Jump to content
Hundesonen.no
  • entries
    7
  • comments
    2
  • views
    2685

About this blog

Oskar er en Mittelspitz hann på 10 måneder som flyttet til oss for ca. 4 uker siden. Det er fint å dele oppturer og nedturer med andre hundeelskere. Jeg ønsker også å fortelle om våre turer på veien og i fjellet. 

B1AF8FB1-BC9A-4975-826E-1FC1C0CF1A2B.jpeg

Entries in this blog

Oskar slapper av?

Når Oskar slapper av, ser det ofte slik ut! Han tar sofaen som om han er kongen av heimen, og er ikke flau i det hele tatt over blålilla nykastrerte baller. Litt kortere tur i dag grunnet operasjon fredag, og sammen med resten av familien nyter han søndagsettermiddagen?

Mamma til Oskar

Mamma til Oskar

Oskar har mistet manndommen?

Oskar har blitt kastrert i dag! Et bevisst valg fra vår side, og en god erfaring vi har med en tidligere hannhund. Oskar sov halve formiddagen, som etter en god og tilfredsstillende rus vil jeg tro.... Deretter har det vært full fart med lek. I dag har jeg lært at en Mittelspitz ikke lar seg skremme av kastrering og full narkose?

Mamma til Oskar

Mamma til Oskar

Hviledag i regn og blåst!

Oskar og jeg har hviledag! Må innrømme at endorfinene skriker etter tur i dag også, men selv jeg ( som er sånn middels opptatt av bevegelse og friluft) skjønner at både Oskar og jeg trenger hvile innimellom. Dermed ble det brødbaking, og litt forberedende opplegg til neste ukes undervisning i stedet. Som lærer er jeg heldig! Mye jobb i perioder, men også mange og lange ferier. Det nyter Oskar godt av! I morgen har jeg planlagt tur med ei venninne, og tror ( rettere sagt håper) at pølsebiter kan

Mamma til Oskar

Mamma til Oskar

Fridag, fredag og turdag?

En fantastisk dag å gå tur på? 8 km på glatte Hadelandsveier sammen med Oskar og ei god venninne. Eneste skår i gleden var at Oskar bjeffet på folk, og løp etter biler sånn som han ofte pleier. Men, jeg fylte treningsjakka med masse godbiter og hadde strategien klar i hodet... NB. Jeg skal love dere at det er vanskeligere i praksis?Uansett, jeg stjal med meg et tips fra programmet fra Bølle til... som gikk på TV i går kveld. Hver gang det kom en bil og Oskar bjeffet med påfølgende jaging, sa jeg

Mamma til Oskar

Mamma til Oskar

En vill Mittelspitz?

Oskar 10 måneder og jeg trener! Litt hver dag. I tillegg går vi lange turer flere ganger i uka. Noen ganger er jeg kjempeglad i Oskar mens andre ganger har jeg lyst til å levere han på nærmeste kennel. Oskar har et lydvolum som nesten får glass til å sprekke, og på turer er det flaut å møte folk. Da bjeffer han som om døden var nær... Jeg, som hundeeier til en omplasseringshund med lite oppdragelse holder godt tak i båndet, nikker rødmende en unnskyldning når vi møter småbarnsforeldre på søndags

Mamma til Oskar

Mamma til Oskar

Jeg trodde vi hadde en hund..

...men dette er vel egentlig kattestilling? Oskar sitter ofte sånn! Han følger med på det som skjer, og jeg lover - det er lite som skjer her på tjukkeste bondelandet. Kanskje det er derfor han sitter sånn lenge og vel, i påvente av en bil, traktor eller naboen som har våget seg ut på glattisen. Uansett, her er den første dagen i det nye året rolig! Jeg, mamma til Oskar sitter fortsatt i pysj? og strikker. Hverdagen kommer tidsnok!! Ha en fin dag fra oss her på Gran?

Mamma til Oskar

Mamma til Oskar

Oskar?

I dag har vi gått 8 km langs isbelagte Hadelandsveier. Med piggsko til godt over tusenlappen, og med hundegodt i lomma la vi ut på tur. Håpet er at Oskar skal oppleve sin første nyttårsfeiring som grei nok! Da er det en fordel at han er bitte litt sliten... Vi, Oskars mamma og pappa har passert 50 år og er lite opptatt av masse gjester og stormende jubel på nyttårsaften. Raketter har vi ikke kjøpt på mange år! Derfor går vi inn i det nye året med god atmosfære sammen med svigermor. Ta godt vare

Mamma til Oskar

Mamma til Oskar

×
×
  • Create New...