Gå til innhold
Hundesonen.no

Therese,Bonzo&Nemo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  54
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

82 Excellent

Om Therese,Bonzo&Nemo

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  Agility og Rallylydighet
 • Hunderase
  Shetland sheepdog
 • Mine dyr
  Bonzo - Nisselia's Indiana Jones, Shetland sheepdog, tricolour,
  født: 22.11.11 - Går agility og hopp kl.2 og rally kl.2/3 + litt nosework

  Nemo - Goldmine Ferdinand Xotic Storm, Shetland sheepdog,
  sobel, født: 24.04.16 - Går Rally kl.3, LP kl.1 og trener agility

Nylige profilbesøk

235 profilvisninger
 1. Bonzo og Nemo - Shetland Sheepdog

  Film fra helgens agilitystevne i Moelv, OG Nemo's Debut på agilitybanen offisielt! Stolt over den store, lille unghunden min! Bonzo og jeg er preget av lite trening i full fart, pga av plassmangel/liten treningshall, men hey, skal ikke klage på å få trene inne i 16varmegradet på kunstgress!! Men på søndag fant vi flyten ganske greit tilbake!
 2. Agilityåret 2018

  Du må bli med på trening i agilityhallen å øysand! Og forhåpentlig vis så er hallen på ekra snart ferdig, vet ikke om du har meldt deg på treningen med gauldal, men der er det mulig å melde seg som reserve, så du kan bli med når andre ikke kan, som skjer ganske ofte!
 3. Påmelding hundesonens snap

  Uke 6. 5-11 Februar Mandag: @Kaja Tirsdag: Onsdag: Torsdag: @Therese,Bonzo&Nemo Fredag: @Paranomia Lørdag: Søndag:
 4. Dagens agilityøkt

  En av dagens Agilityøkter med Nemo Bare 4 uker igjen til offisiell debut Veldig spent! Den fine kulen på ryggen min er en stor ball..
 5. Agilityåret 2018

  Jeg opplever at de sitter godt også i høy fart og vendinger! Men i sleipt gress løper jeg nok litt mer forsiktig, fordi jeg blir usikker på om de sitter Men jeg har aldri sklidd på konkurranse, og de få gangene jeg har sklidd på trening så har jeg som regel løpt med de skoene som er mest slitt og det har vært skikkelig sleipt gress! jeg har et eget par for konkurranse som da sitter bedre enn de jeg bruker på trening!
 6. Agilityåret 2018

  Bruker det samme som Anita, Salomon speedcross! jeg har overlevd med disse på det varierte underlaget vi kan ha i Trøndelag i løpet av en sommer, men finnes nok sko som sitter bedre i vått gress, men for meg sitter de godt nok!
 7. Agilityåret 2018

  Mål for mine to pelsdotter: Bonzo få stabile RC treff på bommen, både rett fram og med svinger bli enda tryggere på slalom i forhold til at han skal ta den uansett hvilken retning jeg beveger meg i. løpe flere kl.3 baner og bli tryggere på handling og bedre kommunikasjonen forhåpentligvis få de to siste nappene i ag2, og rykke opp i ag3 i løpet av året. kose oss masse i Hopp 3 og ha det gøy! Nemo Stabil slalom og få gode innganger på slalom fra alle mulige vinkler få på plass RC på bommen, vi tar ikke den på stevner før den er ordentlig på plass har jeg bestemt meg for! stabil Vippe og Møne generell grunntrening Få flyt i lengre kombinasjoner og baner selvstendighet Debutere i kl. 1 (Moelv, 10-11.februar) Jobbe med kommunikasjon og handling for bedre samarbeid på banen Av stevner blir det hvert fall de som er i nærområdet + Moelv, kanskje Ålesund i mai, NM i drammen (lag), Årdal i Juli, og lengre har jeg ikke kommet i planleggingen! Kurs vi skal på er kurs til Jan Egil og Christine Faltner i januar + Agilitycamp i åre som klubben arrangerer med Juha og Anna i Juli. Mulig jeg også blir med på et agilitykurs til våren med Nemo, vi får se hva jeg får råd til... Gleder meg til 2018! blir spennende å løpe med 2 denne sesongen!
 8. I år skal jeg...

