Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Guide: Hvordan hjelpe de som ikke kommer inn på Hundesonen.no

Recommended Posts

Etter at hundesonen ble flyttet til ny server har noen brukere hatt problemer med å nå frem til den nye serveren. Dette er fordi pc/mac cacher DNS. DNS forteller til hvilken ip (server)  domenet hundesonen.no skal sende deg til.

Her er 6 forslag til hvordan man skal løse dette problemet, de må ikke nødvendigvis følges og de er rangert fra "mest sikker til spekulativ" :)

1. Flush DNS:
Prøv å starte maskinen på nytt eller klikk her for guide til Windows, Mac og Linux.

2. Slett nettleserens cache og liknende
Google "clear browser cache firefox" hvis firefox er din nettleser. Bytt firefox med din nettleser hvis ikke.

3. Bruk en annen nettleser du ikke har brukt til hundesonen.no tidligere
Vi anbefaler Google Chrome eller Mozilla Firefox. Begge nettleserne er gratis og laste ned.

4. Benytt korrekt adresse
Hvis du har lagret hundesonen som en favoritt/snarvei/bokmerke og du går inn på/blir sendt til hundesonen.no/forum, så vil du ikke komme frem.  Hvis du ser denne feilmeldingen fra nginx er du på riktig server, men feil adresse.

Skjermbilde_2015-09-21_kl._00.00.58.thum

5. Gi brukeren en direkte link til et emne
Brukere rapporterer at de ikke kommer inn via hundesonen.no men kommer inn via en lenke til et nytt emne (f.eks. denne posten),

6. Vent til du kommer inn (24-48 timer)
Det er kjedelig å vente, men da dette problemet er lokalt hos den individuelle bruker så vil det gå over når maskinen slutter å sende brukeren til feil adresse. Det er dog viktig at man ikke prøver å gå inn på siden hele tiden for da beytter man cachen.
 

PS: Da problemet er på den lokale maskinen til brukeren er dessverre ikke noe Hundesonen kan gjøre for å fjerne dette problemet. 

 

Edited by RAH

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Var inne å kikket litt på finn for mitt område (Rogaland). Herregud så trist og sint jeg blir! Halvparten er «ønskes kjøpt doodlidoo, spitzpoo, cavapoo, poooo og doooodle» annonser. «Spitzpoo - vi har falt for denne rasen». Har bare lyst å sende de mld og SI AT DET IKKE ER EN RASE. Og hva med alle de annonsene der «Bob vil bli far, Mary vil bli mor». Aller helst uten stamtavle og det beste er å parre en eller annen stakkars puddel. For å så prise det til en million. Jeg vet jo at det er fritt vilt på Finn og at det er en grunn til jeg ikke er der så mye. Men herregud... Valpekjøpere (og «oppdretterne» av disse «rasene») må ta seg sammen. Valpekjøperne har også et stort ansvar her - selv om det bedrives ansvarsfraskrivelse på høyt nivå. 
     Takk for meg! 
  • Her er en typisk bedømmelse man kan risikere å få fra utidige dommere om man stiller en jaktgolden ... og da har man ikke begynt å diskutere holdninger og slengbemerkninger fra ymse andre deltakere og oppdrettere rundt ringen ... Hunden fikk forøvrig good ved neste korsvei og jeg vet om lignende tilfeller hvor hunden senere har fått VG. Så ikke bare kan man forvente å få dritt - det er bingo i tillegg.
  • Atlas er idag blitt HD-røntget! Bildene ser veeeldig fine ut, men venter likevel spent på avlesningen til NKK🤞🏼 Stakkars fyren har bare sovet helt siden 14 idag, fikk noe gode greier å sove på sier han🙊
  • Er så lei av å få mail som ikke er ment til meg nå! Er ei som har nesten lik mail som meg som hele tiden oppgir min mail. Så da får jeg masse ordrebekreftelser, fakturaer, fotballmail osv. Har tatt kontakt med avsender før, som sier de har gitt kontakt videre. Men jeg fortsetter å få mail. Nå fant jeg det jeg tror er riktig mail direkte til henne, så har sendt en mail og informert, og bedt henne dobbeltsjekke mailen hun oppgir. Håper det hjelper, så jeg slipper å få full innboks av andres mailer. 
  • Jeg lurer på hva som ville skjedd hvis utstillingsringene plutselig hadde hatt et flertall av jaktvarianter? De blir jo stadig mer vanlige. Jeg mistenker det ville skjedd ting både med "utstillingsavlen" og dommerenes holdninger, egentlig.
 • Nylig opprettede emner

×