Vvoffen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  51
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vvoffen

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Border collie
 1. Enig med de andre, lurt og kutte hilsninger på tur! Har en 7 mnd gammel bc, hun får kun lov til og hilse hvis hun får klar signal fra meg. Hun får ikke lov til og leke med andre hunder når hun er i bånd da blir det hundefloke😂 Hvis du har hunden din løs et sted hvor det er mulighet for å møte folk kan du bruke en Sporline, det gjør jeg på min hvis jeg vet at det er folk jeg kan møte, da har jeg det som nødløsning hvis hun ikke vill høre på innkalling. Når hun kommer blir det full fest med godbiter og lek så hun skal forstå at det er kulest og være med meg.
 2. Veldig enig med deg! Kattungene er leveringsklare nå, det var seks stykker i kullet tre har reist og en til reiser muligens i morgen. Sliten kattemor er også kasterert i dag så da blir det spennende og se om noen uker. Pus blir ekstra på vakt når kattungene er i nærheten ja, men da pleier jeg og holde hunden unna kattungene for og ungå at hun angriper. Valpen har sterke gjeterinnstinkter i seg, hun gjeter både høner og kaniner, men jeg har ikke sett at hun har gjeta kattungene noe serlig hun leker mest med dem. Det er litt rart hvordan pus har blitt slik. Der vi fikk henne fra hadde de masse hunder som løp løst rundt om kring, så hun har jo egentlig vokst opp med hund🤔
 3. Det hørtes ikke så dumt ut! Takk for tips. Hun skal kastereres i dag så da blir det spennende og se om et par uker😊
 4. Jeg er klar over dette, men jeg må nesten handle når hun allerede tar valpen. Da må jeg bruke tvang for og få henne vekk. Det er kun da jeg gjør det. Jeg ser ingen annen måte og gjøre det på hvis hun allerede tar valpen. Selvfølgelig prøver jeg og unngå at det skjer så godt jeg kan. Så dette har skjedd få ganger.
 5. Ja håper virkelig det! Hadde vært utrolig fint om det ordna seg, da blir det så mye bedre for henne også.
 6. Jeg bruker "tshh" lyden hvis jeg ser hun er på vei til og angripe, de gangene hun løper rett på er jeg nødt til og ta henne vekk fra hunden med makt. Da klorer hun og prøver og bite. Deretter holder jeg henne til hun har roet seg, eller så slipper jeg henne ut.
 7. Katta går rett til direkte angrep med tenner og klør, det har som regel gått ut over meg i stedet for valpen, så valpen har aldri blitt bitt heldigvis
 8. Jeg pleier og bære valpen gjennom rommet hvis pus er der også, det har vært svært få ganger hun faktisk har fått til og angripe hunden siden jeg pleier og hindre henne med en gang jeg ser hun er i farta. Har blitt bitt av henne,fått dype kloremerker fra henne. Det er ikke så deilig, men bedre med meg enn hunden😅Selvfølgelig vet jeg at hun ikke mener meg noe vondt hun og jeg er gode venner jeg har lært henne et par triks også har hun pleid og følge etter meg når jeg går tur i skogen før jeg fikk hunden. Hun har også vært med meg og hunden på tur et par ganger, da hadde jeg selvfølgelig hunden i bånd så jeg skulle ha kontroll. Det var før hun ble så aggressiv som hun er nå.
 9. Håper virkelig kasterering hjelper, kanskje det hjelper når alle kattungene har reist til nytt hjem også? uff hadde aldri tørt og la valpen være alene med katta, tørr ikke ha de i samme rom engang med mindre valpen sitter på fanget mitt.
 10. Hun blir straffet hver gang hun tar valpen så hun vet nokk at det ikke er greit. Ja hun er veldig territorial, hun jager hannkatten(naboen sin katt) også.
 11. Takk for tips, må prøves! Jeg aner ikke ossen rase hun er hehe, hun har veldig store øyne, ører. Også er hun veldig spinkel.
 12. I september skaffet vi oss valp, vi visste at den ene katten vår ikke liker hunder ettersom hun har angrepet noen stakkars hunder som tilfeldigvis har labbet uskyldig over gårds plassen vår. Vi håpet at det ville gå seg til, katten har vært gjennom mange perioder ettersom hun har hatt to kattunge kull i år. Begge kattungekullene fikk henne da vi hadde valp så jeg skjønner at det er mye morsinstinkt som følger med. Men hun har også tatt hunder lenge før hun fikk kattunger. Det har vært ganger når hun har forbedra seg. Der var en periode hun oppsøkte hunden av ren nysgjerrig het. Hun hilste på hunden og gikk videre. Men nå i det siste har hun blitt mye verre! Bare hunden gjør en liten bevegelse når hun ser på prøver hun og angripe. Jeg må bære hunden forbi hvis jeg skal gå gjennom et rom katten er i. Det nytter ikke og bare ta hunden i halsbåndet ved siden av meg. Hun har også begynt og følge etter oss(meg og hunden) rundt i huset. Noe som er veldig frustrerende siden jeg må sitte med hunden på fanget og passe på henne så katta ikke angriper. Hunden gjør aldri noe truende mor katta hun er veldig glad i og leke med kattungene og har lært seg og ha respekt for dem av gammle pus. Noen som har vært bort i lignende? Eller er det noen som har forslag til hva jeg burde gjøre? Katten skal snart til dyrlegen så hun ikke får flere kattunger. Jeg har et håp om at det kan forbedre seg da. Hadde satt utrolig mye pris på alle råd og tips!