Gå til innhold
Hundesonen.no

Blondiemamma

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3,137
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Blondiemamma

  1. Da er akvariumet mitt oppe å går 112 liter regnet jeg meg ut til at det var.. Litt over 80 cm langt, og det er jo anbefalingene fra akvaforum på perlegurami. Perleguramiene blir jo litt mindre enn blå og gull, så jeg tror jeg kommer til å gå for perlegurami i det karet.. Indisk glassmalle har jeg slått fra meg da de trenger mye mere plass
  2. Jeg har lyst på akvarie og er veldig glad i guramier. Særlig perlegurami, og jeg synes også indiske glassmaller er fine.. Jeg vil ha et rolig akvarie som er godt beplantet, og jeg har forstått det slik at begge disse fiskeartene liker seg i godt beplantede akvarier. men hvor mange liter akvarier trenger de? passer de sammen mht vannkvalitet etc??
  3. Nei så moro at du skal ha en Leah valp... Blir moro å følge dere Gratulerer så mye
  4. Jo ørene.. men var faktisk den lange tynne halen og haleføringen jeg tok dobermannen på
  5. Er hundepasser til en fryktelig søt whippet tispe som skal være her i halvannen uke til løpetiden hennes er ferdig :) Blondie synes det er gøy med feriegjester :)

  6. Har stilt endel i denne røde kjolen.. NKK Lillestrøm WDS Danmark 2010: Har også stilt endel i denne olakjolen: Schnauzerspesialen i Danmark: Eller safer med sort bukse, sort topp og med noe hvitt inne.. Passer godt til hvit hund :
  7. En jeg kjenner har en cairn tispe som hun gjerne vil prøve å stille ut litt.. Men hun kjenner desverre ikke til noen som napper cairn i området.. Oppdretter bor altfor langt unna. Noen som kjenner til noen cairn oppdrettere eller cairn frisører i Østfold/Oslo området??
  8. Den i a kullet var en tanke bakhøy eller? Eller litt flat i manken kanskje??
  9. Bajaz er like vakker som sin mor Liker godt den typen Chihuahua.. De ser kraftige, sunne ut og har ikke den enormt runde skallen eller utstånde øynene..
  10. Tonia: Nei jeg har ikke spurt Christina om lov, men jeg kan da alltid sende henne en mail på facebook å høre med henne... (har jobbet med henne) Men så lenge hun har lagt de på hjemmesiden og publisert de, og jeg linker til hjemmesiden hennes med navn på hunden, så bør det vel være greit??
  11. Må bare poste inn bilder av den desidert vakreste chihuahuaen jeg vet om. Hun ser så sterk, velbygd og sunn ut N S UCH NV-07 Betty Boop Des Patibullies, "Milli" (bildene er lånt fra http://www.kennelkoru.com)
  12. Nå er alle 4 fargevariantene, 4 forskjellige raser da men.. De avles separat, og stilles ut separat, så da blir det ikke riktig å bare skrive dvergschnauzer.. Blir som å bare skrive "collie" når man skal betegne om man har langhåret eller korthåret collie.. Eller bare belgisk fårehund når det faktisk er 4 raser
  13. Blanding 1stk Border collie 1stk Chinese crested powderpuff 1stk Chow chow 1stk Dvergschnauzer hvit 1 stk Papillon 1stk Schäferhund 1stk
  14. Blondiemamma

    Mikke & Gneis

    Flott valp. Herlig rase
  15. Lhasa apso og tibetansk spaniel tipper jeg på
  16. Lar dere tispene deres få markere fritt før og under løpetid? Hva gjør dere evnt for å avverge markeringen? Lille frøken Snuser er en meget hormonell dame, og hun vil at alle skal få med seg at hun er i løpetid.. Selv setter jeg på henne sele, lar henne tisse par ganger i begynnelsen av turen, og begynner hun med å skulle markere hver femte meter, så drar henne rett og slett bare med meg.. Men frøkna er sta da, og skal man markere, så SKAL man markere. Så hun slenger gjerne rumpa ned på asfalten og skræver, markerer og går samtidig... Noen tips, eller må jeg bare godta at hun bobler over av hormoner?
×
×
  • Opprett ny...