Jump to content
Hundesonen.no

chili

Medlemmer
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About chili

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. chili

  Hanhund

  Ok. Men hvor mange brystvorter skal de ha til sammen med begge sidene og er det normalt at det kan være 2 flere på den ene enn den andre siden?
 2. chili

  Hanhund

  Hei Eg har fått min første hanhund valp for en uke siden. Har aldri hatt hanhund før. Det er en cavalier. Har noen få spørsmål som eg håper noen kan svare på. Er det normalt at hanhund skal ha pupper/ patte? riktig nok en del mindre enn på tispen. Er det normalt er det er forskjell i størrelsen og at det han være meir patter på den ene siden enn den andre siden?
 3. chili

  B vitamin

  Hun har hofte dysolasi så hun går på spesial for.
 4. chili

  B vitamin

  Dette kan eg ikkje gi til min hund. Har et for hun må gå på for hoftene hennes. Men er det vert å prøve med vital min b eller?
 5. chili

  B vitamin

  Hei. Kan du gi noen forslag til produkter? Send meg gjerne en melding privat her inne. 😃
 6. chili

  B vitamin

  Hei. Er det noen som har prøvd B vitamin til hund for å få lang pels. Funker det eller?
 7. chili

  Blodprøve

  Hei. Vet at det ikkje er noe veterinærer på denne siden. Men er det noe som vet hva ant enn stoffskifte prøve kan vise. Viss det ikkje er stoffskifte hva an kan en sånn prøve vise?
 8. chili

  Munnhygiene hos hund.

  OK. Eg pusser tenna på min hund hver dag.
 9. chili

  Valp

  Hei. Skal kanskje ha en valp til sommeren. Trur det blir gutt men er ikkje sikker. Det kan henne det blir jente. Må se Ka som blir født. Har tenkt på Ludvig viss det blir gutt. Trenger hjelp til forlag på navn. Både gutt og jente navn. Har dere kan komme med forslag.
 10. chili

  Munnhygiene hos hund.

  Har noen erfaring med dette produktet eller?
 11. chili

  Munnhygiene hos hund.

  Hei. Er det noen som har erfaring med plakk off til hund?. Er det bare skryt eller viker det bra eller? Vil veldig gjerne høre om noen har erfaring med det. Ikkje vitsi å bruke penger på det viss det ikkje fungerer.
 12. chili

  Erfaring som hundeeier.

  Min har skjelvinger og tynn pels. Var på full stell av min hund hos dyrlegen i går. Og då sa hun at hun mistenker stoffskifte. Hun hadde den klassiske symptomen på veldig tynn pels og flekkete hud. Så satser på hun har rett. På grunn av at eg bor på et lite sted så må man sende inn prøver så det går 10 dager til man har svar. Det hun sa på slutten av timen. Eg har god tro på denne prøven. Eg stoler på henne og håper at det er stoffskifte. Eg har trua på det sjølv og. Hun har den symptomen at hun legger lett på seg uten å spise så mye mat. Hun lever på en skive og 60 gram for løp av en dag.
 13. chili

  Erfaring som hundeeier.

  Hei. Først i denne tråden her vil eg takke for mange gode ord og råd. Så vil eg si at alt står bra til med meg og hunden min. Var en uskyldig vorte man ikkje skulle bry seg om. Ignenting var farlig. Så over til det eg vil spørre om. Min Veteinær sa til meg i går at hun mistenker høyt eller lavt stoffskifte. At det var grunnen til skjelvingene. Var og tok stoffskifte prøver hos min vetrinær i går. Får svar om 10 dager. Men eg vil gjerne høre deres erfaring med høyt eller lavt stoffskifte? Håper at noen kan skrive sine erfaringer med det. altså denne gangen spør eg ikkje om Ka en Veteinær vil si. Men vi ha din erfaring med stoffskifte medisin på hund. Samme kossen hunderase dere har.
 14. chili

  Utvekst

  Det var en uskyldig vorte. Som eg ikkje skulle bry meg om. så alt i orden.:) men man blir bekymret når man ser ting på hunden som ikkje har vært der før. Men alt eg veldig bra nå. Både hund og eier er veldig glade nå. 😃
 15. chili

  Utvekst

  Ok. Men hadde du vært bekymret viss det hadde vært din hund?
×