Gå til innhold
Hundesonen.no

Potekroken

Medlemmer
  • Innholdsteller

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    7

Innlegg skrevet av Potekroken

  1. Drev fortsatt på i mai jeg.. Filip og jeg har vært på første kveld av valpekurset, gøy! I går, 12 uker gammel, fikk han prøvd seg på litt vilt for første gang - and, kanin og due? det var gøy det!

  2. I samtale med ledelsen på jobben i dag fikk jeg beskjed om at det var helt greit å ta med Filip på jobb hver dag :x Jeg har igjen drøyt 2 uker med ferie, men tenker nok at han ikke er helt klar for å være jobb-hund etter det. Blir nok pass av familien en stund. Han må klare å finne roen uten at jeg er tilstede. 

  3. Vi har gått en fin tur i skogen. Gikk sammen med en gammel golden, så både den og Filip trengte et rolig tempo. Filip er veldig ivrig, koste seg masse, men bar han litt innimellom så han fikk spare beina sine. 

    B81237F1-008F-4020-A461-CC2BC4EC88B3.jpeg

    • Like 3
  4. Superglad og letta for å ha fått bekrefta at det blir valp på meg. Kjente at jeg egentlig var litt stressa for om det ikke ble nok valper osv. Hadde blitt vanskelig å finne nytt kull, endre ferie osv. Puuh. Blir nok noen lange 8 uker? Gleder meg til å hilse på når de blir litt større. 

    • Like 5
  5. 16 timer siden, Stjerneskinn skrev:

    Jeg vet om flere hannhunder med navnet Pax, ikke et helt uvanlig navn på hanner, så du må regne med at de fleste forbinder det med hannkjønnavn hvertfall.

    Jeg liker selv navn som ikke er sukkersøte, så kanskje noe i denne gaten kunne vært noe (noen er unisex): Alexis, Cleo(etter Cleopatra), Callie, Fay, Reagan, Iben, Taran, Mie, Chloe, Zoe, Bjørk, Erle, Runa, Niamh, Sage, Skylar (?), Blair, Indigo, Phoenix, Quinn.

    Takk for bra tips! Iben har jeg også tenkt på ? 

  6. 19 minutter siden, Quack skrev:

    Pax betyr fred, og var den romerske gudinnen for, nettopp, fred :) Jeg synes godt man kan kalle en tispe Pax, selv om den eneste hunden jeg vet om som het det, var en hann. Hvis du absolutt ikke vil at noen skal gå ut fra at det er en hann, er det nok ikke det beste navnet, tror jeg. Vil du ha et kort navn, type en stavelse, eller er ikke det så nøye? Typiske hundenavn eller er «menneskenavn» også innafor? 

    Tusen takk for svar :) Liker best korte navn, menneskenavn er også innafor! Blir det hannhund likevel har jeg tenkt på Anton. Synes det er lettere å finne navn til hannhund 

  7. Ca. èn måned til det er forventet at valpene blir født, håper alt går bra! Tenker på navn. Må såklart se valpen for å bestemme meg helt, men vil ha noen forslag klare.. Vil helst ha tispe. Høres Pax altfor mye ut som en hannhund? Vet det er noen hannhunder som heter det, men har også lest at det er unisex, og at det egentlig var navnet på en romersk gudinne.. 

     

  8. 6 timer siden, Artemis skrev:

    Oooh, jaktlabbe. ? Noen spesielle planer for valpen? Det er jo en rase som kan brukes til det meste. :)

     

     

    I dag lot jeg meg friste av utvalget i ferskvaredisken på butikken, så da ble det torskerogn og torsketunger til middag. ???

    Planen er søk/spor, jakttrening og jaktprøver og litt lydighet. Har allerede forhørt meg med hundeskolen her ang kurs, så første kurs blir «fra valp til stjerne». Ellers blir det selvfølgelig en turkamerat, det kommer til å bli mange fjellturer. Håper den kommer til å like litt trekking på ski etterhvert også 

    • Like 2
  9. 8 timer siden, Tonje skrev:

    Spennende! Hvilken rase skal du ha? :)

     

    Flinke da! Hvor gammel har han blitt nå?

    Jeg begynner å bli trøtt, men jeg må lufte hundene først og det frister ikke ut i snøen igjen nå. Jeg savner hage!

    Jaktlabrador :)

×
×
  • Opprett ny...