Gå til innhold
Hundesonen.no

Nea

Medlemmer
 • Innholdsteller

  99
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om Nea

 • Rang
  Nykommer
 1. Gjeterhund

  Hvis du kun skulle velge en gjeterhund kun etter utseende. Hvem hunderase hadde du valgt da og hvorfor?
 2. Mellomstor - stor hunderaser.

  Står fortsatt mellom bearded collie, schapendoes, puli eller tibetansk terrier? Dette er ikke lett altså. Ønsker også gjerne flere forslag?
 3. Mellomstor - stor hunderaser.

  Hvordan er bearded collie som går på skogsturer samtidig som de er på utstilling? Bjeffer de mye inne? Er de rolige inne? Hvem andre raser kan jeg sammenligne dem med? Flere forslag?
 4. Mellomstor - stor hunderaser.

  Noen flere forslag til en mellomstor - stor hunderase? Jeg klarer ikke helt å velge. Luksusproblem.
 5. Puli

  @MudBjeffer de sånn som pumi gjør? Kan puli ha seperasjonsangst?
 6. Puli

  Oki, men kan de ha noe seprasjonsangst?
 7. Puli

  @Mud Hva tror du? Eller andre?
 8. Puli

  Jeg bor i ett borettslag i en blokk og lurte på om puli passer bra til dette siden jeg har hørt de kan bjeffe litt? Eller er det kun pumi som er mest kjent for å bjeffe men siden de er litt i slekt så er jeg usikker på dette her.
 9. Spansk vannhund

  Ser at de fleste spanske vannhundene har kort pels, men at de også kan ha lang pels som disse bildene her. Er pelsstellet da vanskelig?
 10. Spansk vannhund

  Denne har ganske lang pels?
 11. Mellomstor - stor hunderaser.

  Blir de mere stressa og urolige om de ikke får en tur når det regner? Eller går det greit å bare være inne en dag eller to eller tre?
 12. Mellomstor - stor hunderaser.

  Hvordan viljesterke da? Hva kan disse påfunnene være? Ødelegger de ting hjemme? Bøll? Er dem stressende og urolige inne? Er det mye hopp og sprett?
 13. Mellomstor - stor hunderaser.

  Jeg trodde de var selvrensende når møkk og skitt i pelsen detter av seg selv etter en stund på gulvet jeg. Da blir møkka borte fra pelsen på egenhånd.
 14. Mellomstor - stor hunderaser.

  Hvordan er det med de lange snorene til puli og denne klissete og sølete våren? Hva gjør det med pelsstellet? Jeg går ofte i skogen hele året men hvordan går det med en puli i skogen når de er vått og gjørmete? Må de bades hver gang? Setter søle seg mere fast i puli pels enn andre langhårete hunder? Er de selvrensende?
×