RAH

Admin
 • Innholdsteller

  417
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Alt skrevet av RAH

 1. @Malinka Jeg mistenker at dette har med synkronisering av innstillinger i dine nettlesere på dine enheter å gjøre. Jeg klarer ikke gjennskap problemene. Du kan prøve å oppdatere programvaren (nettlesere etc.).
 2. Hei, Beklager sent svar, vi er midt i flytting så jeg har nesten ikke vært online de siste dagene. Jeg har forsøkt å logge inn på Mac og iPhone samtidig. Jeg blir ikke kastet ut. Er det noen som har disse problemene i andre nettlesere enn Chrome? Jeg mistenker at det kan være Chrome som gjør noe hvis man har slått på synkronisering mellom enheter.
 3. Stemmer, nå er det i orden igjen. Beklager! Skal få sett på en permanent løsning.
 4. Fint innlegg, fine bilder og ikke minst veldig fine hunder!
 5. Da skal det være i orden. Beklager sent svar, har vært på reisefot.
 6. @Lola Pagola Jeg har full forståelse for at du ikke ønsker å bytte bloggplatform @Red Merle Blogginnlegg er offentlig og tilgjengelig for alle både Hundesonens medlemmer og våre gjester
 7. I dag introduserer vi Blogger på Hundesonen. Nå har du mulighet til å opprette din egen blogg for å dele tanker og meninger med andre hundeinteresserte i vårt hyggelige samfunn. Hvorfor skrive et blogginnlegg fremfor å skrive et innlegg på forumet? Slik vi ser det er et blogginnlegg noe mer privat, det blir som om du får et eget underforum her på Hundesonen. Du forteller din historie fremfor å delta i en debatt. Bloggen kan være en regelmessig eller uregelmessig dagbok, et sted å skrible ned tanker og ideer. Kanskje du vil skrive en blogg sett fra Fidos øyne? Dele bilder av Fido eller deres turer og trening? Det er enkelt å følge andres blogger og vi håper dette er en velkommen utvidelse av Hundesonen. Del gjerne meningen din i kommentarfeltet under. Kan dette være noe for deg, din hund eller dere som ekvipasje? Opprett din blogg her
 8. Welcome to Pages! Pages extends your site with custom content management designed especially for communities. Create brand new sections of your community using features like blocks, databases and articles, pulling in data from other areas of your community. Create custom pages in your community using our drag'n'drop, WYSIWYG editor. Build blocks that pull in all kinds of data from throughout your community to create dynamic pages, or use one of the ready-made widgets we include with the IPS Community Suite. View our Pages documentation
 9. Takk for oppklaringen @LØJ , fredag morgen ble forumet oppgradert. Dette gjaldt dessverre alle brukere. Beklager dette, takk for at du sier fra!
 10. Hei @LØJ, Gjelder dette hele forumet? Altså hundesonen.no, eller en spesiell link? Kan du forsøke å logge ut og inn igjen (om du er logget ut). Evt. ctrl + shift + r flere ganger (cmd + shift + r på mac).
 11. Fra og med 1. mai 2017 vil InvisionPower (leverandør av forum software) ikke lenger tilby Chat-funksjonen vi har i dag. Chat-funksjonen vil være tilgjengelig frem til det. Kommer du til å savne tjenesten? Ønsker du at vi ser etter alternative løsninger? Offentlig pressemelding fra InvisionPower.
 12. Da skal dette være i orden. Forsøker å gjøre så dette ikke skjer hver gang det er ny måned.
 13. Har det ikke vært noen tilfeller av 502 siden torsdag/fredag?
 14. Ny endringer er gjort. Setter pris på om dere fortsetter å si fra!
 15. God morgen, Det har blitt gjort justeringer i natt. Setter pris på om dere sier fortsetter å si fra hvis 502 oppleves. På forhånd takk!
 16. Fra kl 01:00 i kveld vil vi gå gjennom serveren skikkelig. Forumet vil kunne være utilgjengelig fra kl 1 og i 1-3 timer. Beklager de ulemper dette måtte medføre. Forhåpentligvis er dette enden på 502-visen
 17. @TonjeM det kan være som @Kangerlussuaq sier at McAfee reagerer på noen annonser som vises her. Hvis den ikke varsler hver gang er det nok fra reklame som kommer fra Google Adsense. Jeg må vite nøyaktig hvilken reklame som trigger varselen fo rå kunne gjøre noe med dette.
 18. @Polfarer det er en bakgrunnsreklame for Woolf godbiter. Du har for lav oppløsning til å se hele reklamen
 19. Er det en spesifikk tråd/post eller er det hele domenet (hundesonen.no)? Kan ta et skjermbilde og laste opp?
 20. Det stemmer @Kangerlussuaq, problemet er med serveren. Mobil/pc og nettleser har ingenting å si. Jeg har fått et tips om at det kan være cache driveren, så jeg skal forsøke å bytte denne. Supert at dere rapporterer tilfeller, takk!
 21. @Bjornal nginx, bruker APC cache. FPM status: pool: www process manager: dynamic start time: 15/Nov/2016:06:40:08 -0500 start since: 181554 accepted conn: 494441 listen queue: 0 max listen queue: 0 listen queue len: 0 idle processes: 27 active processes: 1 total processes: 28 max active processes: 8 max children reached: 0 slow requests: 0 Som du ser er ikke max children nådd en eneste gang. Hvis du har forslag må du gjerne sende meg en pm.
 22. Blir ikke klok på dette altså...
 23. Dette problemet har tatt lengre tid å løse enn ønsket, men det beveger seg stadig mot en endelig løsning. Jeg kan ikke dette fra før, det er årsaken til at problemet ikke er løst allerede. Setter pris på at dere rapporterer 502 og takker igjen for tålmodigheten. 502 skal komme sjeldnere og sjeldnere til det er borte for alltid.