Gå til innhold
Hundesonen.no

CrazyCat

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om CrazyCat

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Jakt cocker

Nylige profilbesøk

276 profilvisninger
 1. CrazyCat

  Sosialisering

  Godt å høre at vi er fler i samme båt 🤣😎
 2. CrazyCat

  Sosialisering

  *pes pust* og det kommer ikke fra bikkja. Etter en lang tur fikk vi positive tegn til. Se videoer. Etter videoene ble tatt møtte vi opp med to schæfere. Ene valpen var likedan. "kjefta" bare på Kira istedenfor. Hun satt støtt mellom beina mine. Og var tøff. Men bare satt og tok imot. Masse ros og belønnelse. Og hun gikk med logrende hale ved siden av dem etterpå. https://youtu.be/AAhSY46ZVjc
 3. CrazyCat

  Sosialisering

  Hun har absolutt ingen problemer med å møte hunder. Hu skal leke. Kaster seg rundt. Opp i ansiktet dems. Spretter rundt. Løper gjerne etter dem. Kommer en i rompa sier hu fra. Løper vekk.. Løper tilbake og leker til de går ved rompa igjen. Når dette har skjedd for ofte så kjefter hu i ett sett. Tok hundene inn. Fikk lett oppmerksomheten hennes rett før hu skulle bjeffe. Gikk bra lenge. Så antar jeg må bare belønne masse. Han som har bulldoggen sier at bulldoggen oppfører seg helt idiot som ham gjør med nabo schæferen. Og hu har løpetid.
 4. CrazyCat

  Sosialisering

  Trodde først om hu kunne ha vannhale.men kan løfte halen hennes. Klappe henne. Massere. Alt mulig. Virker ikke som smerte. Bare forklart det over telefon til en veterinær men hu sa det er nok sosialitet. Hu beskytter ingenting. Hu kan sitte ved siden av bulldogen mens den får godbiter og omvendt. Bulldogen fikk leke med ballen hennes og alt Er bare rompa som utløser.
 5. CrazyCat

  Sosialisering

 6. CrazyCat

  Sosialisering

  Etter en pause fra hverandre, så prøvde vi på nytt. Hu la seg ned for bulldoggen. De slikket hverandre i ansiktet. Løp rundt hverandre par ganger. Så fort han kom inntil rompa begynte dem. Og hu ga seg ikke med det første. Fikk hun i sitt hvergang hu bjeffet, for å prøve å resete. Funket fint. Løp tilbake til bulldogen uten noe som helst tanke. Sto inntil hverandre etc. Men så var ham bortom rompa og hu gikk bajas. Repetette dette 5-7 ganger.
 7. CrazyCat

  Sosialisering

  Det kan jo nevnes at tidl eier sa at før første løpetid var hu veldig var på rompa si. Veldig passe på. Og så fikk hu visst innbilsk svangerskap. Men dette var jo rundt når hu var 9-10 mnder. Så kan jo kanskje tenke at dette er noe som kommer? Men ved evt bjeffing/kjefting skal vi korrigere eller la hu? Føler det at evt ved møte av en annen hund og hu skulle slå seg vrang.. #båndtvangfrustrasjon
 8. CrazyCat

  Sosialisering

 9. CrazyCat

  Sosialisering

  Laster opp en videosnutt
 10. CrazyCat

  Sosialisering

  Hei! Jeg har nettopp fått en jaktcocker på 16 mnder. Hun ble omplassert grunnet mangel av tid og aktivisering. Alt skulle være i skjønneste orden. Hun er lydig, lærer fort, kommer på kommando etc. Hu vil veldig hilse på alt og alle! Men absolutt alle hunder som løper ettet henne, evt kommer for nærme rompa, eller generelt bare at begge er gira så bjeffer hun, jager dem, setter de på plass og veldig dominant. Begynner å merke å gå rundt i parken og møte med andre hunder blir fort slitsomt. Ikke pga hunden. Hu jager og virker bare skummel pga høy lyd. Men eiere som tror hun er agressiv. Tror ikke hun har fått så mye tid med andre hunder, og hun virker veldig beskyttende ovenfor oss og rompa si. Denne adferden at hu skal ta andre hunder, jage, kjefte. No vi skal ta henne på og stoppe leken hvergang? Er dette riktig? #småfrustrert Uansett uten bånd, med bånd, åpen plass, trangere plass. De fleste steder trigger samme adferd. Setter seg gjerne bak beina våre eller mellom. Kan fint gå tur ved siden av en hund osv. Ikke helt sikker på framgangsmåten.
 11. CrazyCat

  Borettslag begrensning av dyr.

  Dette er da et borettslag som krever at du melder inn hunden din inn i borettslaget sin egen hundeklubb. Så tviler det å bare ta med to hunder og satse er enkelt.
 12. CrazyCat

  Borettslag begrensning av dyr.

  Hei! Jeg har et spørsmål ang lov og borettslag. Jeg leste noen tråder her om dyrehold i borettslag og alle kommer til samme grunn: Norsk lov sier at man kan ha, og søke om dyr i borettslag er en formalitet. Jeg finner stort sett bare om at borettslaget kan ha forbud mot dyr, MEN da må de ha åpent for å søke om disp til å ha dyr. Finner ingenting når det kommer om å begrense dyreholdet. Vell her min problemstilling : Quote Jeg har mulighet å flytte inn i en leilighet i dette borettslaget. Det er veldig gunstig for meg, så jeg prøver alt jeg kan. Men jeg har to hunder. Og gi opp 1 hund for å flytte er ikke helt aktuelt. Har dem lov å begrense dyreholdet ? Dette var det jeg fikk som svar på om det gikk ann å søke : Quote Tusen takk for all svar. Ha en fin helg videre! =)
×