Gå til innhold
Hundesonen.no

RiWi

Medlemmer
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av RiWi

  1. vel, vel... får håpe det går over... så får jeg takke for råd, og prøve både ananas og banan og diverse imens... litt trøst i å høre at det finnes flere drittbikkjer der ute...
  2. noen gode råd mot bæsjespising? Valpen er helt vill etter alt som heter bæsj for tiden. Hundebæsj og kattebæsj er favoritten:( urk... Hun har jo raskt forstått at jeg ikke syns det er så kult, men istedet for å la være å spise, spiser hun bare så fort hun kan... herlig.. Når hun er i bånd klarer jeg stort sett stoppe henne, men hun er mye løs, og i hagen finner hun alltid noe bæsj i en krok... Bikkjen stinker, og snart kan jeg sikkert droppe alle forutgifter...
  3. pakk den inn og hold den i bevegelse:)
  4. tenker jeg tar en tur på sotra og titter 24.okt. Så kan jeg sikkert spørre noen der:)
  5. på valpekurset mitt sa de at sånn ca, så kunne man regne valpens alder i mnd. og gange med 10min. Dvs. 3 mnd valp=30 min, 4mnd=40min osv. Dette er sikkert ikke for mye ihvertfall, men tenker også at det er veldig avhengig av rase og hvor og hvordan man går. Man må bruke sunn fornuft:) Selv går jeg minst mulig på asfalt, men tar gjerne litt lengre turer løs i skogen. Går i rolig tempo, så stresser ikke avgårde på trimtur akkurat.
  6. må si jeg finner stor trøst i denne tråden;) trodde egentlig det var bare jeg som var grådig dårlig til å få hundene mine reine... colliejenten min er nå snart 5mnd, og ikke stuerein. Heldigvis bæsjer hun ikke så ofte inne, men hun går gjerne inn for å tisse selv om hun er ute :rolleyes2: Har hatt to grand danoiser-dn ene var 9 mnd og ikke stuerein når jeg fikk henne, men det ordnet seg raskt. den andre var ganske treg også-husker ikke helt, sikkert 6-7mnd. Bulldogjenten var raskere rein-3-4mnd.
  7. hei! Nå har jeg surfet masse på nettet, men finner fint lite info om gjeterhunder. Jeg har nå en collietispe på 4,5 mnd. Har veldig lyst til å nytte rase-egenskapene og gå et gjeterhundkurs med henne. Jeg lurer på når man evt. kan starte på sånne kurs? må jeg vente til jeg har gått noen lp-kurs eller er det greit å starte tidlig?? Bor på Askøy,utenfor bergen, så hvis noen vet om noensom kurser om dette, blir jeg veldig glad:)
×
×
  • Opprett ny...