Gå til innhold
Hundesonen.no

Bostie

Medlemmer
  • Innholdsteller

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Boston terrier

Nylige profilbesøk

644 profilvisninger

Bostie's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

9

Nettsamfunnsomdømme

  1. Klarer nesten ikke å gå pga bekkensmerter, godt å ha en samboer som lufter hunden
  2. ja, vi gir piller i mat. Problemet nå er øredråpene som må dryppes i øret. Han glefser etc, fordi det gjør vondt og er ubehagelig. Vi har jobbet mye for å jobbe bort aggressjon, men kommer liksom ikke dit at det har noen effekt. Syk innimellom er ok, det jeg tenkte på er at det er uholdbart dersom denne betennelsen skulle vist seg å være kronisk. For begge parter.
  3. Har en hund som hater å få behandling, piller og dråper og alt sånt. Nå har han begynt å bli aggressiv, har hatt mellomørebetennelse og fått "renset opp" i øret, og går på 10-dagers kur. Kortison elns. Med aggressiv mener jeg at han "ypper" og skal ta oss når vi gir medisin fordi det er ubehagelig. Han gjør ikke noe, men skremmer og ypper. Rykker til, skal "ta hånda" osv. Det er selvsagt ikke lov fra vår side, men det jeg egentlig lurer på i lys av dette er hvor vanlig det er å ha det 1 gang for så aldri å få det igjen? For om det skulle oppstå ofte, eller kronisk, så er det ikke en god løsning å bare behandle og behandle mtp hans aggressivitet (tross godbiter osv) ift å få behandlingen..
  4. koselig da hehe. Hun her er mest aktiv om natten, håper den døgnrytmen snur seg hørtes ikke godt ut med ribbenspark da! uff fotballsparker da?
  5. jente vet du? Ja, det er trangt i går sparket hun så hardt at jeg holdt på å kaste opp, traff vel et eller annet..
  6. godt vi er flere !!! Er 35+4 så vi har termin nærme hverandre ja.
  7. Hvem her inne er gravide nå? Kjente jeg ble nysgjerrig. Er 35 uker på vei selv. Og sliten
  8. Tispe på boks? han er kastrert, men er intr. i tisper. Problemet er da at man heller ikke på en lett måte kan jobbe vekk problemadferd.
  9. Jo - men han har alltid vært sånn. Uinteressert. Spør bare av nysgjerrighet.
  10. Håper ingne av hundeeierne her kjøper sånn
  11. Har prøvd pølse, alle de frysetørkede variantene, kokt lever, hjemmelaget kyllingsnacks, alt med mye smak og lukt. Han kan leke innimellom, men det fungerer ikke som forsterkning av noe annet enn jaktinstinkt der og da
  12. Det er en smule bedre i hagen. Men fokuset og kontakten er ikke helt tilstede der heller, han er litt fjern generelt sett, det har alltid vært et problem. Takk for tips
  13. Takk! Ringer nok en eller annen vakt for å høre, men ikke den vakten til dyreklinikken vi var hos, for de virket uprofesjonelle.
  14. Ok. Men hva kan gjøres da? Tenkte på det om han har vondt. I hodet? Aner ikke ettervirkningene av narkose - men da vi hadde ham på NVH var han ikke sånn i det heletatt etter narkose. Kan veterinæren ha gjort feil? Han kastet opp istad.
  15. Hvordan trene en hund som ikke liker leker og godbiter utendørs? Fokuset er helt klart på andre dyr, lukter og mennesker. Det gir tydeligvis mye mer enn allverden av godbiter og leker, det meste er forsøkt. Hva er trikset da?
×
×
  • Opprett ny...