Maren&Bunyip

Medlemmer
 • Innholdsteller

  63
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Maren&Bunyip

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Moss
 • Hunderase
  Australsk Kelpie
 1. For å gi en rask kommentar om gutten du nevnte, Alan Kurdi. Ja, jeg har lest om det at faren ble anklaget for å være en smuggler, men det er det ingen bevis for at han faktisk var. Og for å ta noe av det andre du nevner, ja, det har vært en del forsøk på å fremstille faren som fæl, og så videre. Man kan jo for eksempel ta de 'nye tennene' han liksom skulle ha satt ut på en så farlig tur med familien for å få. Men er egentlig noe som har blitt snudd og vridd på noe helt voldsomt av disse 'alternative media'. Denne inneholder også linker til andre kilder-- http://jondanzig.blogspot.no/2015/09/misleading-claim-about-why-syrian-boy.html
 2. Tror nok det må bli til at jeg må få meg nye brodder til vinteren, ja - Viktig med høye ører, siden det er noen ganger de som er lettest å se over lyngen, etc. - Nå har jeg både kelpie og border collie, har bare glemt å legge det til profilen. Og enig i at likheten er der, om man ser bort fra det hvite. Og takk
 3. Er vel på tide med et bilde igjen, er det ikke? Noctua vokser og trives, og er (i mine øyne) en veldig enkel valp, eller kanskje det er bare jeg som liker litt gale, aktive hunder XD Han har en tendens til å tenke at han er trekkhund, og bjeffer på hunder, og folk vi treffer i skogen der det sjeldent er folk. Men det jobbes med, og noe fremgang har det vært (kontakttrening nytter). Så vi kommer i mål, selv om det tar tid, det er ikke alle dager/uker jeghar ork til å trene så mye som jeg vil. Det er også flott å se hvordan han har utviklet seg fra en mer klumsete 8 uker gammel valp, til nå, der han suser frem selv i vanskelig terreng.
 4. Tja, med den stormfloen og bølgehøyden som er eller blir der, så spørrs det om den overlever.
 5. Jeg har en som er vel noe over fem måneder nå. Vi trappet opp gradvis, og går vel nærmest samme lengde turer som jeg gikk da jeg bare hadde eldstehunden, nå. Vi er gjerne ute iallefall et par timer(lengre på lange turer), og varierer mellom å surre rundt i en av skogene ikke langt fra der vi bor, til lengre turer, og noen ganger besøke bysentrum/en park i nærheten. Ofte med innlagt trening(lete etter ting, etc). Det takler han helt fint nå.
 6. Hvordan er det venstresiden har bidratt til fremmedfrykt, mener du?
 7. Jeg tror nok det hadde vært bedre å satt seg inn i hvor mange muslimske vitenskapsfolk det finnes rundt om kring, hvor mange som har vunnet en nobelpris i vitenskap sier egentlig veldig lite.
 8. Da lurer jeg egentlig på hvor du vil hen med den listen? Hva er det du mener det beviser?
 9. Jeg syntes nok heller det er slik at noen lar det veldig lille fåtallet av muslimer som begår terror farge deres syn på muslimer, og at det negative får alt for mye fokus i media. Muslimer flest har tross alt ingen skyld i det ekstremister gjør, eller er noe særlig like de. Så må man heller ikke glemme at det er flest muslimer som blir skadet av disse terroristene. Slike tanker som at alle muslimer skulle fortjene å bli sett på som skumle, rett og slett skremmer meg.
 10. Syntes det var en viktig vinkling, jeg. Med all den negativiteten muslimer/de man tror er muslimer får, så er det helt supert at det kommer oftere frem at de gjør flotte ting, og får positiv omtale.
 11. Jeg er av meningen at vi har alt for få ulv i Norge. Men, om det er denne ulven som har tatt alle de sauene som skal ha blitt tatt av ulv i år, så er det da en bra ting at den nå er skutt. For om det er ulv som har tatt så mange sau på så kort tid, så er den da ikke frisk. Og jeg er ikke en som vanligvis pleier å juble over jakt på ulv her i Norge.
 12. Om det så tenker jeg at hadde det vært noe bedre at svanen hadde angrepet folk i Tyrifjorden, selv om det var færre folk der? Og hvordan skulle de ha fått svanen til å bli, i steden for å fly avgårde og søke seg tilbake til territoriumet sitt?
 13. Trygghet, og et fristed er da fullt mulig å gi en valp uten å bruke bur.
 14. Det har dessverre vært i bruk lenge her i Norge. Jeg var på rideleir for mange år siden, da jeg var barn, og da brukte de noe slikt.
 15. Akkurat nå snakker jeg med valpen om at han egentlig bør være litt trøtt etter noen timer ute sammen med meg, Bunyip, og en i familien min, i en skog han ikke har vært med til før, med litt innlagt trening. Og får uling/bjeff-knurr/filleristing av en leke til svar. Må smile, og vet at han roer seg fort