Jump to content
Hundesonen.no

Ida:)

Medlemmer
 • Content Count

  284
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About Ida:)

 • Rank
  Bekjent

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ossto.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Akershus
 • Hunderase
  Dverg Dachs Langhåret & Saluki

Recent Profile Visitors

4301 profile views
 1. Ida:)

  Vapours Khadeijah - Saluki

  Takk takk Det er som sagt drømmefargen..men nå er det jo ikke noen drøm da, for hun ligger her under bordet..hehe.. Ja, Tøfflus,det har du all grunn til! Hadde det ikke vært for deg hadde ikke denne finnen bodd her hos meg, noe som jeg er veldig glad for Trodde det var Kajsa først på bildet jeg, men huska liksom ikke at hun hadde liggi sånn noen gang.. De er jo prikk like!
 2. Ida:)

  Vapours Khadeijah - Saluki

  Takk takk Er kjempe fornøyd med henne.. Har Canon 400D og et Sigma 18-200mm 1:3.5-6.3 OS. Ikke noe proffe greier..for det er bare i sånt vær jeg blir fornøyd med bildene. I gråvær, kommer det liksom en grå hinne over bildet og blir bare groms.. Syntes det blir sånn når det ikke er sol på selve tingen jeg tar bilde av også og får ikke fram fargene da. Må ha mye lys for at løpebilder skal bli skarpe. Har sikkert alt å si at jeg ikke er så sykt flink til å stille inn også. Har lyst itl å gå et kurs egentlig.. Har hatt ISO på 100 og noen ganger 200, satt den på TV og hatt lokkertiden (?) på 640, eller på P.. Når det ikke var sol der vi var, satte jeg den +\- (er det hvitbalense?) ett hakk opp.. Også har jeg gjort noen enkle innstillinger i picasa (skjønner ikke noe av Photoshop).. Edit: Er jo helt blind jeg. Selvfølgelig kan du møte Kajsa Synnøve! Hun hadde garantert likt å lekt med noen Mopser. Hun syntes i alle fall en Mops Fransk Bulldog blanding var veldig morsom å leke med i helgen
 3. Ida:)

  Vapours Khadeijah - Saluki

  Takk takk! Håper å møte dere en dag da.. Hørt så mye bra om Ellie, og er sikker på at det hadde vært et fint bekjentkap for Kajsa. Eieren til Kajsa's onkel tar noen fantastisk fine bilder. Vi var på tur med hun, onkel Whisky, Tøfflus og hundene, og her er link til bildene hun tok. Hadde med kamra i finværet i dag, så her kommer noen av de. snø er gøy Jaja, det ble en del bilder, men det skader vel ikke det?
 4. Ida:)

  Vapours Khadeijah - Saluki

  Takk takk! Kan si at jeg er litt stoldt over å bo under samme tak som henne Hehe.. Ja, hun trenger trening..og det gjør jeg å! Blir veldig gjerne med på kurs/trening..men da får du noe å slite med assa.. Fikk båndet her om dagen. Var kjempe fint og akkurat sånn jeg hadde sett det for meg. Tusen hjertelig takk! Nå skal jeg ut å trene:) Har meldt på valpeshow i leto i februar :S Skal bringe det vidre til Kajsa! Syntes også fargen hennes er fin.. Er faktis den fargen jeg liker best, så jeg var heldig med det også..
 5. Ida:)

  Vapours Khadeijah - Saluki

  Takker Takk takk Det er hyggelg å høre Men det er jo tur med forbidene hennes (hundene dine altså..)! Villdyret må jo få lov å våkne litt også? Er alltid sånn når jeg knipser av båndet, og kanskje når båndet fortsatt er på når vi møter dere Og det med akvarie har jeg jo forklart deg før. Er en grunn for at de ofte har akvarie på venteromet hos tannlegen. For inne syntes jeg hun er veldig rolig nemlig. Du vet jo hva jeg er vandt med etter å ha passet Mira i 24 timer, og satte kaffen i halsen x antall ganger voff, voff..
 6. Ida:)

  Vapours Khadeijah - Saluki

  Åi, nå er det lenge siden jeg har oppdatert tråden til Kajsa. Hun har allerede rokket å bli over 7 mnd! Tiden har gått så utrolig fort, og er ikke lenger lille valpis, men bare valpis.. Vi koser oss med mange fine turer alene, og sammen med venner med og uten hund. Kajsa er virkelig drømmehunden, og jeg nyter livet med henne Får en sånn indre ro av å være med henne..er som å ha et akvarie å se på..hehe.. Her er det noen bilder av frøkna. Gal gal gal Et av de få bildene de står stille sammen på.. Hva skjer a?? Koser seg med Mira
 7. Ida:)

