Jump to content
Hundesonen.no

Maren&Bunyip

Medlemmer
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

111 Excellent

About Maren&Bunyip

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Moss
 • Hunderase
  Australsk Kelpie og Border Collie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maren&Bunyip

  Underernært husky

  Jeg leste nok litt for fort, og greide å overse at du gir hunden 400 gram mat om dagen. Det er nok litt lite, tenker jeg, om hun vil spise mer. Til sammenlikning, så veier yngste hunden her(border collie) ca 17 kilo. Og han får 500 gram vom og hundemat + noen håndfuller tørrfor om dagen. Og det forbrenner han lett. Det beste er å prøve seg litt frem når det kommer til formengde, og se hva som fungerer best over tid.
 2. Maren&Bunyip

  Underernært husky

  Det er ikke uvanlig at så unge hunder er tynne, jeg har en selv. Men, så lenge hun er frisk og rask, og har får muskler, så tror jeg ikke jer hadde bekymret meg. Spesielt siden du allerede har vært hos dyrlegen for en sjekk.
 3. Maren&Bunyip

  Kunne du tenkt deg å bo ett sted det var evig vinter?

  Nei. Jeg liker snø og kulde, men om det har vært mye av det, så begynner det å bli litt nok etter noen måneder.
 4. Maren&Bunyip

  Akkurat nå, januar

  Det ser ut som om Noctua heller ikke bryr seg særlig om fyrverkeri(selv om det måtte kjeftes på litt noen ganger). For det meste så var det langt mer interessant å oppholde seg på kjøkkenet(all maten var jo der). Og mens der værste pågikk, så lå både han og Bunyip og slappet av(selv om det var tendenser til spisse ører).
 5. Maren&Bunyip

  Liv i stua, høsten 2017!

  Hjelper også gjerne til med sosialisering og kanskje pass av en valp av gangen om det trengs.
 6. Maren&Bunyip

  Akkurat nå november

  Den fjerde kom ganske nylig, tror jeg.
 7. Maren&Bunyip

  Akkurat nå november

  Person of Interest?
 8. Hva er det egentlig du vil frem til med de linkene du deler?
 9. Maren&Bunyip

  Liv i stua, høsten 2017!

  Delte Finn annonsen på FB, og håper du får kjøpere fort nå Bor I Moss selv, så bare å si fra om du skulle trenge hjelp med noe.
 10. Maren&Bunyip

  Akkurat nå oktober

  Tenker jeg på at om du er en voksen mann. Når jeg og andre naboer har snakket om lydnivå på musikk, spesielt på natta mange ganger. Og politiet har vært her om natta iallefall to ganger(som jeg vet om) for å snakke med deg(senest i natt). Så burde du vel greie å tenke deg om noen ganger før du spiller så alle naboene hører det igjen, selv om det er dagen nå? Min leilighet er vel 'lengst unna', og jeg hører det godt akkurat nå.
 11. Maren&Bunyip

  Akkurat nå oktober

  Samme her. Hadde et møte med en schæfer som kom i full fart ut av en hage da vi var ute på tur sist Tirsdag. Heldigvis bestemte den seg for at det ble for mye med en kelpie, og en bjeffende border collie valp, så den stoppet noen meter fra. Og løp tilbake til eieren når han ropte like etter. Det gikk jo heldigvis bra, men hadde jo noen sekunder til å tenke det værste på.
 12. Maren&Bunyip

  Stortingsvalg 2017

  For å gi en rask kommentar om gutten du nevnte, Alan Kurdi. Ja, jeg har lest om det at faren ble anklaget for å være en smuggler, men det er det ingen bevis for at han faktisk var. Og for å ta noe av det andre du nevner, ja, det har vært en del forsøk på å fremstille faren som fæl, og så videre. Man kan jo for eksempel ta de 'nye tennene' han liksom skulle ha satt ut på en så farlig tur med familien for å få. Men er egentlig noe som har blitt snudd og vridd på noe helt voldsomt av disse 'alternative media'. Denne inneholder også linker til andre kilder-- http://jondanzig.blogspot.no/2015/09/misleading-claim-about-why-syrian-boy.html
 13. Maren&Bunyip

  Valpegjengen 2017

  Tror nok det må bli til at jeg må få meg nye brodder til vinteren, ja - Viktig med høye ører, siden det er noen ganger de som er lettest å se over lyngen, etc. - Nå har jeg både kelpie og border collie, har bare glemt å legge det til profilen. Og enig i at likheten er der, om man ser bort fra det hvite. Og takk
 14. Maren&Bunyip

  Valpegjengen 2017

  Er vel på tide med et bilde igjen, er det ikke? Noctua vokser og trives, og er (i mine øyne) en veldig enkel valp, eller kanskje det er bare jeg som liker litt gale, aktive hunder XD Han har en tendens til å tenke at han er trekkhund, og bjeffer på hunder, og folk vi treffer i skogen der det sjeldent er folk. Men det jobbes med, og noe fremgang har det vært (kontakttrening nytter). Så vi kommer i mål, selv om det tar tid, det er ikke alle dager/uker jeghar ork til å trene så mye som jeg vil. Det er også flott å se hvordan han har utviklet seg fra en mer klumsete 8 uker gammel valp, til nå, der han suser frem selv i vanskelig terreng.
 15. Maren&Bunyip

  Akkurat nå September!

  Tja, med den stormfloen og bølgehøyden som er eller blir der, så spørrs det om den overlever.
×