Jump to content
Hundesonen.no

Mloke

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Mloke

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Chihuahua langhår

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Bor i nordnorge og er i vurdering om å flytte på meg og da til Agder (rundt mandal +- 30 minutt) . Da jeg er alene med min hund så lurer jeg på hvordan det er der med tanke på sosialisering, veterinærer, hundepass osv? Er det noe hundeparker eller andre fine plasser kan møte andre hundefolk?
 2. Mloke

  Slapp valp under tannfelling

  Er 9 år siden jeg hadde valp sist så husker ikke helt. Loke sover mye mer, skjelver en del og dårlig matlyst, men når han først er våken så leker han å er i fin form. Er det normalt at de blir mer sløve og synes synd i seg selv?
 3. Mloke

  Bur til bilen.

  Ble variocage til Loke Takk for svar
 4. Hei, har en chihuahua valp på 12 uker som gjerne skulle møtt andre på samme størrelse. Litt kaldt i Tromsø nå, men hadde vært kos å bli kjent med noen med små hunder som vi kan møte Har også en fb gruppe for å møte andre hunder. Hyl ut om du vil henge med oss
 5. Mloke

  Bur til bilen.

  Vanskelig å finne sikkert bur til en så liten hund.
 6. Mloke

  Bur til bilen.

  Hørtes stort ut til en som bare blir 2,4 -2,7 kg, men ser ut som et bra bur. Finner ikke noe kollisjonstester på det? Hørt noe om det?
 7. Hei. Jeg har en chihuahua på 3 mnder og akkurat nå har han stoffbur i bilen, men tenkte å bruke dette inne. Hvordan bur ville dere anbefalt til en så liten hund? Buret skal stå i baksetet.
×