Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Min kjære Vims.

Recommended Posts

Nok en gang sitter jeg her og tenker på deg.

Hva skal jeg egentlig gjøre nå, når jeg begynner å tenke på deg? Det er ikke mer å fikse, ikke mer å ordne, ingen flere distraksjoner lenger. Urnen står på hylla, tatovering er tatt, bildet til bilderammen fremkalt, maleri malt ferdig... Ingen krevende valper som holder tankene unna. Jeg ser jo nå at jeg kanskje har gått litt ''over the top'', med tanke på å markere ditt minne, men det føles jo fremdeles ikke ut som nok... Selv om jeg begynner å skjønne nå at det ikke gjør så mye fra eller til, borte vil du være, uansett hvor mye jeg forsøker å ha deg rundt meg.


Vims var min første, egne hund.


Men du var så mye mer. Du var det første dyret jeg har følt en slik altoppslukende kjærlighet for. Det eneste som holdt livslysten nogenlunde i gang gjennom noen tøffe perioder. Aldri har jeg følt meg så hjelpesløs, alene og forvirret som den tiden jeg hadde deg - jeg tør ikke å tenke på hvordan det ville gått om jeg var totalt alene.

Jeg får så dårlig samvittighet av å tenke tilbake. Åh, så mye bedre du hadde hatt det om jeg hadde hatt deg nå. Du fortjente kun det beste, ting som jeg ikke helt klarte å gi deg. Du fortjente et langt lengre liv. Likevel, vi har hatt noen fine stunder, og du har lært meg å virkelig sette pris på de to små jeg har nå. Men de vil aldri bli helt som deg.Uff. dette ble fryktelig rotete... Det jeg prøver å si er; jeg savner deg. Så, så mye. Min sjelevenn. • Like 10

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Anbefaler også omplasseringshund fra Norge, fremfor import. Når du bestemmer deg for rase så går det an å ta kontakt med oppdrettere å si at du er interessert i en voksen hund. Seriøse oppdrettere omplasserer ofte hunder selv, og vil ihvertfall som regel gjerne vite hvor hunder som er fra deres oppdrett ender opp (om kjøper omplasserer selv). Så de har ofte god oversikt over hunder av "sin" rase som trenger et nytt hjem, uten at de trenger å være "problemhunder" av den grunn. 
  • Drar opp denne tråden igjen jeg   Flere som er jobbsøkere nå? Jeg er arbeidsledig fra 1. desember, etter å ha jobbet i vikariater i 2 år og 3 mnd på samme sted. Trist og kjedelig, men sånn er det. Har søkt på litt forskjellig, og på de to siste stillingene jeg søkte på, ble jeg innstilt rett bak de som fikk tilbud.  Har takket ja til å være tilkallingsvikar i friomsorgen, elektronisk soning, og skal ha to uker opplæring der fra 7. desember. Har sagt ja til å jobbe 25, 26, 27. desember og 1. januar. Men håper jeg får en 100 prosent stilling et eller annet sted snart.
  • Gatehund fra utlandet vil jeg ihvertfall fraråde. Det er mye svindel rundt disse med tanke på papirer og behandling, og du hjelper egentlig ikke til med å løse noe problem der. Det blir bare plass til "flere" gatehunder. I tillegg er jo korona ganske kompliserende der nå. Her i Norge vet du både litt mer hva du får (lettere å kontakte oppdretter av hunden, møte den på forhånd osv.), og lettere å unngå svindel. Det er nok hunder her som trenger et hjem. Når det gjelder rasevalg (det kan du jo også ta om du skal ha omplasseringshund) så kommer det jo litt an på hva du skal ha hunden til, og hvor mye kapasitet du har. Det er ganske stor forskjell på rasene du nevner. Keeshonden er på mange måter lik eurasieren, så hvis du trives med den så er jo det et greit valg. Når det gjelder belgeren så er det hunder som trenger mer både fysisk og mental aktivisering enn de andre rasene, så jeg tenker at de egner seg best om du tenker å drive med noe hundesport. Skotsk hjortehund tar mye fysisk plass, skal du ha den med i bil? Kan folk rundt deg passe den? Er du sterk nok, og har du mulighet og plass til å la den løpe? Rasevalg tenker jeg avhenger veldig hva slags hundehold du har og hvilke preferanser du har på pelstype, mengde pelsstell, størrelse, lyd, osv. Det er jo også stor forskjell i førbarhet/trenbarhet og behov for fysisk og mental aktivitet.
  • Jeg går med tanker om å skaffe hund nr 3.  Har lyst å utvide flokken. Eldste hunden min er 12 år gammel Tibbe gutt som er frisk, men veldig lat etter å blitt kastrert som følge av svulst i endetarm. Har en Eurasier gutt på 6 år  og tenker at jeg vil  ha en gutt  til i flokken.   Det jeg  da tenker valget står om er ; enten å velge en omplasserings hund fra Norge  eller adoptere gatehund fra utlandet.  Man vet jo ikke het hva man får da, men er en god følelse å hjelpe en hund å få et hjem. Valg nr to er å skaffe en valp.  Og da står valget mellom en Keeshond, Tervuen /Groendaler, Skotsk hjortehund  eller Finsk lapphund. Noen som har tanker om dette valget eller erfaring med disse raser?
 • Nylig opprettede emner

×