Jump to content
Hundesonen.no

Katrine1

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Katrine1

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Gordon setter

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Katrine1

  Ute i hundegård - trening

  Tusen takk for mange gode tips. Skal definitivt ta med meg disse videre! Joda, det er litt kaldt og surt innimellom som du nevner 9nemor, men alt som skal til for at hunden skal synes det er greit å stå i hundegården! 😄
 2. Hei! Jeg har en gordon-setter på snart to år som jeg holder på å trene på å stå alene ute i hundegården mens jeg er på jobb på dagtid (på kveldstid ligger han inne). Jobber turnus, så synes det er greit at han er ute. Jeg har et spørsmål rettet til dere som har hundene ute (ønsker ikke kommentarer på hvorvidt man skal ha hunden ute eller ikke); Hvordan trente dere for at de skulle synes det var komfortabelt å være der alene? Hundegården ligger på baksiden av gården, så han ser ikke inn på oppkjørselen. Han takler å stå der en stund, men så begynner han å bjeffe. Ikke uling eller klynking så mye som ren bjeffing. Er det noen som har gode tips og triks? Fortsatt god helg! Hilsen ei som begynner å gå tom for gode ideer 🤔
 3. Katrine1

  Alenetrening

  Jeg har tenkt en del på dette med å ha han løs, for han reagerer ikke om jeg går ut med søppel/post om han er løs, men jeg er redd for eventuelle ødeleggelser ettersom vi leier. Det går riktignok helt fint med bur i bil, og han slapper av godt der, så alternativt kan jeg ha han med meg, men ikke i disse varme dager. Det å ha dem på hvert sitt rom hadde vært et alternativ, men de er veldig glade i hverandre sitt selskap, så det å stenge dem på hvert sitt rom, blir jo i det store og det hele som å være helt alene?
 4. Katrine1

  Alenetrening

  Hei! Jeg har en valp på snart 5 mnd. som er helt fantastisk. Men vi sliter en del med alenetreninga. Han bor sammen med et annen hund, og vi bor i et kollektiv på 3 stk. Jeg hentet han da han var 12 uker, og vi fikk en god start på alenetreningen, og han kunne forrige uke være alene i ca. 2-3 timer. Ligge i bil går fint. Men nå har hunden han bor med reist på tur, og han begynner å bjeffe i buret allerede etter 2 minutter alene. Han er i et stort bur når han er alene, grunnet at begge hundene er hannhunder og vi ikke ønsker at det skal skje noe når vi ikke er tilstede. Jeg er student så han ligger maks hjemme i ca. 4 timer, og ettersom vi bor i kollektiv blir det ikke stort mer enn det med det første.. Det jeg lurte på, var om noen hadde noen tips til hvordan vi kan jobbe oss opp mot 4 timer, når han plutselig fikk dette tilbakefallet? Takk på forhånd! 🙂
 5. Katrine1

  Hvilke rase skal jeg velge?

  Enig med dem over her som snakker om retrievere! Utrolig trivelige hunder, og veldig glade i alt av mennesker stort sett! Ellers vil jeg jo selvfølgelig anbefale Engelsk Springer Spaniel da de er supre hunder, som trives like godt inne på sofaen, som ute på lange turer! I tillegg til at de elsker å jobbe! Tenker da på bæring av kløv og etc.!
 6. Katrine1

  Når skaffet du deg hund?

  Ja, mange gode poeng her. Tenker definitivt i de baner. og siden jeg flytter allerede om 1-2mnd. er mesteparten planlagt. Såvidt jeg kan se, så er markedet vanskelig dir jeg skal flytte, men man må jo bare prøve. Skjønner selvfølgelig at man står svakere med hund, og kan også forstå at mange utleiere sliter med å si ja at man kan ha hund. for veldig mye kommer ann på personen, og ikke minst hunden. Takk igjen for mange gode svar! Definitivt mye å tenke over her!
 7. Katrine1

  Når skaffet du deg hund?

