Jump to content
Hundesonen.no

Julenissen

Medlemmer
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Julenissen last won the day on December 1 2011

Julenissen had the most liked content!

Community Reputation

77 Excellent

About Julenissen

 • Rank
  Julenissen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nordpolen
 • Hunderase
  Reinraset reinsdyr fra Finnmarksvidda
 • Mine dyr
  Har en passe stor reinsdyrflokk hjemme i hagen og driver eget kjøkkenoppdrett, de blir jo slitne og gamle disse dyra etterhvert - og nissen må frem! Yndlingsreinen min er selvsagt den rødnesa, Rudolfen, en liten genetisk feilberegning der, men go' er han.

Recent Profile Visitors

6632 profile views
 1. Julenissen

  Vinnerene av årets Julekrim!

  HO, HO, HO, alle soniser! Dere er så gode! Nå er jeg tilbake, takket være dere ble det jul i år også! Dette feirer vi storslagent, vi fikk jo sponset mange premier i år, og disse ønsker jeg nå å dele med dere! Jeg har plukket ut svimlende 10 vinnere! Nå er det bare å gni seg i henda, og gjøre seg klare! Først, les hva årets premier er: 1. premie: Gavekort 500,- Waggytail + bånd fra Arielle + 1 flaske Dr. Baddakys fiskeolje 2. premie: Gavekort 300,- ilovedogs.no + bånd fra psycholynx + 1 flaske Dr. Baddakys fiskeolje 3. premie: Gavekort 250,- Hund-1.no + bånd fra Lilo + 1 flaske Dr. Baddakys fiskeolje 4. premie: Gavekort 15 kg Eukanuba hundefôr + gavekort 100,- ipet.no + 1 flaske Dr. Baddakys fiskeolje 5. premie: Gavekort 3 kg Eukanuba hundefôr + gavekort 100,- ipet.no + 1 flaske Dr. Baddakys fiskeolje 6. premie: Gavekort 3 kg Eukanuba hundefôr + gavekort 100,- ipet.no + 1 flaske Dr. Baddakys fiskeolje 7. premie: Gavekort 3 kg Eukanuba hundefôr + 1 flaske Dr. Baddakys fiskeolje 8. premie: 1 flaske Dr. Baddakys fiskeolje 9. premie: Gavekort 3 kg Eukanuba hundefôr 10. premie: Gavekort 3 kg Eukanuba hundefôr Nå er det på tide å avsløre vinnerene av disse fabelaktige premiene! De tre første vinnerene, er trukket blandt de som hadde alt rett, gratulerer til dere! De neste syv vinnerene er plukket helt tilfeldig, ved hjelp av en loddtrekker. Hvert riktige svar gav ett lodd. La oss nå ikke henge oss opp i detaljer, her kommer moroa! 1. Bones 2. Monab88 3. Aslan 4. Eliandrea 5. Teserere 6. Monica 7. tulip 8. Kangerlussuaq 9. Malinka 10. idaa.sp Gratulerer så mye! Nå må dere bare sende meg en liten PM, med navn og adresse, samt e-postadresse, så skal vi få sendt avgårde premier til dere, på nyåret!
 2. Julenissen

  Julekrimmens kommentartråd

  HO, HO, HO! Gooood juuuuul! :santa:
 3. Julenissen

  Julekrimmens kommentartråd

  HO, HO, HO! Her kan vi kommentere episodene av krimmen ettersom de kommer! Husk å ikke røpe noen av svarene på oppgavene her, men send de på melding til meg. God jul!
 4. HO, HO, HO! Nå er det straks desember, og Julenissen har våknet fra sin dvale! Som dere vet, så lager vi en liten vri på årets julekalender. I år har SoppenCamilla skrevet en stor Hundesonenkrim, som blir delt opp i 24 deler. Jeg og Soppen ønsker at dere skal få dobbel glede av kalenderen! Det vil si at dere får, de fleste dager, en grøssende spennende episode å lese og kose dere med, men noen dager får dere også med en oppgave, som dere skal gruble på, løse, og sende inn svar på! Svarene sender dere til min meldingsinnboks, og merker meldingene med datoen. Svarene må komme inn innen midnatt den dagen det gjelder. I år har vi også vært så heldige at vi er sponset med mange premier! Dette er ekstra gøy, fordi da er det enda mer spennende å delta! Våre fantastiske sponsorer er: Dr. Baddaky Eukanuba Waggytail IloveDogs iPet Hund-1 IW Psycholynx/Linna Zoo Lilopilo Arielle Tusen takk til de fantastiske bidragsyterene, i år legger vi lista høyt for fremtidige år! Reglene er altså som følger: De dagene det blir oppgave, kan dere sende svarene deres til meg, Julenissen. Svarene merker dere med datoen som overskrift "8. Desember", hvis datoen er 8. Desember. Hvert svar gir ett lodd, det vil si at man kan vinne selvom man ikke sender inn hver gang, eller har riktig på alle svarene. Lykke til, alle sammen, og GOD JUL!
 5. Julenissen

  Julekalender 20. desember

  Hva slags reaksjon fikk Pavlov fra sine hunder da han ga dem stimulusen "å ringe med en klokke"? Svar sendes på PM til nissefar innen midnatt 20. desember. Rett svar 19. desember: "Hunder i Arbeid" går på TVNorge. "Valpekullet" går på NRK.
 6. Julenissen

  Julekalender 19. desember

  På hvilken TV-kanal går "Hunder i Arbeid"? På hvilken TV-kanal går "Valpekullet"? Svar sendes på PM til nissefar innen midnatt 19. desember. Riktig svar 18. desember: Jofi/Jo-Fi og Sigmund Freud.
 7. Julenissen

