Gå til innhold
Hundesonen.no

Charly

Medlemmer
  • Innholdsteller

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Charly

  1. Må nesten si takk til alle som har svart her inne! =) Tar imot all info om dere har mer!
  2. Hei og takk for svar! Da ble jeg pittelitt klokere. Han er blitt sjekket for HD og øyelysning men dette må gjerne gjøres igjen? Hvor ofte bør man ta disse sjekkene? Han er en frisk og sunn hund både psykisk og fysisk. Ikke minst er han så utrolig snill! En skikkelig god og "varm" hund. Eneste er at han får seg noen skikkelig raptusfakter med jevne mellomrom. Og det spiller ingen rolle om jeg har vært på lang fjelltur med han, løpetur, eller lekt masse. Virker rett og slett ut som han gjerne er klar for å finne seg en dame etterhvert! Det var dette med utstilling som jeg er veldig usikker på om jeg ønsker å gjøre, men har veldig lyst å bruke han i avl. Ja jeg har lagt merke til at det kommer stadig flere og flere gårdshunder og det er jo bare kjempe koselig! Min kommer fra et oppdrett i Oppland, har desverre ikke fått noe fullstendig presentasjon av han enda..(Litt grønn og ny her) men skal prøve om jeg får lagt ut bilde på profilen etterpå
  3. Hei! Håper noen kan hjelpe meg her.. Jeg har veldig lyst å bruke hunden min i avl men sånn som jeg har forstått det MÅ den har vært stilt ut og vunnet minst 2.premie.. Stemmer isåfall dette?
  4. Hei alle sammen! Jeg har et utrolig FRUSTRERENDE problem med min hund på 16 mnd. Han jokker på nemlig på puten til samboer! Vi har fire puter i sengen og han tar alltid den ene puten som samboer ligger på og setter i gang med sitt fornødne.. Jeg føler vi har prøvd det meste. Ta han bort uten å si noe, prøve å distrahere han, la han være alene i stuen mens jeg "stenger" meg inne på rommet osv osv osv.. Vi prøver å holde døren lukket så ofte som mulig men av og til glemmer vi det og da er han rett på puten igjen! Det som er litt rart er at jeg har ikke noe særlig problemer med han og jokking ellers. Det har kun vært på denne puten og ellers "kompisen" hans som er kastrert. Da setter han gang for full rulle.. Har dere smarte luringer noen tips og triks og komme med? Begynner å bli rimelig lei! Litt redd han også skal begynne på andre ting... Hilsen frustrert hundeeier
  5. Idag er jeg verdens lykkeligeste hundeeier! Våknet av brekningslyder fra hunden og tenkte at nå er det i gang! Spratt utav sengen og skyndte meg for å "hjelpe" til og plutselig låg tampongen på gulvet, med tråd og det hele! Fysj for et syn men jeg er UBESKRIVELIG lettet og lykkelig! Nok en gang, Tusen takk for mange gode og beroligende råd!
  6. Ja jeg sitter jo her og lurer på om jeg skal ringe og evt når.. Det er jo ingen tegn til han er dårlig, han drikker vann og går på do som vanlig.. (Begge deler) Jeg tenker at hvis jeg ser han endrer oppførsel eller viser det minste tegn til at noe er gale ringer jeg med en gang og forlanger å komme på klinikken så de får sjekket han.. Eller bør jeg ikke vente så lenge? ÅÅh, jeg er så fortvilet.. Alt hva den lille banditten finner og skal spise... Bør jeg gi han mat som normalt eller bør jeg vente med det?
  7. Ok.. Her blir det store doser oljen og så får jeg bare inderlig håpe at den kommer ut av seg selv... TUSEN hjertlig takk for mange gode og ikke minst RASKE svar! Sitter her nervøs som bare det og "venter" på at det skal skje noe.. Mens skurken bare vil leke, kose som alt er i fineste orden. Og kanskje det er det! Krysser alt av fingre, tær og poter!
  8. Ringte jo dem i natt som sa at jeg måtte bare se etter han og følge med om oppførselen endret seg.. Han er like frisk og rask som han pleier men synes jo det har tatt litt vel lang tid å få den ut.. 4 ganger på do og ingen tegn til den.. Men så vet jeg ikke hvor lang tid det tar for en tampong og gå gjennom systemet :S Ble hunden syk underveis og derfor dro dere til vet?
  9. Er det noe "regel" for hvor mye olje jeg kan gi han? Sånn som nå har jeg gitt han en halvfull spiseskje ca hver fjerde time.. Er det for mye eller kan jeg gi han mer?
  10. Som tittelen sier har min dansk-svenske gårdshund på 17 mnd fått i seg en brukt tampong.. Jeg vet ikke om han har spist den hel eller om han har tygget den i seg.. Kom inn på badet i natt og der lå kun papiret den lå inni igjen.. (Han har klart å "løfte" opp lokket på søppelspannet og dradd den ut) Jeg blandet ut salt i litt vann for å så legge det bak på tungen hans og håpe dette ville starte brekninger og at han ville da spy den opp men dette gjorde han da ikke.. Han slukte bare saltet i seg som det skulle være noe "godt"... Ringte akutt tlf men vetrinæren der var veldig usikker og mente det var best jeg holdt han under observasjon og følge med han.. Så lenge han ikke viser noe unaturlige tegn... Det gjør han ikke.. Han er leken, drikker og spiser som normalt og er ikke noe annerledes i oppførselen... Nå er det gått 16 timer siden det uhellet og jeg har vært flere ganger ute med han, han har tisset og vært på "dopådo" (fire ganger) og det var ingen tegn til tampongen.. Om den da ikke har løst seg opp? Jeg har gitt han litt olje slik at det kan kanskje være med på å smøre tarmene hans men nå vet jeg ikke mer hva jeg skal gjøre.. Vet noen hvor lang tid det tar gjennom fordøyelsesystemet? Jeg gav han litt mat idag tidlig men vil ikke gi han for mye før jeg vet at den er ute.. Er det riktig? Åå, jeg er så beskymret for han!! Er det noen som har noen råd??
  11. Ja jeg har tenkt på det om han kjeder seg, så jeg har passet på å leke litt ekstra med han og gitt han noen ekstra leker.. Men likevell virker det som at han bare mååå bort å gnage... Kanskje jeg skulle prøvd å gi han litt flere leker til hodebry.. Utrollig frustrende... Merker at han prøver seg ja
  12. Hunden min har plutselig begynt å gnage på lister og alle andre kanter han finner i huset! Han er nå en måned fra å fylle 1 år og tidligere har dette aldri vært et problem! Hvorfor i alle dager begynner han med dette nå? Jeg har tatt han med en gang jeg har sett det og jeg har også smurt eddik der han har vært, men da er jo det allerede for sent,, Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre med dette problemet?
×
×
  • Opprett ny...