der. Men det du burde gjøre er å finne deg noen hunder som du kan trene passeringstrening med! For jeg forstår det som om at det er det dere sliter med? Det hjalp på oss i en periode.
  3. Hun er generellt en veldig rolig hund! Ikke akkurat verdens beste på lydighet, da hun syntes det er kjempe kjedelig og det kan vi ikke holde på med mer enn 5 min av gangen. Det er veldig opp og ned hva vi gjør om dagen. Men vi kløver nesten hver helg, jogger 2 ganger i uken. Vi går vel tilsammen 1 til 2 timer tur om dagen (ikke de dagene vi jogger). Også driver vi med touch og triksing veldig ofte, godbitsøk noen ganger i uken og litt generell hjernetrim nå og da, med hjernetrim leker Vi syklet før, men sykkelen ble stjålet... Noen kan kanskie mene at hun får for mye stimuli, ikke vet jeg. Men jeg har snakket flere som kan om stress, hundetrenere osv. Og hun får akkurat passe ifh til henne Jeg skal prøve å gjøre det du sier! Jeg har bare ikke lyst til at hun skal leve uten andre hunders kontakt. Vil ikke at det skal gå feil vei ifh hundevenner. For meg så gjør det på en måte ikke noe å falle litt nå og da. Det er mer for hennes skyld. hun kveler seg selv. Men tusen takk for hjelpen!
  4. vel. prøver ofte å gjøre det. hun slapper ikke ordentlig av, og plutselig hopper hun opp igjen og skal leke. Når hun først vil, er hun skikkelig sterk også. Så hun har dratt meg over ende når jeg har sittet nede med hun. Hun er nesten helt i transe når det gjelder andre hunder. godbiter er ikke interessant og jeg må si komandoen ganske mange ganger og veldig ofte "hjelpe" henne ned. Altså legge hånden på rompa hennes. Men takk
  5. Jeg har en Samojed tispe på 1.6 år nå. Hun har hvert utrolig mye mer krevende enn jeg hadde forventet, men likevel har vi nådd et stadium som jeg liker ganske godt Det eneste vi sliter med er at hun er så utrolig over ivrig med andre hunder og det virker som om hun ikke forstår andre hunders signaler. Hun gir seg ikke. Hun vil bare leke, men det er mange hunder som ikke liker måten hun leker på. Så de sier ifra, gang på gang på gang. Men hun gir seg ikke. Forleden så endte hun opp med å bli bitt av en Border Collie. Så nå begynner jeg å bli litt lei. Jeg lar hun ikke hilse på alt og alle, men innimellom må hun jo få litt frihet syntes jeg! Og jeg har veldig mange gode venner med hunder, som vi ofte går tur med! Pluss at vi har to hunder til hjemme. Hun går godt overens med den ene, men Beardisen er gammel og blir fort sinna. Og den andre som hun går overens med, de stopper aldri å leke. huffa! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal trene på dette. Jeg har prøvd å ikke la hun hilse på hunder, men jeg har ikke sett noen fremgang i det. Jeg tenkte jeg kanskie skulle prøve å sette meg ved en hundepark og da heller trene litt triks og at hun bare skal ligge å se på andre hunder. Jeg vet ikke hva dere sier til det? Noen som har andre forslag? takk
×
×
  • Opprett ny...