Gå til innhold
Hundesonen.no

Kaisen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    649
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    5

Kaisen last won the day on 8. April 2019

Kaisen had the most liked content!

Profile Information

  • Hunderase
    Blanding

Nylige profilbesøk

5,757 profilvisninger

Kaisen's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare

Recent Badges

1k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! noen år siden jeg var her inne sist ? hunden min har begynt med noe irriterende de siste månedene. Hun går inn i «transe» og slikker på gulv,gulvteppe og møbler. Det går ikke an å stoppe henne, hun lukker ørene. Jeg er gravid og denne atferden har kommet etter jeg ble gravid. Tror dere det kan ha noe sammenheng? At hun er stresset pga dette? Jeg var veldig dårlig i første halvdel av graviditeten og hun fikk ikke det hun trengte av tur og stimuli på flere måneder. Det var da denne atferden oppsto. Tenkte at hun var understimulert. Men nå går vi jo turer og har samme aktivitetsnivå som før… men slikkingen fortsetter
  2. Smertestillende virker ikke. Ringte vakten, men de hadde ikke tid til å prioritere oss. Så da er vi like langt...
  3. Hun har fått smertestillende nå. Ser ut som de virker. Hun verken peser eller skjelver lenger. Ligger å slikker våtfor ut av kong akkurat nå. Har nok smertestillende til mandag, så satser på at vi klarer oss uten å ringe vakta?
  4. Har sovnet i natt, men når vi stod opp var det i gang igjen. Pesing og skjelving. Fikk sett nærmere på klørne og ser at samtlige er klippet til blods. Mistenker mer smerter nå, enn at hun er uvel. 24 timer siden hun var i narkose?
  5. Jeg føler selv at hun har vondt. Kan jeg gi henne metacam? Ikke jeg som har, men moren min... hun har ikke fått noe smertestillende før så vet jo ikke om hun reagerer på det heller
  6. Ja. Gass anestesi. Fikk det sist også...
  7. Hun var innom til tannrens i dag. Alt hadde gått fint iflg veterinæren. Hun var utslått når vi kom hjem og lå i sengen sin å sov. (hadde ikke fått oppvåkningssprøyte). Nå, ca 4 timer etter vi kom hjem er hun våken, men hun piper, peser, skjelver og går rundt å nyser konstant. Vil bare ligge oppå meg. Hun har ikke oppført seg sånn de to andre gangene etter tannrens og narkose. Da var hun ganske raskt seg selv igjen, men da fikk hun oppvåkningsprøyte. Kan det hende at hun bare er uvel etter narkosen? Kanskje har litt vondt i munnen, eller klørne? Veterinæren klarte å klippe for langt på noen klør, og jeg regner med det kanskje kjennes etterpå når all sedasjon er ute av kroppen? Blir litt bekymra siden hun som sagt ikke har reagert sånn før...☹️
  8. Saken er at vi skal få katt. Det er en hjemløs katt som en bekjent har tatt vare på, men hun kan ikke fortsette å ha katten fordi hun har 3 andre katter fra før. Vi har inngått en avtale at jeg gjerne tar den, men at hvis det ikke går, så leverer vi katten tilbake til henne. Hunden min er veldig nysgjerrig på katter og vil gjerne leke med begge nabokattene våre, så det store spørsmålet her er vel hvordan katten er med hunder. Hvordan bør jeg introdusere de på best mulig måte? Jeg kan foreløpig absolutt ingenting om katter? Per nå så har jeg tenk at hunden ikke er hjemme når vi tar med katten hjem for første gang. At katten får gå å utforske leiligheten og bli litt kjent først. Når vi henter hjem hunden så er hun i bånd sånn at hun ikke jager katten, og at katten bestemmer om den vil komme bort eller ikke. Har også grind som jeg har tenkt å sette opp mellom stue/kjøkken og gang/soverom slik at de er adskilt, men at katten kan hoppe over grinda hvis han ønsker og har fluktmulighet. Noe annet jeg bør tenke på?
  9. At den må brukes innen 48 timer etter den er åpnet?
  10. Jeg stilte spørsmålet til veterinæren min sien jeg hadde de på telefonen ang noe annet for en stund siden. I dag ringte hun opp igjen og hadde snakket med produsenten hun også. Til henne sa de 4 uker. Rart de gir så forskjellige svar?
  11. Det er jeg klar over? poenget var at det kanskje var dumt av meg å hente den nå, hvis det blir lenge til neste veterinærbesøk og den går ut på dato i mellomtiden
  12. Måtte bestilles da apoteket ikke hadde det. Får den i morgen, så får vente i spenning?
  13. Har ikke tenkt på det.. men tror ikke jeg hadde tørd? Cringer bare av tanken av å sette sprøyte på noen. Håper at dette kan gå seg til igjen. Med kun vår faste veterinær fra nå av. Hun er utrolig flink til å bruke godbiter og mye tid slik at det meste er frivillig fra hundens side. Når vi var på kontroll av ørene i dag måtte vi også til den andre veterinæren pga det var hun vi fikk akuttimen hos sist. Når vi kom inn så logret hun når hun så vår faste veterinær, og knurret når hun andre som vi skulle til kom gående..??
  14. 14 dager? Rart at det står 3 andre svar rundt om kring da? veldig misvisende. jaja det var jo litt dumt egentlig. At jeg må få ny resept på sileo hver gang jeg er der og kaste så mye. innser at det var veldig dumt av meg å hente ut sileo nå i dag, når jeg ikke vet når vi skal tilbake.??‍♀️ Leste et sted at holdbarheten er 3 år i uåpnet pakning, vet du om det stemmer da?
  15. Fikk beskjed av vet om å bruke sileo før neste veterinærbesøk. Leste litt på felleskatalogen og der fant jeg dette: Holdbarhet etter første åpning av doseringssprøyten: 48 timer. Notér på esken etter “Etter åpning brukes innen…..” som en påminnelse om når 48 timer har gått. Betyr det at jeg må kaste den når jeg har brukt den bare en gang? Hun skal bare ha 2 prikker så det er jo masse igjen etterpå...? red; et annet sted står det 4 uker etter åpning, og et tredje sted står det at det ikke skal brukes etter utløpsdato på pakken. Er det rart man blir forvirret?
×
×
  • Opprett ny...