Jump to content
Hundesonen.no

Maren&Bunyip

Medlemmer
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

111 Excellent

About Maren&Bunyip

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Moss
 • Hunderase
  Australsk Kelpie og Border Collie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er ikke uvanlig at rådyr finnes i boligområder, og kan ofte bruke nettopp disse små skogområdene. Da holder de seg som oftest veldig godt gjemt på dagen, og kommer ut om natta når det er stille. Lurer også på hvor i landet dette er, siden rådyr finnes i det meste av Norge.
 2. Maren&Bunyip

  Stor keramikkskål

  Det kommer litt an på, tror jeg. Hvor den kommer fra, og hva som er brukt i glasuren. https://www.matportalen.no/uonskedestoffer_i_mat/tema/stoffer_i_emballasje_og_kjokkenredskaper/vaer_forsiktig_med_keramikk_av_ukjent_kvalitet Noe som er lagd for å brukes i matlaging burde fungere flott
 3. Maren&Bunyip

  Stor keramikkskål

  Jeg tenker litt at kanskje det kan være litt uheldig? Siden blomsterpotter ikke er laget til å spise(eller drikke) av, så er det ikke samme krav og det kan være ting i det den er laget av som ikke er så bra? Har dessverre ikke noen ideer for keramikkskål ellers.
 4. Maren&Bunyip

  Akkurat nå mai

  Sliter jeg med avreageringen på grunn av en lite trivelig nabo. I dag ble det kræsj når han bestemte seg for å plante en gressløkplante i kjøkkenhaven/blomsterbedet jeg har laget, som den eneste som har interessert seg for slikt. Ingen av de andre naboene har hatt noe i mot det. Og jeg spurte om han kunne sette den et litt annet sted, for jeg hadde planer for det bedet. Det er så klart slik at hagen er felles, men det er jo hyggelig om man spørr først. Så hadde det fint gått ann å bli enige om at han kunne fått en del av et av bedene eller noe.
 5. Maren&Bunyip

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Det kommer vel ann på hvordan det er brukt? Det er så klart ingen rase. Men etter det jeg kunne finne, så er bandog noe som går langt tilbake. https://en.wikipedia.org/wiki/Bandog
 6. Maren&Bunyip

  Underernært husky

  Jeg leste nok litt for fort, og greide å overse at du gir hunden 400 gram mat om dagen. Det er nok litt lite, tenker jeg, om hun vil spise mer. Til sammenlikning, så veier yngste hunden her(border collie) ca 17 kilo. Og han får 500 gram vom og hundemat + noen håndfuller tørrfor om dagen. Og det forbrenner han lett. Det beste er å prøve seg litt frem når det kommer til formengde, og se hva som fungerer best over tid.
 7. Maren&Bunyip

  Underernært husky

  Det er ikke uvanlig at så unge hunder er tynne, jeg har en selv. Men, så lenge hun er frisk og rask, og har får muskler, så tror jeg ikke jer hadde bekymret meg. Spesielt siden du allerede har vært hos dyrlegen for en sjekk.
 8. Maren&Bunyip

  Kunne du tenkt deg å bo ett sted det var evig vinter?

  Nei. Jeg liker snø og kulde, men om det har vært mye av det, så begynner det å bli litt nok etter noen måneder.
 9. Maren&Bunyip

  Akkurat nå, januar

  Det ser ut som om Noctua heller ikke bryr seg særlig om fyrverkeri(selv om det måtte kjeftes på litt noen ganger). For det meste så var det langt mer interessant å oppholde seg på kjøkkenet(all maten var jo der). Og mens der værste pågikk, så lå både han og Bunyip og slappet av(selv om det var tendenser til spisse ører).
 10. Maren&Bunyip

  Liv i stua, høsten 2017!

  Hjelper også gjerne til med sosialisering og kanskje pass av en valp av gangen om det trengs.
 11. Maren&Bunyip

  Akkurat nå november

  Den fjerde kom ganske nylig, tror jeg.
 12. Maren&Bunyip

  Akkurat nå november

  Person of Interest?
 13. Hva er det egentlig du vil frem til med de linkene du deler?
 14. Maren&Bunyip

  Liv i stua, høsten 2017!

  Delte Finn annonsen på FB, og håper du får kjøpere fort nå Bor I Moss selv, så bare å si fra om du skulle trenge hjelp med noe.
 15. Maren&Bunyip

  Akkurat nå oktober

  Tenker jeg på at om du er en voksen mann. Når jeg og andre naboer har snakket om lydnivå på musikk, spesielt på natta mange ganger. Og politiet har vært her om natta iallefall to ganger(som jeg vet om) for å snakke med deg(senest i natt). Så burde du vel greie å tenke deg om noen ganger før du spiller så alle naboene hører det igjen, selv om det er dagen nå? Min leilighet er vel 'lengst unna', og jeg hører det godt akkurat nå.
×