  Julekalender 17. desember

  Hvilken hunderase er avbildet på NKKs logo? Send svar til nissefar på PM før midnatt 17. desember. Riktig svar 16. desember: 28 tenner hos valper.
 8. Julenissen

  Julekalender 16. desember

  Antall tenner kan variere fra rase til rase, og fra individ til individ, men det regnes som normalt for en voksen hund å ha 42 tenner. Hvor mange melketenner har valpene vanligvis? Riktig svar sendes på PM til nissefar innen midnatt 16. desember. Riktig svar 15. desember: Claude Monet.
 9. Julenissen

  Julekalender 11. desember

  I følge de norske kongesagaene så har en hund vært konge i Norge. 1: Hva het denne hunden? 2: ..og hva het eieren? Svar sendes til nissefar på PM, før midnatt 11. desember. Svar 10 desember: Tittel: Roverandom/Rundtomrask. Forfatter: J. R. R. Tolkien
 10. Julenissen

  Julekalender 10. desember

  Forfatteren er mest kjent for noen helt andre bøker, men har også skrevet en barnebok om en liten hund. Denne hunden blir forvandlet til et leketøy, og på sin ferd for å bli forvandlet tilbake til en vanlig hund, drar den lille hunden helt til månen. 1:Hva heter boken? 2: ...og hvem har skrevet den? Svaret sendes på PM til nissefar før midnatt 10. desember. Løsningsord 9. desember: DAME.
 11. Julenissen

  Julekalender 9. desember

  Alle disse kjendisene har en hund. Forbokstaven i navnet til hundene kan settes sammen til et norskt ord (fire bokstaver). Rekkefølgen må stokkes om for å komme frem til riktig løsningsord. Hint: Julenissen er langt fra dette ordet! Det kan hende kjendisen har hatt/har flere hunder, men bruk altså hunden som er avbildet nedenfor. Adam Sandler Jessica Simpson Elton John Fran Drescher Svar på julekalender 8. desember: 1. Labradoodle 2. Milly Kakao
 12. Julenissen

  Julekalender 7. desember

  1. Har hunder svettekjertler noe sted på kroppen? 2. Ca hvor langt er et normalt hundesvangerskap (pluss minus et par dager i hver retning)? 3. Hvor mange tenner har normalt sett en voksen hund? Svar sendes på PM til nissefar før midnatt 7. desember. Riktige svar på kalender 6. desember: 1. Andrehånds barskhet krutthorn = Sankt Bernhardshund Korthåret 2. Kludre vinhus = Irsk Ulvehund 3. Halshogde spendte = Shetland Sheepdog 4. Blå deppa sicilianer = Blå Picardie Spaniel
 13. Julenissen

  Nå er det desember!

  Ho ho alle hundefrelste! Endelig er det desember igjen, og nissefar kommer ut av dvale. Det er på tide å strekke på beina, glatte ut gavepapiret og gjøre seg klar! Mye som skal gjøres, mye som skal føres. Jeg har hatt et supert år, nisseferie varer jo ganske lenge så fikk prøvd meg på litt forskjellige ting. Prøvde meg også på nytt fremkomstmiddel, men jeg kommer nok til å gå tilbake til sleden i år! Var slitsomt å komme frem i all snøen og jeg hadde glemt å legge om til vinterdekk. ER DERE KLARE FOR JUL ALLE SAMMEN? PS: Skal straks legge ut kalender til dere, må bare drikke litt gløgg først.
 14. Julenissen

  Hundesonens Julekalender

  Finn navnet på disse 4 rasene, og sett første bokstav i hvert rasenavn (er det to ord i rasenavnet teller kun første bokstav i første ordet) sammen til ett ord. Svar sendes på PM til meg! RASE 1: Min pels er tøff og stri men inni er jeg veldig bli' en godslig kjempe er jeg. ganske smal - ikke særlig brei! Jeg kommer fra en øy ble nesten utryddet, lite gøy! Det diskuteres om jeg er den største eller var det Grand Danois som var den første? RASE 2: Jeg jobber hele dagen lang stor er min arbeidstrang som oftest er jeg svart og hvit til meg setter gjeteren sin lit RASE 3: Jeg har bart og er stor og svart Du må nappe meg litt ned ellers ser jeg ut som et messy juletre Navnet mitt er veldig tysk Jeg er ingen liten kosebamse fra Jysk Jeg tåler arbeid og kjipt vær noen vil kanskje betegne meg som litt sær RASE 4: Jeg er tynn og rar men min fot er rapp og snar Mine ører har flott beheng Min rasegruppe er en elegant gjeng Jeg er i gruppe med rase nummer 1 men jeg er selvsagt mye mer pen Jeg funker bra til lure course og Midtøsten er min opprinnelige "source" ----------------------------------- SVAR 20 desember: http://hundesonen.no/forum/index.php?showtopic=52549&view=findpost&p=957325
 15. Julenissen

  Hundesonens Julekalender

  Hjeeelp! Jeg har mistet en pakke! Krise! Nissemor omkommer nesten av stress! Forrige gangen jeg hadde den husker jeg at jeg holdt på å kommentere på et medlem sin side. Husker ikke navnet på medlemmet, men jeg husker disse tingene: - medlemmets brukernavn består av kun to bokstaver som begge er vokaler - hun ble registrert februar 2006 - har en rasehund og en blanding - signaturen hennes er et sitat av Peter Pan - hun digger hester også Finner dere dette medlemmet, så finner dere kanskje derfra ut hvor pakken ble av.. jeg trenger link til innlegget der jeg la den fra meg! Svar sendes på PM til meg! ------------------------
×