Siri

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9,982
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  216

Alt skrevet av Siri

 1. Og innen jeg fikk gått på do, tatt på linser og funnet fram utstyr, så var det helt overskyet... Men vi skal på tur læll vi, tenker jeg...
 2. Ja, ja, ja og tja... tror jeg. Om jeg skulle vurdert ny rase nå, så hadde jeg nok både vurdert rasens generelle helsestatus, fysikk og pels. Det er selvsagt helt uaktuelt med raser som er forkrøplet på noe som helst vist, og raser som er kjent for mye sykdomsproblematikk er heller ikke noe jeg ville sjangset på. Pelsstell er jeg jo ikke ukjent med, men raser som må nappes eller klippes for å se rasetypisk ut, hadde jeg nok heller ikke orket, tror jeg. Nå har jeg jo funnet "min" rase og har hatt den i en mannsalder og vel så det... og vet hva jeg kan forvente meg av helseproblemer (relativt lite), eksteriøre trekk jeg bør være obs på og hvor mye pelsstell de krever. Da er det en kalkulert risiko når jeg kjøper valp - men jeg vet jo sånn nogen lunde hva jeg kan forvente når jeg kjøper fra de linjene jeg velger meg
 3. Bannskap er et undervurdert redskap... Jeg monterte to garderobeskap og en stor dobbeltseng - alene... Redskapet fikk kjørt seg, for å si det sånn Fantastisk start på morra'n skjønner jeg Det høres bare sååå kjent ut! Her ble nå frokosten inntatt mye kjappere enn normalt (vanligvis greier jeg å drøye den til å vare et par timer en søndags morgen, men nå skinner jo sola og det ser ut til å bli en fantastisk dag som jo MÅ tilbringes ute på ski Men jeg drar med med meg bare en av hundene, for jeg vil ikke meg selv så vondt å kjøre med begge en sol- og snørik søndag på Budor, for å si det sånn
 4. Nei! Du har kopiert noe noen andre har skrevet. Det vil jeg ikke si er førstehånds kunnskap. Så vidt jeg vet har hun aldri noen sinne skrevet noen som helst for Hundesport. Hun hadde en spørrespalte hos Canis da de begynte med nettsider. Men du må gjerne spa opp hva hun har skrevet for Hundesport. Jeg kjenner folk fra det lokale hundemiljøet der hun hadde sin virksomhet da hun begynte å slå gjennom som hundetrener (ja, jeg trente der selv), og jeg er ganske sikker på at de kunne sagt hva som helst for å sverte henne og hennes virksomhet, for å si det sånn. Hun var ikke videre populær av en eller annen grunn.
 5. Antakelig - som du sier selv - at hun drikker for fort Kanskje du kan gi vann i maten når hun skal spise, evt gi henne bare små "porsjoner" med vann flere ganger i stedet for ei stor skål?
 6. Bare sånn apropos... www.tv2.no/underholdning/9622812/ ... og jeg var vel godt over 40 da jeg ble forsøkt sjekka opp via SMS av en ung fyr som "likte eldre damer"...
 7. Å, det er så barnslig ass... det er selvsagt bare å la det stå til Det er noe helt annet å være med på skitur og få litt mer "organisert" trening, enn bare å løpe tulling rundt på tur. De blir mye bedre trent og mye mer slitne av sånn trim
 8. Nja? Mitt spørsmål var strengt tatt ikke hvorvidt du liker sau eller ikke - eller hvor de passer best. Jeg snakket om hvorvidt man kan sammenligne ulike utsagn på klistremerker som folk kjører rundt med... Nå snakker du deg jo bare vekk... Så du tar spot som god kilde? Jeg lurer på om man hadde fått jobb på et norsk asylmottak om man kjørte rundt med klistremerker med "Norge for nordmenn" på?
 9. Så det er ikke engang førstehåndsinformasjon du sitter på? Da ble jo informasjonen skikkelig troverdig...
 10. Det er vel også helt irrelevant med tanke på hva hun har gjort i ettertid for mange hunder og eiere.
 11. Jepp, og mitt inntrykk er vel at mange av disse utskuddene er med på denne jakta... Mitt INNTRYKK... Jeg vil kanskje tro at lokalforeningene mener de skulle gått ENDA HARDERE ut - for de har da vitterlig tatt et standpunkt mot ulv i NJFF sentralt. Det er bare å høre på intervjuer med generalsekretæren, det. Nei, det er helt riktig selvsagt.
