Jump to content
Hundesonen.no

Isbjørn

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Isbjørn

 • Rank
  Nykommer
 1. Har en valp på 7 mnd som akkurat har begynt å markere litt. Han tisser overalt, spesielt etter å ha lukta noe spennende, og har såvidt begynt å løfte foten noen ganger. (Han er så søt når han står der og prøver å balansere, hehe.) Så kom jeg på at jeg har lest noe om at man bør bestemme hvor hannhundene får lov til å markere og ikke. At de f.eks. har en fast stolpe de tisser på, men at de ikke får lov å tisse på hvert eneste tre langs veien. Hvordan gjør dere andre dette? Hvis dere ikke lar hunden tisse der han vil - hvordan hindrer dere det? Føler vi nettopp var der at vi hadde full fest for hver runde med tissing ute. Tida går fort
 2. Isbjørn

  Trening i kulda - iskalde fingre!

  Takk for tipsene! Skal skaffe meg fingerløse hansker. Og smøreost o.l. vil jo funke bra.
 3. Hvordan gjør dere andre det med godbiter i kulda? Jeg har valp, så jeg trener selvfølgelig mye både inne og ute. Nå som det begynner å bli kaldt merker jeg at det funker dårlig å ha fingre som er våte av hundesikkel. Kan bare tenke meg hvordan det skal gå i 10 minus... Hansker er veldig upraktisk, og de blir dessuten våte og kalde de også. Noen som har lure tips?
 4. Isbjørn

  Kona vil ha hund, jeg vil helst ikke

  Nei. Bare nei. Selvfølgelig kan én voksen ha hovedansvaret for en hund, men ikke eneansvar. Den hunden kommer til å endre hele familien, og da er det jo en fordel at den er ønsket av alle. Prøv å låne en hund, se om du trives bedre med det enn du tror. Les om ulike raser og prøv gjerne å få deg selv til å endre mening, men ikke skaff hund om du egentlig ikke har lyst.
 5. Isbjørn

  Tørrfôr til kresen valp

  Husk at provit skal blandes med masse vann da, så det blir jo ikke 57 % fett eller 33 % protein i det ferdige foret ;) 100 g frysetørka vom blandes med 5 dl vann.
 6. Isbjørn

  Tørrfôr til kresen valp

  Det er oppdelt i biter, så det blir ikke helt som f.eks. opptint Vom og hundemat. Det går nok fint å blande med tørrfôr uansett. (Fersk vom har jeg aldri prøvd, så vet ikke helt konsistensen på det ) Ville prøvd Alpha spirit hvis du fortsatt er ute etter et tørrfôr som faller i smak.
 7. Isbjørn

  Tørrfôr til kresen valp

  Hvorfor blir det for mye?
 8. Isbjørn

  Tørrfôr til kresen valp

  https://www.hcpet.no/produkt/4647/provit-frysetorket-vom-m-vitaminer-5-kg/ Det er storfevom.
 9. Isbjørn

  Tørrfôr til kresen valp

  Det følger med vitaminpulver slik at det blir et fullfôr Og uansett er det jo bare snakk om noen dager på tur?
 10. Isbjørn

  Tørrfôr til kresen valp

  Aatu, Orijen og ikke minst Alpha Spirit (som er ganske mykt tørrfôr som funker knallbra som godbiter også). På tur går det dessuten fint å ha med frysetørret vom, om hunden trives best med råforing? Lett å bære med seg, og bløtes enkelt med litt varmt vann før servering.
×