  I år skal jeg: - Reise 2 uker til Nepal! - skrive bachelor (barnehagelærer - forhåpentligvis få meg en jobb som barnehagelærer - gå kurs i agility - Nemo skal debutere i agility, Bonzo skal jobbe seg videre i kl.3 Hopp og forhåpentligvis kommer seg opp i kl.3 Agility - Jobbe oss opp mot kl. Elite i Rally-lydighet (Nemo), kanskje starte Rally NM her i Trøndelag i august? - kanskje prøve oss i LP igjen om vi får trent nok! - fortsette å trene Nosework - Bli bedre til å gå på ski, både jeg og Nemo - holde hundene og meg selv i god form!!! - gå masse turer, og som mange andre: utforske ut.no mer! - bli med på mer sammen med venner uten hund
 9. I år skal jeg...

  Jippi, flere soniser i Trondheim! Blir spennende med valp! Tror jeg hørt rykter om hvem du skal ha valp fra hehe
 10. Dagens agilityøkt

  Bra det er flere som hjelper til med å livne opp denne tråden litt! slalåmen ser jo kjempe bra ut nå! Moro! og Flicken ser også kjempe fin ut! Jeg fikk inspirasjon til å begynne med det med Nemo og Bonzo også, det er så kjekt å kunne, jeg har bare aldri fått meg til å lære det til Bonzo!
 11. Bonzo og Nemo - Shetland Sheepdog

  I dag har vi arrangert og vært med på Jule Agilityaction! Nemo gikk for første gang en hel klasse 1 bane på full høyde (nesten), ble 50cm pga tung sand! Og det klarte han med glans! ble bare 10 feil, og begge kom i slalom! Men det er helt greit! Han har tross ikke gått slalom med mer enn 2-3 hinder foran før, så at det skulle komme en slalom helt i slutten der ble visst litt fjernt for han, men på 2. forsøk gikk det så det suste Bonzo fikk også være med og gikk i klasse "vanskelig" som tilsvarer kl. 2 og 3! Det gikk så det suste! Det var bare en veldig fin tunell som felte oss til slutt! Fy og skam på fører som ikke gir ordentlig beskjed beskjed! haha
 12. Dagens agilityøkt

  Ikke akkurat dagens økt, men noen snutter fra økter i november og desember! Nemo begynner å bli trygg på slalom og nå har vi også testet med noen hinder før og etter!
 13. Hundenavn - the bucket list

  Om jeg noen gang skulle få en svart/hvit sheltie hanne, så skal den hete Zorro. Har også lyst på en Chili (om liten sobel), Snø/Sno (om blue merle/bi Blue), og siden jeg har en Nemo, skulle jeg jo egentlig også hatt en Dory også! andre navn jeg tenker på er Chip, Turbo, Mocca, Solo, Turte, Mini, Dumle
 14. Bonzo og Nemo - Shetland Sheepdog

  Denne helga har vi startet årets siste stevne, og det var i Rally-lydighet! Begge hundene har jobbet så bra, og denne gangen var det jammen meg Bonzo som var premiehai og poengsanker! Nemo var også utrolig flink, men vi møtte på noen morsomme utfordringer som vi må trene mer på! Bonzo - kl.2 lørdag - 190p og 4.plass Nemo - kl.3 lørdag - 184p Lang bane med mange morsomme utfordringer! følg med på stå under marsj mellom hinder og tunell! haha Bonzo - kl. 2 søndag - 200p(!!!) og 2.plass! så stolt at jeg sprekker! Nemo - kl.3 søndag - 183p Dårlig form på fører = dårlig fokus på hund! Men mye bra! Nå skal det jobbes med de nye øvelsene som kommer i kl.3 og elite i 2018! Bonzo må vel rykke opp i kl.3 nå han også, har vel ventet lenge nok nå, så vi får bare trene så vi blir klare til neste stevne i Mars!
 15. Aktiv og enkel rase til agility

  Tenker også at Kelpie høres ut som en fin hund ut i fra det han/dere ønsker! lite pelsstell, lite bjeffing (så vidt jeg vet), arbeidsglade hunder med god avknapp! Jakt cocker synes jeg også virker som artige og arbeidsglade hunder, men kjenner ikke så godt til rasen.
×