Jump to content
Hundesonen.no

Ruffen-

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ruffen-

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Cavalier

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ruffen-

  Hundegrind til bil

  @tillienDet er definitivt noe som er greit å ha uansett, også med tanke på at bagasje ikke flyr frem 👍 Skal sjekke ut Variobarrier! Men skulle gjerne også hatt en grind foran bagasjeromsdøra, som ekstra sikkerhet. Ved ulykker, men også så hundene ikke hopper ut så fort døra går opp.. Da kunne man også hatt døra oppe på varmere dager, uten at hundene har mulighet til å stikke ut. 🤔Typ den her https://nettdyret.no/hund/hundebur/--variosystem-variogate-universalgrind_53-26.html?gclid=CjwKCAiAgqDxBRBTEiwA59eEN2zz3L_mPEkgLcdxhFvOqiqaOqrNc1IZlgFpYbAlXdy5yJ_2Kfdx9BoCSlwQAvD_BwE.. Men den passer jo dessverre ikke i biler med karm..
 2. Hei og god kveld! Jeg har en Opel Astra (2008) hvor bagasjerommet har karm nede og ellers virker for lite til at ett ordentlig bilbur vil få plass.. Bagasjerommet er likevel stort nok til at det er god nok plass for mindre hunder. Skulle derfor gjerne hatt bilgrind, så plassen kunne vært utnyttet så godt som mulig.. Problemet er at bagasjerommet har karm nede, som gjør at bilgrinden fra f.eks Variocage ikke vil fungere. Derfor lurer jeg på om noen her vet om det er noen som lager tilpassede bilgrinder til biler med høy karm?
 3. Ruffen-

  Fra bølle til bestevenn

  Vi ble sittende hele familien og se på programmet med stor interesse😊 Vi lo godt flere ganger og da spesielt av Anton - for en herlig hund. Ikke minst fikk vi plukket med oss noen tips! Har nemlig en bøllete hund her hjemme.. Blir spennende og lærerikt å følge med videre! Tommel opp👍
 4. Ruffen-

  En rase med stor personlighet

  Takk for alle svar! 😃 Digger personligheten til terrierne, og skal definitivt lese litt om parson. Det eneste er den agressiviteten.. Hadde jo vært hyggelig å slippe løs bikkja sammen med andre hunder, uten at det vil bli blodbad🙄 Er det virkelig så ille? @Djervekvinnen Mynder er utrolig kule! Men det er ikke helt det jeg ønsker akkurat nå. 😊 @Sunnivamb Pelstell gjør meg ingenting, det er bare hyggelig! Men pudler er nok ikke helt min greie😛 Lagotto høres ut som en herlig rase! (Din er jo utrolig nydelig) Likevel forestiller jeg meg at de er litt vel tunge? Kanskje det er pelsen som lager det inntrykket, hehe.. Har også hørt at de er ganske pratsomme? Så er det disse retrieverne da.. Har fått opp interessen for toller! Men så virker det som man må gamble for å få et godt individ.. Ahh, hvorfor skal det være så vanskelig😅
 5. Ruffen-

  En rase med stor personlighet

  Hei sonenfolk! 2019 er året hvor jeg har bestemt meg for å finne min nye firbeinte kamerat! Men jeg sitter dessverre litt fast i rasejungelen.. Jeg ser etter en trygg og sosial rase, med stor personlighet! Som gjerne har egne meninger, uten å bli for selvstendig. For jeg trives veldig godt med hunder som jeg må jobbe litt med og som ikke gir alt gratis. Jeg har også et ønske om å endelig begynne med rallylydighet og ikke minst agility igjen. . Lite helseproblematikk innenfor rasen er selvfølgelig et pluss.. Det samme med samkjønnsagressivitet. Ettersom jeg kommer til å leie de neste årene, er det også greit om rasen ikke har altfor lett for å bjeffe. Har tidligere tittet litt på jrt, og de tiltaler meg på veldig mange måter. Er også litt forelsket i den lykkelige væremåten til retrieverne, men de blir kanskje litt kronglete i forhold til agility igjen.. Så jeg ønsker å høre om dere har noen raser å anbefale! Del gjerne deres erfaringer med jrt og noen av retriever-rasene i forhold til det jeg har skrevet. 🙂 Raser som bc, sheltie og puddel er ikke aktuelt akkurat nå.
 6. Ruffen-

  usikker hund

  Det høres ut som hunden din trenger å få bygget selvtilliten. Prøv å gjør alt positivt, og begynn gjerne fra ''scratch'' med å tilvenne han halsbånd. Prøv å lek med det, eller gi han ros/godbit for at han snuser og viser oppmerksomhet til det, for da vil han ikke se på halsbåndet som noe negativt. Gjør turene interessante og morsomme, med godbitsøk, triks og aktivisering. Mental aktivisering er like viktig, hunder liker å få brukt hodet. Gi han små utfordringer, hvor han kan føle på mestringsfølelse. Han er nok bare usikker av seg og trenger å føle på litt mer trygghet på tur. Etterhvert vil nok også han glede seg til turene.
 7. Ruffen-

  Din studenthverdag med hund

  Hei! Neste høst ønsker jeg å begynne på en bachelor, og må mest sannsynelig flytte et godt stykke unna. Planene mine er derfor å kunne skaffe meg en firbeint venn i løpet av studietiden min. Jeg opplevde mye ensomhet når jeg tok et årsstudium i fjor, og savnet etter hund ble altfor stor. En jeg kunne gå på tur med i skog og mark, og en mulighet til å bli med i en hundeklubb hvor jeg kunne bli kjent med folk som har den samme interessen! Rett og slett en liten lykkepille som jeg kunne ha ved min side. Jeg har alltid vært et hundemenneske og har gjerne brukt all min fritid på hundene Men jeg har derfor også erfart hvor dyrt det kan være med hund.. Med en hund som nærmest var ''fast'' pasient hos dyrlegen Så derfor vil jeg gjerne høre hvordan deres studenthverdag var med hund, hvordan dere fikk alt til å gå i hop. Ikke minst når det gjaldt det økonomiske! Hadde dere jobb ved siden av eller hadde dere spart opp penger i tilfelle noe uventet ville dukke opp? Gleder meg til å høre erfaringene deres og gjerne del noen tips hvis dere har det også!
×