Gå til innhold
Hundesonen.no

Therese,Bonzo&Nemo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  60
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

99 Excellent

Om Therese,Bonzo&Nemo

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  Agility og Rallylydighet
 • Hunderase
  Shetland sheepdog
 • Mine dyr
  Bonzo - Nisselia's Indiana Jones, Shetland sheepdog, tricolour,
  født: 22.11.11 - Går agility og hopp kl.2 og rally kl.2/3 + litt nosework

  Nemo - Goldmine Ferdinand Xotic Storm, Shetland sheepdog,
  sobel, født: 24.04.16 - Går Rally kl.3, LP kl.1 og trener agility

Nylige profilbesøk

330 profilvisninger
 1. Svangens Andre Boysenbær "Skoj"

  Han er nydelig!! Også ser han ut som en liten luring
 2. Bonzo og Nemo - Shetland Sheepdog

  Måtte bare ta noen bilder etter agilitytreninga i går! Sol og grønt "gress"! Blir ikke bedre da!
 3. Dagens agilityøkt

  Utesesongen er endelig i gang her i Trøndelag! heldige som har en så fin bane som ofte er tidlig klar til bruk på våren i forhold til banene med naturgress! Begge gutta storkoste seg, og jeg måtte bare filme en liten økt med Nemo over stigen! Han har ikke fått gå stigen på konkurranse enda, da jeg vil at han skal kunne felt skikkelig først! Nå er det 2 uke til neste stevne i Ålesund, og jeg tror jammen han begynner å bli klar for utfordres på stigen på konkurranse! Han bommer av og til, men det er nesten som at jeg ser at han bare tenker "FILLERN, sorry, jeg glemte meg"! haha Fart begynner det å bli også!
 4. Shetland sheepdog

  Har vokst opp med en sheltie og har nå to stk! Veldig fine og allsidige hunder! Men som de andre skriver her så trenger de å bli brukt, da det jo er hunder med en del energi. Men mye av energien kan taes med hjernetrim! Mine to tåler dårlig lite aktivitet flere dager i strekk, men nå er jo de vant med å få ganske mye trening, både fysisk og mentalt! Men jeg tror de blir litt som man gjør det til selv, så de kan nok fint venne seg til en rolig hverdag. og som du sier så får du jo gjort en del mentaltrening og det hjelper nok veldig! Sheltien finnes i så utrolig mange personligheter og jeg har møtt de som også er utrolig rolige og behagelige. Mine to er veldig rolige inne, men kan ha noen raptuser i ny og ne i løpet av dagen! Bonzo kan bjeffe en del på folk som går forbi på gata, Nemo bjeffer VELDIG sjeldent! Bonzo er tøff i tryne og veldig sosial med folk! Nemo er mer forsikitg av seg og reservert overfor fremmede, men ikke nervøs! Men Bonzo (6år) tåler bedre rolige dager enn Nemo (2år), men tror det kan ha noe med alderen å gjøre Ellers er de verdens største soffagriser, elsker å ligge tett inntil. også følger de etter meg oooveralt! så som i sikkert mange raser kan man få store variasjoner, men alt i alt tror jeg de tilpasser seg veldig sin eiers hverdag!
 5. Bonzo og Nemo - Shetland Sheepdog

  Tusen takk Marie! I lige måde du, det var så moro å se deg og Tidi! Hun er så herlig med alt hun byr på og gledes hylene hennes!
 6. Svangens Andre Boysenbær "Skoj"

  Gratulerer med en herlig Bær-valp! Hihi, det er vel en aktiv liten pøbel-gjeng hele valpegjengen! Blir spennende å følge dere videre! PS: bare vent, plutselig blir du bitt av Rally-basillen du også hihi
 7. Bonzo og Nemo - Shetland Sheepdog

  Film fra helgens agilitystevne i Moelv, OG Nemo's Debut på agilitybanen offisielt! Stolt over den store, lille unghunden min! Bonzo og jeg er preget av lite trening i full fart, pga av plassmangel/liten treningshall, men hey, skal ikke klage på å få trene inne i 16varmegradet på kunstgress!! Men på søndag fant vi flyten ganske greit tilbake!
 8. Agilityåret 2018

