Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bedre selvtilliten?

Recommended Posts

Vi har en omplasseringshund, blanding, på ni mnd. Hun har gått overens med de fleste hunder, men merker at hun er usikker med de største hundene. Hun lekte med en fire mnd gammel valp her andre dagen, og det var en fryd og se på! :D Men så skulle vi treffe boxeren til noen gode venner av oss... Boxeren fløg på henne, og hun krøp under bilen, og ble der en stund! :lol: Hun kom frem med halen mellom bena og satt seg inntil meg.. Boxeren fikk lov til å snuse, mens hun gjemte ansiktet under armen min. Ga de en sjanse til som heller ikke gikk så bra.. Er det mulig å få disse to til å gå sammen?? Er masse med de som har boxeren, men vil ikke risikere at vår hund blir skremt og usikker.. Hva er den beste fremgangsmåten??? (Må sies at boxeren er i slutten av løpetiden, vet ikke hvor mye dette har å si!?!) Vår hund viste seg underdanig med en gang, halen mellom bena, ørene bakover og var på vei ned da boxeren kom i fullt firsprang, så tror hun gjorde det rette!?! Kan vi ødelegge hunden selvtillit med å prøve på nytt??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er ikke sikkert at de vil kunne gå godt i lag. Det kommer litt ann på hvordan Bokseren er i lynne. Kan den være en tispe som er litt dominant? Og ja, det har nok litt innvirkning at den har løpetid. Hadde jeg vært deg så hadde jeg før prøvd å finne trygge hannhunder som valpen kan få leke med .

Men det er også litt viktig at du ikke tar henne med på for mange ting med en gang. Det viktigeste for henne er vel nå først å bli kjent og trygg på deg.

Kan der være en mulighet for at valpen din nærmer seg løpetid selv? Den er jo 9 mnd.... Min tispe fikk første løpetiden da.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hun er en omplasseringshund, og jeg vet ikke om hun har hatt løpetid eller om den kommer nå!?! Det er litt rart, for boxeren er normalt sett verdens snilleste. Hun pleier ikke ha problemer med andre hunder, og tror hun er sånn midt på treet når det gjelder dominans. Trodde ikke det skulle bli så vanskelig når valpen gjør det hun skal!?! :oops:

Prøver å ikke utsette henne for alt på en gang, men bare ta alt naturlig. Vi treffer jo på andre hunder og vil ikke skremme henne, men hun har heller ikke hatt problemer før nå.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • MÅL 2020 ❌ Få fikset meldingene i søk - tja... Det kom seg, så kom det seg ikke likevel. Litt igjen 🙈 ✔ Bli ferdig med rehabilitering etter korsbåndsoperasjon - feires enda! Friskmeldt i mai!  ✔ Mørkerundering NRH - bestått i april!  ✔ Feltsøk NRH - bestått i april!  ✔ Orientering NRH - bestått i april!  ❓ Mer lp og evt starte diverse prøver vi får lyst til. - tja... Det har blitt lite lp, både trening og stevner. Startet IBGH1 med tittel, startet rally som resulterte i 2 ganger direkte opprykk, og fått seg RL1 tittel. Skulle starte mer, men avlyst pga en viss pandemi...  MÅL 2021 - A-godkjenning ettersøkning (Oi. Det var ekstremt skummelt å skrive ned og si høyt... Men den som gir seg er en dritt) - RL2 tittel  - IBGH2  - Levere bacheloroppgave
  • Her er vi sliitne i kveld! Hatt en utrolig morsom dag på hinderinnlæringskurs, herregud for en kul hund jeg har! 😁I kveld skal det slappes av med god mat og godteri foran tven, og lades opp til ny kursdag i morgen. 
  • Vi har en sheltievalp på 7 mnd. 
   Han har hatt en del trøbbel med magen siden han var liten, noe som har ført til at vi har prøvd litt forskjellige typer fôr. Da han var liten var han et skikkelig matvrak som ikke kunne få maten sin fort nok. Etter hvert som han har blitt eldre, har han blitt mer kresen (tror vi). Hver gang vi har byttet fôr, har han de første dagene vært skikkelig gira og spist maten sin, før han etter hvert ikke er interessert lenger. Han kan gå en hel dag uten å spise. Han får ikke særlig mye godbiter heller, men er alltid veldig gira på og jobber gjerne for godbiter. 
   Høres dette ut som en kresen hund, eller kan det ligge noe annet bak? Han er ikke undervektig eller tynn, men vi bekymrer oss likevel for at han ikke får i seg det han trenger. 
  • Takk for info 👍 Jeg har sikkert sett litt for lett på dette med HD. Begge mine hunder er sjekket, og har A-hofter, som jeg forventet. Nå har rasene jeg har heldigvis lite problemer med HD, men jeg burde kanskje ikke bare forventet A-resultater 😇 (nå vet jeg bedre)
  • Mål 2020
   - Ettersøksgodkjenning ❌
   - Utstillingstrening og evt. stille på en utstilling. ❌
   Dette ble det ikke noe av pga. pandemien. Vi har det ikke travelt, så tar det når situasjonen roer seg.
   - Jakt ✔️
   Det har det blitt og er heller ikke ferdige i skogen for i år. Dyktig hund allerede og gleder meg til å se hvordan hun utvikler seg i årene som kommer. Mål 2021
   Eneste målet vi har er å få ettersøksgodkjenningen i boks til høsten. Alt annet av organiserte aktiviteter avventer jeg til koronapandemien er et tilbakelagt kapittel.
 • Nylig opprettede emner

×