Jump to content
Hundesonen.no

Choovanski

Medlemmer
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Choovanski

 1. Choovanski

  Labrador retriever

  Ah, det var jo bra. Hadde vore ein passe teit diskvalifiseringsgrunn.
 2. Choovanski

  Labrador retriever

  Det kallast noko slikt som Dudley eller noko, og lurer på om eg har lest at det er diskvalifiserande?
 3. Choovanski

  Labrador retriever

  Eg meiner og å ha høyrt at to brune foreldre kun kan få brune kvalpar. Balderen min er brun, far hans er svart og mora litt sånn brunsvart.
 4. Eg syns me har masse, i og med at me ikkje har fått kvalpen i hus enno! *Mat- og vannskåler *Bilbur med mjuk madrass *Innebur med madrass og deilig sauefell (som katten liker å slåss med) *Klikker *5-6 bøker *Pledd med potemønster I tillegg får me i kvalpepakken: *Halsbånd *Kobbel *Diverse produkt for potepleie osv. *Klotang *Kam/kost *Biteleiker *Fòr *Teppe Syns det er mykje eg! Når Balder er stor nok skal me kjøpe kløv, pulk og andre jobb-utstyr. Og agilityutstyr! Katten vår har to halsbånd, sele, bur, teppe, matskåler, karde og i alle fall 8 kattemyntefylte mus som me ikkje aner kor har blitt av.
 5. Choovanski

  Leiter etter spesielt navneskilt!

  Eg leiter etter ein spesiell type navneskilt til halsbånd som eg såg i ein nettbutikk for ei stund sidan. Eg klarer ikkje finne det att! Har leita og leita...det er rett og slett ei plate som vert gravert på, og festa enten på innsida eller utsida av halsbåndet med pigger e. l. slik at det går i flukt. Har lyst at pusen skal sleppe skiltet som heng og dingler, han tygg og klør berre på det uansett. Er det nokon som veit kor eg får tak i eit slikt?
×