Gå til innhold
Hundesonen.no

emstuv

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om emstuv

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Siberian
 1. Nå som det er "super tilbud" på XXL (25%) rabatt så lurte jeg litt på denne selen. Taiga er en SH, 16mnd, ca 30kg en røslig liten pelsdott. Siden vi bor på sørvest landet så er det ikke akkurat skiføre hver dag ila vinteren så det blir mange løpeturer. Til de dagene vi kan stå på ski så har jeg en kombi sele fra Troll (som også skal brukes til pulk), men til løping har jeg hittil benyttet Ruffwear sin "ettellerannet" og prøvde nonstop til sporsele. Nonstop sin sporsele resulterte i en KOLS pasient (som noen tidligere sa om nonstop). Dette henger nok med at jeg bruker den korte bungee (2m) fra non-stop til jogging, da den er litt kortere er det lettere å ha kontroll rundt andre og i trafikken. Siden den er kort, så drar den nok stolpen opp i halsen...ikke bra. Men siden det nå er tilbud på XXL, hvordan er Freemotion? Jeg ser fra produsentene sine hjemmesider at den er laget/designet på et høyere drag punkt (ref. hoftebelte/sykkel) en en tradisjonell Nomesele som er mer i skulderhøyde på hunden. Freemotion vil da flytte drag punktet på hunden til over haleroten og, slik jeg ser det, den bedre vinkel med tanke på KOLS pasient. Det er mange om har kommentert at Freemotion er mer vinklet mot støvere/pointere med dyp kasse, stemmer dette? Har noen positiv erfaring med denne på polarhunder?
 2. Har to 15kg sekker med Eukanuba Puppy tilsalgs, valpen vår gikk rett og slett lei av det. Sekkene befinner seg i Stavanger. Blir enige om pris. Tenkte ~300 per sekk.
 3. Lawsuit - Acana/Orijen

  Det samme gjelder her, har foret med Acana og Orijen. Men BPA var litt snodig, dette er jo det skumle produktet som bla ble brukt i plast flasker. Det fleste flerbruks flasker nå (Nalgene etc) er uten BPA. Men Clean Label Project (hvis det er de som står bak http://www.cleanlabelproject.org/ ), gir jo blant annet Pedigree Complete 5 av 5 stjerner. Nå har ikke jeg brukt Pedigree, jeg vet bare hva jeg har lest og det er ikke akkurat første valget hos de fleste hundeeiere.
 4. Lawsuit - Acana/Orijen

  Ja har sett den på hjemmesiden/facebook siden deres. Som det stod i en del av kommentarene så har visst "Clean Label Project" forsøkt seg tidligere på slikt, og konspirasjonsteoretikerne mener det er andre fôr produsenter som står bak det....hvem vet. Men det virker som om Champion har ryddet opp etter tidligere hendelser på tidlig 2000-tallet.
 5. Lawsuit - Acana/Orijen

  Ja, vi skal prøve å følge med denne saken. Vi (og sikkert) flere benytter seg av Acana/Orijen. Vi bruker det sammen med V&H.
 6. Vi fikk denne sendt til oss fra noen bekjente i NZ som driver med hundekjøring. Blir interessant å se hvor det går hen. Anbefaler å lese litt i kommentar felt for litt utdypende info. https://truthaboutpetfood.com/lawsuit-filed-against-champion-pet-food-acana-and-orijen/
 7. Er det noen som har et fjellpulken drag til låns i Påsken?
 8. Hei, lurte på om noen har veterinær å anbefale i Stavanger/Sandnes område. Snart tid for 12-13 uker vaksinasjon av valp. Marius
 9. Da var pelsdyret ankommet, 12 uker hann Sibbe. Leter etter Valpekurs i Stavanger område. Jeg finner Canis Hundeskole, Siddis HundeSkole og Merete Stokkenes. Er det hipp-som-happ hvilken man velger? Erfaringer? Ellers vil det garantert komme flere frågor underveis.
 10. Herkules/4Pet til Siberian

  Hannhund. OK, ser at Large serien er 69cm innvendig. Kanskje lete litt videre.
 11. Skal nå snart hente valp, og da lurte på størrelse bur. Har godt plass (LC varebil), men hvilken størrelse? Noen som har erfaring å dele (vet det er vanskelig når han ikke er fullvoksen). Takk
 12. Hei, Bygger et hunde hus og lurte på om noen i Stavanger område har ca 1m2 med tak papp? Ser ikke vitsen med å kjøpe en 15 m rull. Blir enige om pris. Marius
×