Jump to content
Hundesonen.no

Whiskey15

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Whiskey15

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Chodsky Pes
 • Mine dyr
  Whiskey ❤

Recent Profile Visitors

637 profile views
 1. Whiskey15

  Alenetrening

  Har en ekstrem vokterhund, jo mer plass han fikk jo roligere ble han. Nå har han ikke tilgang til å se ut vinduer når jeg er borte. Persiennene er nede da. Så han går bare å legger seg for å sove. Han vokter mer når vi er hjemme og det er feks en person som er ute av oss. Har også hatt DS, hun hylte litt førte minuttene når vi dro også roa hun seg. Drev mye med lydighet, men en ting jeg aldri fikk av henne var bjeffing på hunder vi møtte på tur. Jobba med det i 8 år, ikke F om hun ga seg. Var heller ikke aggressiv og sluttet så fort hun fikk hilse. Og da hadde hun ikke noe interesse for den andre hunden mer enn 2 sek snodig sta skrue var hun. Men fantastisk på alle måter ellers
 2. Whiskey15

  Nettkurs

  Hoppsann, ingen som vet?
 3. Whiskey15

  Nettkurs

  Finnes det noe nettkurs på avl og oppdrett, Genetikk Osv??
 4. Whiskey15

  HD E

  Ja, selvfølgelig finnes det unntak. Derfor jeg skrev de fleste. Altså ikke alle.
 5. Whiskey15

  HD E

  C hofter er mild mild HD, fleste hunder merker man absolutt ingenting på. Sjeldent dem har smerter og blir dårlig. før dem blir gammel. Min har E med forkalkninger (mild forkalkning) det blir litt annerledes
 6. Whiskey15

  HD E

  Ja, han min har forkalkninger på høyre hofte. Så skal til fysio og dyrlege nå for å sjekke om han har smerter. Ellers får han glukosamin og omega3. Light fôr er ikke nødvendig ,da han ikke har ekstra vekt. Han råfôres og BOT dekken ble bestilt i dag.
 7. Whiskey15

  HD E

  Da skal jeg gjøre det takk for svar.
 8. Whiskey15

  HD E

  Jo mer jeg leser om HD hos hund jo fler symptomer ser jeg hos min. Trodde han var symptomfri, men det er han ikke. Tror jeg. Her er det jeg har oppdaget siste dagene: Han står aldri å venter på meg, på tur feks. Så setter han seg, eller legger seg alltid til jeg kommer. (Symptom eller bare sånn han er?)Han sover veldig mye inne. Og har gjort det siste 6 mnd. Sjeldent han gjør så mye ut av seg inne. Han galopperer ikke som normalt, han samler bakbeina og hopper som en kanin egentlig. Han er trang (lite mellomrom på bakbeina, fikk kritikk på det på utstilling også) og ser også nå at han blir litt stiv etter soving(hadde aldri klart å se det, før jeg så videoer av stive bakbein) . Men han sliter ikke med å hoppe opp noen steder, og syns han reiser seg ganske greit. Men han har det ikke travelt. Han reagerer veldig på E siden når jeg masserer, men ikke mye reaksjon fra D siden. Har han smerter da tro? Har ikke sett noe halting, og usikker på om han kompenserer når vi går turer. Da jeg ikke har et trent øye til det. Syns det var vanskelig å se på videoer også.
 9. Whiskey15

  HD E

  Aha. Takk for at du sier i fra. Da blir jeg å vente til det er varmt nok i vannet. (Pleier å bli godt og varmt)
 10. Whiskey15

  Hvilken gruppe1 hund har du?

  Rase: Chodsky Pes Navn: Ajawixen's Fly Me To The Moon aka Whiskey Kjønn: hannhund Alder: 16 mnd Farge: Svart og brun/rød Kennel: Ajawixen's Beste utstillings utstillingsresultater: Valp : BIR og HP Junior : 3x excellent Beste Jakt/agility/lydighet/lurecoursing og andre: Bilde:
 11. Whiskey15

  HD E

  Ja, er det jeg føler er det mest riktige. Kjenner jeg kommer til å stresse veldig om jeg skal tenke på alt han ikke kan gjøre. Og heldigvis har vi skogen på andre siden av veien. Så vi går sjeldent på veien i bånd. Men jeg skal selvfølgelig gjøre alt annet for at han skal ha det bra, gjøre øvelser for å styrke muskulaturen i hoftene. Nå gleder vi oss til sommeren. For han elsker å bade, og vi har hundestrand her vi bor. Så da skal vi svømme så ofte vi kan
 12. Whiskey15

  HD E

  Takk for svar folkens. Fikk vite i går at min på 15 mnd har HD D/E , og da har jeg fått med meg det som skal til for å tilrettelegge for han. BOT kjøper jeg neste uke og glukosamin og omega 3 har han fått siden han var valp. Han får også kvalitet fôr. Har tenkt litt på det, at skal jeg bare la han få være hund den tiden han har? For han elsker å trekke(vi har bare prøvd det ut en gang for 1 mnd siden) , han elsker lange turer og han virkelig elsker ballkasting og lek med andre hunder. Har ikke merket noe på at han er dårlig (tok bilder fordi han skulle brukes i avl) så fikk litt sjokk med D/E hofter. Har vært veldig bevisst på at han kunne få HD fra han var valp. Så har alltid tenkt over hva vi gjør og hvordan vi gjør det. Så er selvfølgelig super skuffa, for han er en super fantastisk hund. Vil jo helst beholde han så lenge som mulig. Men vil jo også han skal få være hund, siden han er en brukshund.
 13. Whiskey15

  HD E

  Hei, dere som har hund med HD, hva har dere gjort for å tilrettelegge for hunden? Hvor gammel er hunden deres? Og har den noe smerte? Min har akkurat fått resultat HD D/E , så prøver å plukke opp så masse tips som mulig så han kan ha det godt.
×