Jump to content
Hundesonen.no

Bajas

Medlemmer
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

4 Followers

About Bajas

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 12/18/1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.piczo.com/snoopyandbajas

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Labrador retriever
 • Mine dyr
  Bajas:(sort) Labrador retriever født 5/3-01.
  Snoopy: (blue merle)Shetland sheepdog født 9/4-07.

Recent Profile Visitors

3156 profile views
 1. Jeg ønsker dere all hell å lykke i tiden fremover. Det er selvfølgelig trist å tenke over at i morgen har dagen kommet, men fryktelig glad for at Snoopy er i de beste hender. Å vi kommer på besøk, men først skal han få slå seg til ro der.

  Kjempe glad i dere!

 2. Bajas

  Shetland Sheepdog

  Navn: Flinthaug Snoopy in blue. Kjønn: Hann Alder: 9mnd. Høyde: 36 Kg: 5.9 Farge: Blue Merle Fra hvilken Kennel: Flinthaug
 3. Det er både ufattelig å trist og vondt på engang. Jeg tenner lys for Theo, å jeg tenker fryktlig mye på deg og Isak. Det er vondt å miste noe man er så fryktelig glad i.

  Gi Isak en stor kos og en

  Stor klem til deg.

 4. Heisann! Takk for hilsen :) Joda, det går bra med oss. Vi har vært mye borte (renovering av rør i blokka, skrekk og gru), og ellers har vi vært ute på litt ulike tider. Håper vi ser dere snart, da. Gi en stor klem til gutta dine!

 5. Hei!

  Lenge siden sist, står det bra til med dere 3? Snoopy er fin form igjen etter noen dager med hoste.. Trodde det var kennelhoste men veterinæren sa det ikke var.. Jupp i går kom grunnen opp: Han hadde en liten bit tyggebein som antageligvis har ligget i halsen å irritert luftveiene siden lørdag.

  gi gullguttene en diger kos fra oss!

 6. Bajas

  Labrador retriever

  Her er ett par bilder av god gutten min.
 7. Bajas

  Bajas

  Jeg valgte Labrador retriever fordi den var en kjent og kjær rase siden jeg er oppvokst med denne rasen. Bajas var ett hastverks kjøp siden min forrige retriever døde pga bilulykke og min andre hund sørget så fælt at han måtte på slutten før Bajas kom i hus ha væske behandling, men hastverk er lastverk det vet jeg nå... Bajas er ikke som andre Labbiser.. Han er ingen apportør, ei heller ønsker han innbrudds tyvene velkommen. Jeg er kjempe glad i kladden min Jeg har slitt veldig mye med han siden han var en ganske usikker og puslete som valp, tillegg ble han angrepet og skadet av schæfer 2 ganger før han var 6mnd, så han var redd alt og alle i over ett år, men nå er han ganske trygg å leker godt med de fleste, men pga usikkerheten hans så oppfører han seg som en valp. Han kommer fra ett oppdrett som er svartelistet over det hele, de avler valper uten noen hemninger.. Ja de er nok Norges største svar på valpefabrikk, ønsker du deg en retriever så kontakt raseklubben!!!
 8. Bajas

  Min bestevenn Jonas

  Jonas bordercollie/colliemix 01.08.97 - 27.02.05 Jeg bestemte meg for Jonas da han var 10 dager gammel, han flyttet hjem til meg når han var 3uker og 4 dager gammel sammen med kullbroren Emil som fortsatt er i familien. Jonas var fantastisk!! Han var en kløpper i lydighet, fantastisk på agilitybanen og en artig fyr å ta meg ut på rundering! Jonas ble syk allerede i begynnelsen av august 2004, men det ble antatt hos veterinær at Jonas hadde følsom mage så han ble satt på spesial diett, "Klippekort" hos veterinæren hadde vi men mnd gikk å han ble bare verre, i Januar ble alt mye verre: oppkastet luktet for råtnelse, de tok utrolig mange prøver men ingen ga svar, samråd med veterinær så bestilte vi innleggelse på Norges veterinærhøyskole som skulle skje 1 .mars, men 26 februar på min sønns 2års dag så var han så dårlig og han viste så sterke tegn til at han kom til å forlate meg ganske snart at jeg ringte min veterinær, Vi dro til veterinæren søndag 27 februar å avsluttet hans lidelse. Obduksjonen viste ondartet kreft i mage/tarm en kreft form som finnes sjelden på hund.. Jonas raste ned 11kg den siste mnd han levde, det var utrolig ille å se sin bestevenn bare bli dårligere uansett hva som ble gjort, følte der å da at ingen veterinær gjorde sitt beste, men det var bare panikken som tok over. Jeg slet med skyldfølelse lenge etter obduksjons rapporten forelå, hvorfor lot jeg han pint så lenge, dette var jo en kamp jeg hadde kunne ha vunnet.. KJÆRE JONAS Jeg var heldig som fikk deg, du var nr 1 fra første gang jeg så deg. Jeg elsket deg for du var min aller aller bestevenn. Jeg mistet en bit av meg når du forlot meg, men jeg håper du venter på meg når tiden er inne for meg, da håper jeg at vi møtes igjen vennen min. Tårene tar aldri slutt! Mange ler av meg fordi jeg sørger etter deg, du var jo bare en Hund men ikke for meg du var min Aller aller bestevenn. En venn som aldri sviktet meg! Jeg må ta den siste farvel nå, jeg må komme meg gjennom sorgen å leve videre uten deg. Tro meg du lever fortsatt i hjerte mitt, der vil du alltid være. Så farvel min venn. Vil du lese mer om han så er ---> www.freewebs.com/farveljonas
×