Jump to content
Hundesonen.no

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bedre selvtilliten?

Recommended Posts

Vi har en omplasseringshund, blanding, på ni mnd. Hun har gått overens med de fleste hunder, men merker at hun er usikker med de største hundene. Hun lekte med en fire mnd gammel valp her andre dagen, og det var en fryd og se på! :D Men så skulle vi treffe boxeren til noen gode venner av oss... Boxeren fløg på henne, og hun krøp under bilen, og ble der en stund! :lol: Hun kom frem med halen mellom bena og satt seg inntil meg.. Boxeren fikk lov til å snuse, mens hun gjemte ansiktet under armen min. Ga de en sjanse til som heller ikke gikk så bra.. Er det mulig å få disse to til å gå sammen?? Er masse med de som har boxeren, men vil ikke risikere at vår hund blir skremt og usikker.. Hva er den beste fremgangsmåten??? (Må sies at boxeren er i slutten av løpetiden, vet ikke hvor mye dette har å si!?!) Vår hund viste seg underdanig med en gang, halen mellom bena, ørene bakover og var på vei ned da boxeren kom i fullt firsprang, så tror hun gjorde det rette!?! Kan vi ødelegge hunden selvtillit med å prøve på nytt??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er ikke sikkert at de vil kunne gå godt i lag. Det kommer litt ann på hvordan Bokseren er i lynne. Kan den være en tispe som er litt dominant? Og ja, det har nok litt innvirkning at den har løpetid. Hadde jeg vært deg så hadde jeg før prøvd å finne trygge hannhunder som valpen kan få leke med .

Men det er også litt viktig at du ikke tar henne med på for mange ting med en gang. Det viktigeste for henne er vel nå først å bli kjent og trygg på deg.

Kan der være en mulighet for at valpen din nærmer seg løpetid selv? Den er jo 9 mnd.... Min tispe fikk første løpetiden da.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hun er en omplasseringshund, og jeg vet ikke om hun har hatt løpetid eller om den kommer nå!?! Det er litt rart, for boxeren er normalt sett verdens snilleste. Hun pleier ikke ha problemer med andre hunder, og tror hun er sånn midt på treet når det gjelder dominans. Trodde ikke det skulle bli så vanskelig når valpen gjør det hun skal!?! :oops:

Prøver å ikke utsette henne for alt på en gang, men bare ta alt naturlig. Vi treffer jo på andre hunder og vil ikke skremme henne, men hun har heller ikke hatt problemer før nå.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×