Maren&Bunyip

Medlemmer
 • Innholdsteller

  64
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Maren&Bunyip

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Moss
 • Hunderase
  Australsk Kelpie og Border Collie
 1. Den fjerde kom ganske nylig, tror jeg.
 2. Person of Interest?
 3. Hva er det egentlig du vil frem til med de linkene du deler?
 4. Delte Finn annonsen på FB, og håper du får kjøpere fort nå Bor I Moss selv, så bare å si fra om du skulle trenge hjelp med noe.
 5. Tenker jeg på at om du er en voksen mann. Når jeg og andre naboer har snakket om lydnivå på musikk, spesielt på natta mange ganger. Og politiet har vært her om natta iallefall to ganger(som jeg vet om) for å snakke med deg(senest i natt). Så burde du vel greie å tenke deg om noen ganger før du spiller så alle naboene hører det igjen, selv om det er dagen nå? Min leilighet er vel 'lengst unna', og jeg hører det godt akkurat nå.
 6. Samme her. Hadde et møte med en schæfer som kom i full fart ut av en hage da vi var ute på tur sist Tirsdag. Heldigvis bestemte den seg for at det ble for mye med en kelpie, og en bjeffende border collie valp, så den stoppet noen meter fra. Og løp tilbake til eieren når han ropte like etter. Det gikk jo heldigvis bra, men hadde jo noen sekunder til å tenke det værste på.
 7. For å gi en rask kommentar om gutten du nevnte, Alan Kurdi. Ja, jeg har lest om det at faren ble anklaget for å være en smuggler, men det er det ingen bevis for at han faktisk var. Og for å ta noe av det andre du nevner, ja, det har vært en del forsøk på å fremstille faren som fæl, og så videre. Man kan jo for eksempel ta de 'nye tennene' han liksom skulle ha satt ut på en så farlig tur med familien for å få. Men er egentlig noe som har blitt snudd og vridd på noe helt voldsomt av disse 'alternative media'. Denne inneholder også linker til andre kilder-- http://jondanzig.blogspot.no/2015/09/misleading-claim-about-why-syrian-boy.html
 8. Tror nok det må bli til at jeg må få meg nye brodder til vinteren, ja - Viktig med høye ører, siden det er noen ganger de som er lettest å se over lyngen, etc. - Nå har jeg både kelpie og border collie, har bare glemt å legge det til profilen. Og enig i at likheten er der, om man ser bort fra det hvite. Og takk
 9. Er vel på tide med et bilde igjen, er det ikke? Noctua vokser og trives, og er (i mine øyne) en veldig enkel valp, eller kanskje det er bare jeg som liker litt gale, aktive hunder XD Han har en tendens til å tenke at han er trekkhund, og bjeffer på hunder, og folk vi treffer i skogen der det sjeldent er folk. Men det jobbes med, og noe fremgang har det vært (kontakttrening nytter). Så vi kommer i mål, selv om det tar tid, det er ikke alle dager/uker jeghar ork til å trene så mye som jeg vil. Det er også flott å se hvordan han har utviklet seg fra en mer klumsete 8 uker gammel valp, til nå, der han suser frem selv i vanskelig terreng.
 10. Tja, med den stormfloen og bølgehøyden som er eller blir der, så spørrs det om den overlever.
 11. Jeg har en som er vel noe over fem måneder nå. Vi trappet opp gradvis, og går vel nærmest samme lengde turer som jeg gikk da jeg bare hadde eldstehunden, nå. Vi er gjerne ute iallefall et par timer(lengre på lange turer), og varierer mellom å surre rundt i en av skogene ikke langt fra der vi bor, til lengre turer, og noen ganger besøke bysentrum/en park i nærheten. Ofte med innlagt trening(lete etter ting, etc). Det takler han helt fint nå.
 12. Hvordan er det venstresiden har bidratt til fremmedfrykt, mener du?
 13. Jeg tror nok det hadde vært bedre å satt seg inn i hvor mange muslimske vitenskapsfolk det finnes rundt om kring, hvor mange som har vunnet en nobelpris i vitenskap sier egentlig veldig lite.
 14. Da lurer jeg egentlig på hvor du vil hen med den listen? Hva er det du mener det beviser?
 15. Jeg syntes nok heller det er slik at noen lar det veldig lille fåtallet av muslimer som begår terror farge deres syn på muslimer, og at det negative får alt for mye fokus i media. Muslimer flest har tross alt ingen skyld i det ekstremister gjør, eller er noe særlig like de. Så må man heller ikke glemme at det er flest muslimer som blir skadet av disse terroristene. Slike tanker som at alle muslimer skulle fortjene å bli sett på som skumle, rett og slett skremmer meg.