  (Balrog) og Ellies tråd :)

  Gratulerer med dagen, eller egentlig gårsdagen Ellie! Kjempe fine bilder du tar, og så nydelig hun er! Hører noen rykter om at frøknene våre kanskje får treffes til søndag Har hørt kjempe mange god ord om henne, så både Kajsa og jeg håper på å treffe henne, og deg selvfølgelig..
 8. Ida:)

  Vapours Khadeijah - Saluki

  Og det er hun også Takk takk til alle dere andre! I dag er Kajsa 4 mnd! Tiden går så utrolig fort.. Hatt noen kvelder på valpekurset nå, og det går veldig bra de 5 første minuttene, og når hun har vært gjennom godbit utvalget et par ganger, er ikke det så spennende å smake på de lenger. Da er kvister på bakken, og de andre hundene mye mer spennende.. Men syntes det vi lærer fungerer godt her hjemme, og det er jo det viktigste..
 9. Ida:)

  Vapours Khadeijah - Saluki

  Det er godt å være på besøk hos hundefolk Nå endelig kommer bildene.. Er fra hun er ca 3 mnd til i dag.. Hun blir 4 mnd 12 oktober.. Tiden går så utrolig fort, og hun har blitt så stor. Ser det godt når jeg titter på bildene fra de første ukene hun bodde her.. Ellers går alt veldig bra. Hatt en kurskvled på valpekurset og syntes hun er flink jeg (så lenge godbitene er intresange nok).. Innkelling syntes hun er kjempe gøy, for da får hun gjøre det beste hun vet..å løpe.. To gode venner Sammen med mormor Bess Full lek med sin Saluki venninnde som er 1 mnd eldre enn henne Kajsa går tur med Mira Mira gjør ett tappert forsøk på å løpe forbi Kajsa Det beste som finnes er å løpe, hilsen Kajsa 4 mnd..
 10. Ida:)

  Vapours Khadeijah - Saluki

  Ja, og veldig hyggelig å få gulvet sitt fult av valpe tiss Huff.. Her om dagen fikk hun løpe løs sammen med mormor også, og det var stas...selv om mormor ikke helt syntes det;) LC gleder vi oss til(!), og jeg blir vel dytta inn i utstillingsringen enten jeg vil eller ikke.. Liker meg ikke så godt i ringen, men blir vel vant til det også.. Også trener jeg litt hobby lydighet med en gjeng med Bernere, og Kajsa har vært på sin første trening. Vi begge har godt av å bruke hodene våre haha.. ja du får sagt det! Jeg skal ikke skuffe "mormor" og resten av slekta! Og det er jeg veldig takknemlig for! Drømmesalukin ligger ved bena mine og tygger på en oksemuskel som de så fint kaller det nå.. Tusen takk for komplimenter Anette og jeg skal legge inn bilder Synnøve (må bare legge de inn på datan...
 11. Ida:)

  Vapours Khadeijah - Saluki

  Ja, det forklarer hvorfor du har vært gjennom dette gudsforlatte stedet Tusen takk:D Ja, de deler samme farge og tegning som jeg syntes er flottest av de alle. Utrolig vakker Halal er! Titter innom bloggen din titt og ofte
 12. Ida:)

  Vapours Khadeijah - Saluki

  Der bor vi og det var oss.. Men hva i all verden gjorde du i Gjerdrum?(!) Må si jeg ble litt nysgjerrig nå..Hehe.. Takk takk Victoria.. Skal få lagt ut noen flere bilder. Hun vokser jo utrolig fort..
 13. Ida:)

  Vapours Khadeijah - Saluki

  Du plukka jo i en vannskål for hunder, og Kajsa er jo en hund og har næringsvett, så da forsyntes hun seg selvfølgelig.. Er ikke det naturlig da Hehe.. Ja, du har all rett til å være stolt ”mormor”! For hadde det ikke vært for deg, hadde ikke lille Kajsa vært her hos meg.. Jeg har mye å takk deg for!
 14. Ida:)

  Vapours Khadeijah - Saluki

  Takk takk folkens! Gøy å høre (eller å lese) at dere syntes hun er nydelig, for det gjør jeg også Og Saluki er en fantastisk herlig rase SaraS..! Så skjønner godt du har fått øynene opp for den.
 15. Ida:)

  Vapours Khadeijah - Saluki

  Så noen bilder fra i går.. Fått smaken på blåbær Full fart..! Fine jentene mine det
×