Jump to content
Hundesonen.no

Elvis

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Elvis

 1. Elvis

  Hundepass/ Kennel

  Heisann! Noen som har noen tips om seriøse mennesker som driver hejmmekennel eller vet om en bra kennel som kan ha ledig kapasitet nå i sommer. Har egentilg funnet en plass, men ble veldig skuffet da jeg så hvor liten lufteplass hunden hadde. Drar på ferie fra 6/7, så har ikke så veldig god tid. Kennelen kan ligge i rogaland, på sørlandet eller i osloområdet.
 2. Elvis

  Hundepass/ Kennel

  Hunden er en kastrert "rottmann" på ca 3 år. Han er veldig snill og sosial, men har litt valpetrekk ennå og krever derfor noen som har litt erfaring med hund. Han har vært på hjemmekennel før og går godt overens md de fleste andre hunder. Det er likevel en fordel at det er voksne hunder han skal stå sammen med dersom han skal være hos noen som har hund fra før eller dele garde med noen. Han kan gjerne bli litt voldsom i lek med unghunder eller usikre hunder. Er han sammen med eldre eller bestemte hunder, er han veldig underdanig og snill. Han er supersnill med mennesker, men er ikke så vant med småbarn, så det er en fordel om de som evt skulle passe ham ikke har småbarn hjemme. Han er vant til å hilse på barn, så dette er ikke problem. Er ellers en supersjarmerende hund, lærevillig og leken.
 3. Elvis

  Hundepass tilbys i Oslo

  Send meg en privatmeld, så kan vi ev prates nærmere. MVH Melissa
 4. Elvis

  Turkompis?

  Heisann! Har en ca 2,5 år gammel kastrert "rottmann" som den siste tiden har blitt litt tøff mot yngre hunder. Ikke noe biting eller alvorlige ting, han er absolutt ikke aggresiv! Men kan i møte med enkelte mindre eller yngre hunder fremstå som litt "bøllete",jage dem rundt, eller legge dem i bakken selv om de underkaster seg. Dette er ikke et stort problem foreløpig , men ble tipset av hundepasseren/treneren vår om å forsøke å sosialisere ham med større, rolige hunder feks irsk ulvehund, grand danoise eller litt store rottistisper. Dette for å lære ham litt bedre "manerer", han er nemlig vant med å ofte være den størst og blir dermed ofte litt "høy på seg selv". Vi har også kanskje skjemt ham bort med at i møte med andre hunder, er det bare lek og moro, så han har desverre liten trening i å være rolig sammen med andre hunder. I møte med større, trygge, eldre hunder er han svært underdanig og rolig, så håper noen kunne tenkt seg å tatt noen turer med oss både i bånd og mens de var løse. Var desverre så uheldig at han ble bitt av en eldre stor hannhund for ca 1 uke siden,(uprovoset) så jeg vil gjerne gå sammen med noen som er sikre på at hunden deres ikke kan finne på å være aggresiv. Trenger rett og slett noen som kan være en god "rollemodell". Dersom noen kunne tenke seg en tur med oss, så send en mail, så kan vi avtale nærmere. hilsen Elvis og Melissa
 5. Har ikke satt sin status

×