Gå til innhold
Hundesonen.no

AnnCogEscobar

Medlemmer
  • Innholdsteller

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av AnnCogEscobar

  1. Operasjonen gikk bra og jeg har akkurat hentet han hjem fra Veterinærhøyskolen etter at han har vært et døgn til oppservasjon Så nå håper vi at operasjonen er vellykket i forhold til at passasjen holder seg åpen og at mange av Escobar sine symptomer blir borte
  2. Hei alle sammen. Beklager hvis jeg har lagt denne tråden på feil sted,men hvis det er tilfelle så si ifra så skal jeg endre det Jeg er ute etter et bra kompaktkamera og derfor så lurer jeg på hva hvilken modell dere her inne har ( de av dere som eventuelt har kompaktkamera)?? De av dere som har kompaktkamera har dere også lyst til å være så snill å legge ut et bilde som er tatt med det kompaktkameraet dere har??
  3. Hei alle sammen. Jeg har en staffordshire bull terrier hannhund på snart 5 år som har fått diagnosen pylorusstenose og skal opereres torsdag 2.mars for dette. Pylorusstenose er en innsnevring i passasjen mellom magesekk og tynntarm og det gjør at maten blir liggende veldig lenge i magesekken. Blir ikke dette operert så kan magesekken bli større og bli pløsete. Symptomene Escobar har er at han har kastet veldig mye opp,hatt dårlig mage,rast ned i vekt,oppblåst mage og mye smerter. Er det noen andre her inne som har hund med pylorusstenose og som har blitt operert for det og som har lyst til å dele sin erfaring med både sykdommen og operasjonen?
×
×
  • Opprett ny...