 12. Det er jo bare søtt, det Det er jo så lenge siden Snakk for deg selv. Jeg ler ikke av at unge gutter har sex med eldre kvinner - jeg ler bare av tanken på at akkurat TSG hadde en "story" som kunne passet perfekt inni en eller annen halvdårlig kioskroman.. ut fra hvordan hun framstår på TV i dag. Jeg greier fortsatt ikke å se det for meg (og for å presisere: det er mange jeg ikke kunne se for meg at hadde en slik episode i bak seg). Om dette var frivillig fra 17-åringens side, så hvorfor skulle det være galt? Samtykkende sex kan da virkelig ikke være galt uansett aldersforskjell, tenker jeg. Og bare for å oute meg selv her - jeg har da hatt forhold til menn som har vært både 10 og 20 år eldre enn meg, helt uten at det har vært noe som helst problematisk for meg.
 13. Man kan si mye om den dama, men som det ble nevnt over her: hun bidro sterkt til å endre holdningen til hundetrening og å se hunder og hundespråk på en bedre måte. At jeg er eitrende uenig med henne i mye og mangt, kan ikke ta fra henne det at hun nok har bidratt til at mange hunder har fått et bedre liv her i landet. Og det kan vel godt hende at hun konkurrerte litt i NHL en gang i fortiden. De stod jo ganske sterkt i søndre Buskerud/Vestfold på 80- og 90-tallet.
 14. Jeg også Hei, jeg heter Siri, og jeg er shallow
 15. Kanskje ikke, men det er jegere med en svært negativ holdning til ulv. Hadde de ikke hatt det, ville de ikke kjørt rundt med sine ulvehaterstickers på bilene sine. Tja... NJFF har vel klart og tydelig proklamert at de ønsker så lite ulv som mulig i Norge. Vet du - jeg tror faktisk veldig mange av de som er med på denne ulvejakta får en intens glede av å få skutt en ulv. Men det blir jo noe helt annet... Om du hadde kjørt rundt med en sticker som sa: Norsk natur er best uten sau - ville det blitt sammenlignbart.
 16. Kjempeviktig... i hvertfall de viktige tradisjonene
 17. Ja, de kan tross alt risikere å dø av latterkrampe Jeg er litt dårlig på det, tror jeg Forskjellen her er jo at denne gutten ikke følte seg seksuelt trakassert av en maktperson, mens det gjorde disse unge pikene. Føler man seg ikke trakassert, så ER man ikke trakassert. Enkelt og greit.
 18. Jeg VISSTE at du kom til å komme med et sånt innlegg
 19. Det er vel et par soniser *host* som har løst problemet med å skru på ovnen, men da var jo ikke det en løsning for deg Det sier'em alle, det. De vil bare ikke innrømme at vanlige ski er best på vanlig føre De har jo bekreftet det, begge to, men man kan jo lure på hvem som forteller sannheten Man skal ikke undervurdere armpryd Jeg er foreløpig litt usikker... men jeg tror det er to purker og en råne der Begge, egentlig Sant sant... Man blir liksom ikke arbeidsledig med det første når man har slike pelsdotter. Eller kanin.. som hopper to hinder... Jeg er overbevist om at det må være en mann... Nei, tilbake til børsting av hund.
 20. Ja, sant? Det er NOE som ikke stemmer liksom...
 21. Etter at jeg har fotografert seansen
 22. Man skal ikke høre på eksperter når man selv er amatør. Da skal man høre på litt mer rutinerte amatører, og denne amatøren sier at sånt selvsagt her helt unødvendig. Det holder med en dæsj blåswix i festesonen, så glir du godt og har nok feste Og når det ikke er blåswixføre lenger, så dropper man å gå på ski, eller velger felleski Men de er ikke best på blåswixføre Det tror jeg veldig på Fordi eieren er ekstremt ansvarsbevisst selvsagt Det var det jeg tenkte også liksom. Jeg er jo også litt uritinert som griseoppdretter, så det kan være greit å få litt eksperthjelp til å finne stjernegrisen Du slo PÅ ovnen??? Wow, stilig Jeg greier bare altså ikke å se for meg Trine Skei Grande som en forførerinne i en kornåker... Greier.ikke... Slår meg selv i hodet fordi jeg har vært sløv med pelsstell denne uka. 1,5 time på litt over en halv hund... dette blir en lang kveld *sukk*
 23. Som andre sier: Da må du stenge unna hunden når det er matlaging og unger innblandet. Du har kanskje ei barnegrind eller noe du kan sette i en døråpning? De fungerer ofte bra til å holde hunder unna der de ikke er velkomne.