Jump to content
Hundesonen.no

anettehen

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About anettehen

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. anettehen

  Valp i bil mens man er på jobb

  Ja det er nok smart!
 2. anettehen

  Valp i bil mens man er på jobb

  Takk for svar 😊 Jeg tenker å ha godt med varme tepper i buret samt et ullteppe over buret for å isolere og ha det tørt og varmt. Genialt å ha varmeflaske i buret i tillegg!
 3. anettehen

  Valp i bil mens man er på jobb

  Nå vet jeg at det er ufattelig mange ulike meninger på dette med å ha hunden liggende i bur i bilen mens man er på jobb. Det jeg lurer på er om noen har noen gode tips de vil dele i forhold til det å ha valpen liggende i bil på vinteren? Jeg har tenkt mye på dette, og har funnet ut at den beste løsningen vil være å ha valpen med i bil mens jeg er på jobb de første ukene (har nesten to uker hjemme før jeg skal på jobb). Jeg har mulighet til å la valpen strekke på bena og få luft i løpet av arbeidsdagen. Etter hvert som alenetreningen (forhåpentligvis) går bra, så vil hunden være hjemme mens jeg er på jobb. Temperaturen her varierer litt, men ligger på alt fra noen plussgrader til ned mot -10 grader. Og ja, det er forskjell på rasene i forhold til hva de tåler av kulde, det er snakk om en valp med litt tykk pels og solid størrelse. Gjerne kom med tips
 4. anettehen

  Blandingshund - rottweiler og boxer, erfaring?

  Ja er enig i det du skriver. Det jeg tenkte på er at gemyttet til boxeren ikke er så alt for ulikt rottweileren på flere punkter. I tillegg er boxeren mye lettere i kroppen og at det kunne resultert i en fin blanding av boxerens letthet og rottweilerens muskuløse kropp. Men alt av positivt og negativt tas i mot med stort takk!
 5. Har drømt om valp leeeeenge, og nå begynner det endelig å løsne seg med jobb, hus osv. Har egentlig alltid tenkt at jeg skulle kjøpe renraset rottweiler da jeg har lest meg mye opp på rasen og synes de er fantastiske hunder. Den siste tiden har jeg sett en del på blandingshund mellom rottweiler og boxer. Er det noen her inne som har erfaring med denne rasen? Både positive og negative erfaringer er ønskelig!
 6. anettehen

  Valpegjengen 2020

  Hvis alt går etter planen og det blir nok valper i kullet, får jeg forhåpentligvis rottisvalp i løpet av våren/sommeren 2020 😍
×