Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Guide: Hvordan hjelpe de som ikke kommer inn på Hundesonen.no

Recommended Posts

Etter at hundesonen ble flyttet til ny server har noen brukere hatt problemer med å nå frem til den nye serveren. Dette er fordi pc/mac cacher DNS. DNS forteller til hvilken ip (server)  domenet hundesonen.no skal sende deg til.

Her er 6 forslag til hvordan man skal løse dette problemet, de må ikke nødvendigvis følges og de er rangert fra "mest sikker til spekulativ" :)

1. Flush DNS:
Prøv å starte maskinen på nytt eller klikk her for guide til Windows, Mac og Linux.

2. Slett nettleserens cache og liknende
Google "clear browser cache firefox" hvis firefox er din nettleser. Bytt firefox med din nettleser hvis ikke.

3. Bruk en annen nettleser du ikke har brukt til hundesonen.no tidligere
Vi anbefaler Google Chrome eller Mozilla Firefox. Begge nettleserne er gratis og laste ned.

4. Benytt korrekt adresse
Hvis du har lagret hundesonen som en favoritt/snarvei/bokmerke og du går inn på/blir sendt til hundesonen.no/forum, så vil du ikke komme frem.  Hvis du ser denne feilmeldingen fra nginx er du på riktig server, men feil adresse.

Skjermbilde_2015-09-21_kl._00.00.58.thum

5. Gi brukeren en direkte link til et emne
Brukere rapporterer at de ikke kommer inn via hundesonen.no men kommer inn via en lenke til et nytt emne (f.eks. denne posten),

6. Vent til du kommer inn (24-48 timer)
Det er kjedelig å vente, men da dette problemet er lokalt hos den individuelle bruker så vil det gå over når maskinen slutter å sende brukeren til feil adresse. Det er dog viktig at man ikke prøver å gå inn på siden hele tiden for da beytter man cachen.
 

PS: Da problemet er på den lokale maskinen til brukeren er dessverre ikke noe Hundesonen kan gjøre for å fjerne dette problemet. 

 

Edited by RAH

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det er så sant. Dobbelt sant, som du nevner, siden søkbarhet for framtiden blir helt ødelagt også. Nettopp av den grunn er det en del større forum som har forbud mot slike megatråder/serietråder (mener ikke at det er løsningen her altså). Synes det er supert at du skiller ut aktuelle tema, og det beste er selvsagt at vi blir flinkere alle sammen til å lage fornuftige tråder når vi har noe «faglig» på hjertet. En løsning kan være å lage en standardisert intro for hver måned - slik at den som oppretter den kopierer den fra forrige måned. Der kan det stå hva man ønsker og ikke ønsker i akkurat nå-tråden, uten at man trenger å bli helt nazi i etterkant...
  • Jeg vet ikke akkurat om jeg kan kalle meg erfaren hundetrener, men, men... Nå har jeg en liten mini, omplasseringshund, et lite bjeffemonster  Så vi går med lommene fulle av godbiter, og så lenge avstanden er stor nok så greier vi oss på et vis. Men altså, andre hundeeire er jo ikke akkurat hjelpsomme,  enten stiller de seg opp med hunden for å se på når minien får så masse godbiter, og står de lenge nok så kommer det nok et bjeff! Eller de kommer nærmere for å hilse! Det hører nesten til unntakene at hundeeiere passerer som om alt var normalt Det kan jo umulig være sånn at folk ikke vil at vi skal lykkes? Eller?
  • Var inne å kikket litt på finn for mitt område (Rogaland). Herregud så trist og sint jeg blir! Halvparten er «ønskes kjøpt doodlidoo, spitzpoo, cavapoo, poooo og doooodle» annonser. «Spitzpoo - vi har falt for denne rasen». Har bare lyst å sende de mld og SI AT DET IKKE ER EN RASE. Og hva med alle de annonsene der «Bob vil bli far, Mary vil bli mor». Aller helst uten stamtavle og det beste er å parre en eller annen stakkars puddel. For å så prise det til en million. Jeg vet jo at det er fritt vilt på Finn og at det er en grunn til jeg ikke er der så mye. Men herregud... Valpekjøpere (og «oppdretterne» av disse «rasene») må ta seg sammen. Valpekjøperne har også et stort ansvar her - selv om det bedrives ansvarsfraskrivelse på høyt nivå. 
     Takk for meg! 
  • Her er en typisk bedømmelse man kan risikere å få fra utidige dommere om man stiller en jaktgolden ... og da har man ikke begynt å diskutere holdninger og slengbemerkninger fra ymse andre deltakere og oppdrettere rundt ringen ... Hunden fikk forøvrig good ved neste korsvei og jeg vet om lignende tilfeller hvor hunden senere har fått VG. Så ikke bare kan man forvente å få dritt - det er bingo i tillegg.
  • Atlas er idag blitt HD-røntget! Bildene ser veeeldig fine ut, men venter likevel spent på avlesningen til NKK🤞🏼 Stakkars fyren har bare sovet helt siden 14 idag, fikk noe gode greier å sove på sier han🙊
 • Nylig opprettede emner

×