  Du må bli med på trening i agilityhallen å øysand! Og forhåpentlig vis så er hallen på ekra snart ferdig, vet ikke om du har meldt deg på treningen med gauldal, men der er det mulig å melde seg som reserve, så du kan bli med når andre ikke kan, som skjer ganske ofte!
 9. Påmelding hundesonens snap

  Uke 6. 5-11 Februar Mandag: @Kaja Tirsdag: Onsdag: Torsdag: @Therese,Bonzo&Nemo Fredag: @Paranomia Lørdag: Søndag:
 10. Dagens agilityøkt

  En av dagens Agilityøkter med Nemo Bare 4 uker igjen til offisiell debut Veldig spent! Den fine kulen på ryggen min er en stor ball..
 11. Agilityåret 2018

  Jeg opplever at de sitter godt også i høy fart og vendinger! Men i sleipt gress løper jeg nok litt mer forsiktig, fordi jeg blir usikker på om de sitter Men jeg har aldri sklidd på konkurranse, og de få gangene jeg har sklidd på trening så har jeg som regel løpt med de skoene som er mest slitt og det har vært skikkelig sleipt gress! jeg har et eget par for konkurranse som da sitter bedre enn de jeg bruker på trening!
 12. Agilityåret 2018

  Bruker det samme som Anita, Salomon speedcross! jeg har overlevd med disse på det varierte underlaget vi kan ha i Trøndelag i løpet av en sommer, men finnes nok sko som sitter bedre i vått gress, men for meg sitter de godt nok!
 13. Agilityåret 2018

  Mål for mine to pelsdotter: Bonzo få stabile RC treff på bommen, både rett fram og med svinger bli enda tryggere på slalom i forhold til at han skal ta den uansett hvilken retning jeg beveger meg i. løpe flere kl.3 baner og bli tryggere på handling og bedre kommunikasjonen forhåpentligvis få de to siste nappene i ag2, og rykke opp i ag3 i løpet av året. kose oss masse i Hopp 3 og ha det gøy! Nemo Stabil slalom og få gode innganger på slalom fra alle mulige vinkler få på plass RC på bommen, vi tar ikke den på stevner før den er ordentlig på plass har jeg bestemt meg for! stabil Vippe og Møne generell grunntrening Få flyt i lengre kombinasjoner og baner selvstendighet Debutere i kl. 1 (Moelv, 10-11.februar) Jobbe med kommunikasjon og handling for bedre samarbeid på banen Av stevner blir det hvert fall de som er i nærområdet + Moelv, kanskje Ålesund i mai, NM i drammen (lag), Årdal i Juli, og lengre har jeg ikke kommet i planleggingen! Kurs vi skal på er kurs til Jan Egil og Christine Faltner i januar + Agilitycamp i åre som klubben arrangerer med Juha og Anna i Juli. Mulig jeg også blir med på et agilitykurs til våren med Nemo, vi får se hva jeg får råd til... Gleder meg til 2018! blir spennende å løpe med 2 denne sesongen!
 14. I år skal jeg...

  I år skal jeg: - Reise 2 uker til Nepal! - skrive bachelor (barnehagelærer - forhåpentligvis få meg en jobb som barnehagelærer - gå kurs i agility - Nemo skal debutere i agility, Bonzo skal jobbe seg videre i kl.3 Hopp og forhåpentligvis kommer seg opp i kl.3 Agility - Jobbe oss opp mot kl. Elite i Rally-lydighet (Nemo), kanskje starte Rally NM her i Trøndelag i august? - kanskje prøve oss i LP igjen om vi får trent nok! - fortsette å trene Nosework - Bli bedre til å gå på ski, både jeg og Nemo - holde hundene og meg selv i god form!!! - gå masse turer, og som mange andre: utforske ut.no mer! - bli med på mer sammen med venner uten hund
 15. I år skal jeg...

  Jippi, flere soniser i Trondheim! Blir spennende med valp! Tror jeg hørt rykter om hvem du skal ha valp fra hehe
×