  Ja! Flytter nå til høsten og allerede da skal jeg legge ut annonse på finn, for å finne et sted å bo fra neste år av, og kollektiv med hund høres jo fryktelig koselig ut! Rasen er allerede funnet ut av, da jeg har valgt å begynne med engelsk springer spaniel som min første hund! Synes disse er fantastiske, og at det er så mange områder man kan bruke dem på er jo ingen nedtur! Jeg var på tanken på strihåret vorsteh, men det får bli nummer 2 etter jeg er ferdig studert! Bøker og oppdateringer her blir vel det neste ja! Tusen takk for masse gode tips
 8. Katrine1

  Når skaffet du deg hund?

  Tusen takk for mange gode svar. Jeg forstår definitivt mange av poengene dere kommer med! Selv har jeg nå per dags dato valgt å vente til mai neste år, så det blir jo bare 10mnd, for å prøve å spare opp et grunnlag, og se hvordan studiehverdagen min blir der oppe.. Så får jeg bare håpe at det er noen hundeeiere i Bodø-området som har behov for en hundelufter fra høsten av! For har definitivt ikke tenkt til å gi opp drømmen om utstillings- og jaktdrømmen enda!
 9. Katrine1

  Når skaffet du deg hund?

  Hei! Jeg skal studere bachelor i Bodø nå til høsten, og er 21 år. Har gått å vurdert hund nå i 5år, og lurte vel egentlig på om det er noen der ute som har hatt hund i studietiden, og sett på det som noe veldig positivt? For jeg er en hundeelsker deluxe, med en forkjærlighet for fuglehund, og en veldig aktiv person. Jobber for tiden på kennel, og stortrives som bare det, og jeg føler meg veldig klar for å skaffe meg en hund selv. Drømmen har alltid vært å drive med hund, og føler vel at tiden er inne nå.. Så er det noen som er i samme situasjon som meg? Eller som var det en gang i tiden? Vet ikke enda om det blir valp eller omplasseringshund, men heller vel mest mot omplassering nå i starten! Setter pris på alle svar!
 10. Katrine1

  Når skaffet du deg hund?

  Hei! Jeg skal studere bachelor i Bodø nå til høsten, og er 21 år. Har gått å vurdert hund nå i 5år, og lurte vel egentlig på om det er noen der ute som har hatt hund i studietiden, og sett på det som noe veldig positivt? For jeg er en hundeelsker deluxe, med en forkjærlighet for fuglehund, og en veldig aktiv person. Jobber for tiden på kennel, og stortrives som bare det, og jeg føler meg veldig klar for å skaffe meg en hund selv. Drømmen har alltid vært å drive med hund, og føler vel at tiden er inne nå.. Så er det noen som er i samme situasjon som meg? Eller som var det en gang i tiden? Setter pris på alle svar!
 11. Katrine1

  Dine topp 5 favorittraser!

  Mine topp 5 hunderaser ☺️ * Engelsk springer spaniel: grunnet dens mange bruksområder, og fantastiske utseende! kommer nok til å bli en fremtidig hund her i huset! *engelsksetter: deres måte å være på, og flotte personlighet! *vorsteh strihår: jaktlysten og energinivået på disse er noe jeg synes er fantastisk! *flatcoated retriever: deres fantastiske personlighet og glede, pluss deres utseende. *labrador retriever: deres lekenhet, og egenskaper!
 12. Katrine1

  Kjøpe valp til jeg blir student?

  Hei! Jeg er ei jente på 20år, som har vokst opp med hund, og som til daglig jobber på en kennel. Selv planlegger jeg å bli student til høsten, men har så lyst til å kjøpe meg valp før den tid. Har hatt lyst til å kjøpe egen hund i mange år nå, men så har planen vært og kanskje søke meg inn på PHS.. men jeg er ikke helt sikker på om dette blir valget mitt enda, da det er flere studier jeg har sett på.. I hovedsak lurte jeg på om noen hadde erfaringer med hund som student, eventuelt politistudent? Alle svar hjelper!
×