Jump to content
Hundesonen.no

Andreassen

Medlemmer
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Andreassen

 • Rank
  Bekjent
 1. Andreassen

  Chihuaua

  Ikke noe galt med linjeavl vel? :?
 2. Andreassen

  Chihuaua

  http://www.kennel.konduk.com/ Chihuahua OG Staffordshire bull terrier Er jo som skapt for meg de oppdretterne der Nei, jeg får være fornøyd med han jeg skal hente om 17 dager vel...
 3. Andreassen

  Chihuaua

  Er det større "marked" for Chihuahua i Sverige mon tro? Er alt for få gutter som har Chihuahua! :?
 4. Andreassen

  Chihuaua

  Staffordshire bull terrier er ikke forbudt, det var snakk om at dette tåpelige forbudet skulle gjelde den også, men de ansvarlige falt antagligvis i bakken og slo hodet hardt i asfalten, så de strøk den fra listen. Staffordshire b.terrier er også mindre enn amstaff og pitbull. Amerikansk staffordshire terrier ble forbudt 20.08.04, uten noen saklig grunn, men de ansvarlige for dette forbudet valgte å ignorere all fagkompetanse og heller tro på sine og avisenes eventyr om hvor farlig denne rasen er. Amerikansk Pitbull terrier har vel vært forbudt i Norge i 10 år, uten at jeg vet så mye om akkurat det. Begynte å interessere meg for staffer for mindre enn ½ år siden, så jeg er ikke helt oppdatert om alt... :oops: Disse 3 rasene har mange fellestrekk, det aller mest relevante er den totale hengivenhet de har ovenfor alle mennesker. Men pga. deres historie og drittmenneskers misbruk har media og diverse politikere klart å vri og vrenge på sannheten, og resultatet er en løgnsuppe av dimensjoner. Folk flest tror disse hundene er farlig, men det krever ikke mer enn 10 minutters egeninnsats for å forstå at dette er noen av de flotteste hundene man kan eie!
 5. Andreassen

  Chihuaua

  jeg har hatt utrolig flaks med mitt valpekjøp... Tittet på forskjellige raser og falt til slutt for Staff.bull. Naboen min ga meg telefonnummeret til en hyggelig småbarnsfamilie som ventet valper i begynnelsen av november og som bor 10 minutter fra meg. Tok kontakt med de i midten av oktober uten å vite så særlig mye, og etter litt "etterforskning" viser det seg at stamtavlen til hundene er mildt sagt imponerende, de blir levert etter alle kunstens regler, og jeg får følge (og fotografere!) de første leveukene til valpen min. Nesten så en føler seg bortskjemt :oops:
 6. Andreassen

  Chihuaua

  tror jaggu jeg skal planlegge Chihuahua kjøp jeg... Hadde vært kjekt å ha en lekekamerat til staffen jeg snart får Kanskje jeg kunne ha bidratt med litt "folkeopplysning", dvs. fått folk på gata til å skjønne at chihuahuaen ikke er et leketøy for små fjortissjenter, men faktisk en hund som alle andre den også! mener ikke dere 2 altså, snakker om de på dyrenett som skriver "HAR SÅ LYZT PÅ CHIHUAHUA, de r så qule!!!"
×