Gå til innhold
Hundesonen.no

Olsenbanden

Medlemmer
  • Innholdsteller

    299
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Olsenbanden

  1. Noen som har hørt om disse eller erfaringer? Link til hjemmesiden: http://www.traveldog.es/
  2. blir ikke på oss i år hvertfall.. Hun yngste fikk de 2 små certene sine på sine to første utstilling (sunndalsøra) så vi kommer nokk til å satse på bare på NKK
  3. Noen som kan fortelle meg hvilke papirer som skal være med på utstillingen? Koster det ekstra for inngang, parkering, ect ect.. ? Jeg er litt grønn her så trenger å få det inn med t-skje om dere skjønner..
  4. Jeg ahr hatt ett dobbelrom ledig en stund som jeg har lagt ut for salg da vi har dobbelbooket.. :-)
  5. Tita stilte bare søndag og ble da BIM med sitt 5 Cert tror jeg :-P hehe.. Stilte henne bare egentlig for gøy og treningen.. :-) Connie hadde junior debut denne helga og lørdag ble hun BIM med Cert og superfin kritikk :-) Søndag slo hun til å ble BIR! :-D Men bokstavelig talt PERFEKT kritikk ! :-) Superfornøyd med helga!
  6. La oss ikke henge oss opp i detaljer nå da ;-) ingen er feilfri.. hehe
  7. Jeg er rett å slett interessert i å høre hva dere her inne mener om Cirkusbransjen nå som den er i gang for fult. Tar dere med barna på Cirkus? Tar dere motstand fra Cirkus? Lag debatt!
  8. noen som ser hvor mange Dvergschnauzere som er påmeldt? Hvite og sort og sølv?
  9. er faktisk litt usikker enda om vi skal dra.. litt kjipt at det bare er 1 dagers.. :-P
  10. kunne godt ha hatt enn pittbull valp i reisebaggen istede for dvergschnuzer den gangen jeg importerte Tita fra Spania. Var i tollen å leverte papirene på bikkja men de offret ikke så mye som ett blikk på hunden.. gikk ikke an å se bikkja gjennom nettingen i baggen heller så godt.. såee.. litt sløvt? ja.. eller bare tilfeldig..?
  11. Hvordan ser langturen ut (uten trening) 1 time ++ 1/2 - 1 time 0 - 1/2 time Bikkja står i hundegård, henger ute med meg når jeg holder på ute, har det artig nok inne med meg Syns den siste der virket litt nedlatende/negativ egentlig, men sikkert bare min oppfattning. Tror jeg heller ville ha formulert alternativ 4 sånn som dette: Bikkja løper å leker i hundergården, henger/springer rundt meg når jeg holder på ute. Hos oss er det ikke turer hver dag, faktisk bare ett par ganger i uka at vi går turer med bikkjene "rundt kvartalet" som det så pent sto her.. Her slippes de ute i hundgård eller gårdsplass når de skal ha tisseturene sine og da er de også uten en liten stund å løper i snøen nå som det er snø ute og de får brukt masse energi og muskler. Ser på det som bedre aktivitet enn 1 times tur +- langs fortauet.. Jeg syns det er mere "trim og Trening" for bikkja å løpe rundt som den selv vil og få brukt alle musklene sine enn èn times tid ++ tur i bånd langs veien eller rundt kvartalet.. Forstår at ikke alle har mulighet til å la bikkja løpe fritt i hundegård eller på gårdsplassen altså.
  12. Vi har med et uhell dobbelbooket et dobbelrom under WDS i Salzburg i år. Vi håper på at noen vil kjøpe av oss rommet siden vi ikke får refundert beløpet og da får det heller bare stå ubebodd enn at vi avbestiller det .. Vi har allerede endret datoen èn gang og det går ikke an å endre den flere ganger da det egentlig er imot hotellets vilkår. Datoen for oppholdet er fra 17-19 mai 3-5 min unna utstillingen bare. selfølgelig tillatt med hund.. Rommet koster 2800,- kr for 17-19 mai. De som kjøper det av oss får det for denne prisen siden det var det den endte på da datoen ble endret. Vi betalte ca 3500,- kr for det da vi booket siden vi booket for flere dager til å begynne med. Rop ut om noen er interessert! Må ha beskjed så fort så mulig helst! Hvis noen vil sjekke ut hotellet på forhånd så heter det Sheraton Salzburg Hotel, det er ett 5 stjernes hotell
  13. hvis noen fortsatt er interessert så har vi ett dobbelrom for mye 3 min unna utstillinga om noen er interessert! :-)
  14. går an å høre med furu laksvald camping og furu camping enda...
  15. Vi kommer nok ja! :-D Bestillte hytte like over jul her vi så vi har sikkret oss... :-P
  16. Noen som trenger overnatting? Vi fikk en dobbelbooking og det vil altså si at vi sitter med 2 dobbelrom og vi trenger bare ett! Dette kostet oss 3000! Hvis noen er interessert så kauk ut! Hotellet ligger 3 min kjøring unna utstillinga. Rommet er booket fra 18-21 mai. Rommet er ikke mulig å avbestille uten at vi mister de 3000,- kronene så da beholder vi heller rommet i tilfelle noen trenger overnatting :-) Det er selvsakt lov med hund på dette hotellet. Tror ikke dere finner noe billigere nå som ligger såå nært utstillinga.
  17. Vi har store planer om å dra, 95% sikkert.. hehe.. Bare lurer på, hvor skal dere overnatte og hvilken kjørerute tar dere? Hvor lang tid skal dere bruke nedover? Skal dere kjøre straka veien eller noen overnattinger på turen? Det tar jo runft 1 dag å kjøre så om man kjører flere så er det sjans for å bytte på å kjøre rett nedover. Hvordan har dere lagt planen? :-) Og hvordan er det med vaksiner? er det bare rabies vi trenger eller flere??
  18. Gjør ikke noe med Tita heller. Istede for å "trene henne opp" til utstilling så holder jeg henne i form og helse hele tiden.. Noe jeg håper alle gjør egentlig..
  19. Da har det seg slik at Tita har fått bli med Mona ned til NKK Drammen i sommer i Juni siden jeg måtte dra i konfirmasjon... Men pga sjanser for at Bernerene stiller samtidlig som DS så trenger jeg noen som kan steppe inn å hjelpe Mona med Tita. Hvis det er noen som kan hjelpe så er det jo en fordel om du har stilt DS før men det har ikke så mye å si om du ikke har Tita er veldig grei å gå med og håper så indelig at noen kan stille opp
  20. Tita har skrevet om sin påskeferie Tita`s Påske!
  21. Tita har skrevet litt i bloggen sin i dag. Du kan lese om det her
×
×
  • Opprett ny...