Jump to content
Hundesonen.no

TollerRetriver

Medlemmer
 • Content Count

  484
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About TollerRetriver

 • Rank
  Bekjent

Contact Methods

 • Website URL
  http://ingridhw.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Egersund
 • Hunderase
  Toller
 1. TollerRetriver

  Ny Youtubefilm!

  Morsom x-factor film. Er ganske sikker på at d bare er tull, og han ikke mener noe seriøst, men synes det er så morsomt når Jan Fredrik sier "Tannfe?"
 2. TollerRetriver

  Bildekritikken

  Takk for kritikk. Dette var egentlig bare prøvebilder, skal kjøpe en bedre bakgrunn (denne var alt for kort) og ta nye bilder i morgen. (tenkte jeg.) Ble egentlig inspirert av et bilde jeg så av en kanin. Tenkte jeg skulle ha stripete bakgrunn og ha hamsteren i en liten boks eller noe lignende. Er litt vanskelig å få fokuset riktig når de bare stikker av!
 3. TollerRetriver

  Bildekritikken

  Har tatt bilde av hamsterne i dag. (Må jo ta bilde av noe når ikke hunden er hjemme! )
 4. Naaaw.. Skjønneste valpen jeg har sett på lenge!
 5. TollerRetriver

  Nova Scotia Duck Tolling Retriever

  Oi, da har prisen økt med nesten tre tusen etter vi kjøpte Dina, men jeg har inntrykk av at de fleste hunder koster mer og mer.
 6. TollerRetriver

  Vi som liker blekk!

  De stedene det ikke gjør vondt. (og fordi det er veldig vanskelig å få frem at man tuller over internett, så må jeg skrive det her. )
 7. TollerRetriver

  Youtube-linker o.l. legges i denne tråden

  Skjønner ikke at folk kan le av filmen. Hunden ser syk ut.
 8. TollerRetriver

  Vi som liker blekk!

  Da jeg tok piercing i nesa var jeg på Solid i stavanger. De tar tattoveringer der også. Jeg synes det var veldig renslig da jeg var der. Så jeg bare lurte på om noen har noen tatt tattovering der?
 9. TollerRetriver

  Vi som liker blekk!

  Liker denne tråden. Mange her som har skikkelig fine tattiser. Har selv en liten plan om å få tattovert et poteavtrykk av Dina. Har ikke bestemt hvor. Men har jo god tid. Blir ikke 18 før om 2,5 år.
 10. TollerRetriver

  Youtube-linker o.l. legges i denne tråden

  No mama, that ain't right!
 11. TollerRetriver

  Ny Youtubefilm!

  Aaaaaw. Så skjønn liten valp!
 12. TollerRetriver

  Nova Scotia Duck Tolling Retriever

  Veldig pen rød-farge på den tolleren. Har en ganske nervøs toller selv. (blir skremt av de minste ting.) Mange jeg treffer som har toller kan fortelle det samme. Er for det meste litt for høye lyder og brå bevegelser som er skremmende, men merkelig nok reagerer hun ikke på skudd.
 13. TollerRetriver

  Retriever

  Hvilken Retriever har du? Toller Navn: Dina Kjønn: Tispe Alder: 2,5 år (3 i slutten av januar 2009 ) Farge: Rød Kennel: Er ikke fra kennel. Har dere noen bra utstillingsresultater: Ikke stilt Har dere noen bra bruksresultater/agility/lydighet/og andre: Vi har tatt apellmerket, bronse, i lydighet, men det er alt. Bilde:
 14. TollerRetriver

  Bildekritikken

  Her er et bilde jeg tok i dag. Jeg vil vel egentlig ha mest kritikk på redigeringa, men bildet også. uredigert: redigert:
 15. TollerRetriver

  Aussiens farger!

  Jeg liker best red merle tror jeg. Ble litt i tvil når jeg så linkene som Anniken&rotta la ut. Nå har ikke jeg satt meg så veldig godt inn i aussiens rasestander, men er ørene skal vel ikke se slik ut?
×