Jump to content
Hundesonen.no

Hundbolla

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hundbolla

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  Staff

Recent Profile Visitors

599 profile views
 1. Hundbolla

  Symbolsk sum ?

  Nei, ikke alt. Jeg har betalt forsikringen på hunden. Og betaler fortsatt dette. Har betalt hittil nesten 18.000kr . Og betalt skader på hunden.
 2. Hundbolla

  Symbolsk sum ?

  Dette er en hund fra mitt oppdrett, står i mitt navn, og jeg har betalt forsikring på hunden i 4 år snart. Hundens verdi 23.000kr. (For ny valp). Hittill har jeg brukt 17.600kr som er forsikring pluss annet. Hunden bor hos en annen oppdretter (siden hunden var 8 uker gammel) da i planen var å dele kullet sammen. Snart 5 år har gått, og ingen kull har blitt til. Jeg har bestemt meg for og gi opp oppdrett på den rasen, og jeg har ikke lagt interesse i hunden siste 4 årene. Det er hun som har betalt for maten og hatt hunden som sin egen. Betalt nødvendig dyrlegebesøk, trent hunden osv. Jeg har spurt om å få en symbolsk sum på 6000kr. Og det er inkludert eierskifte avgiften Er dette urimelig sum og be om? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre , da jeg ikke har vært i denne situasjonen før.
 3. Hundbolla

  utstillings hjelp

  Når man har fått alle Certene og trenger det siste for å bli NUCH, Tenker da på påmeldingen på nettet. Hun har fra før 1 lite cert og ett stort cert og er over 24 mnd gammel... Opplysninger Eksteriør: Står hunden for tittelen Norsk Utstillingschampion? Ja/nei Er hunden fullcertet? Ja/nei For hunder med krav om premiering på prøve for utdeling av Certifikat: Har hunden oppnådd tilstrekkelig premiering? Ja/nei Skal det krysses NEI på alle 3 punktene da ? Håper noen kan hjelpe da det er siste frist i dag for å melde på:)
 4. Hundbolla

  Hunden min spiser alt av tøy/hundeseng!

  Jeg har forskjellige ruter, og er ikke alltid det er 2 turer med jogging.. jeg jogger aldri mer enn ca 3 km hver gang(fast rute). ellers går jeg mye i skogen her og uten bånd ca 3-4km.. vanlig tur/gåtur er på ca 1-2 km, som gjerne er Kveldsltur/leggetid.. Hun er helt rolig inne, hun går og legger seg i sofaen etter hun har vært på tur.. Å putte godbiter i en tom flaske eller i en leke blir fort kjedelig og hun gir opp.. Hun er veldig sta, hun gidder ikke å lete etter godbiter. ender med at hun sitter og ser på meg med oppgitt blikk.. Jeg får bare prøve å variere,
 5. Hundbolla

  Hunden min spiser alt av tøy/hundeseng!

  Tror jeg ikke ville prøve meg på ski(er jo ingen snø her nesten..) og sykkel tror jeg kan være veldig farlig ihvertfall her jeg bor.. Har opplevd med de andre hundene jeg har hvis de får for mye trening, krever de mer og blir værre.. men jeg pleier å jogge med hunden da ca 2 ganger per dag og vanlig passgang 1 gang per dag.. altså 3 turer hver dag.. Men jeg kan prøve vetbed som mange nevner her.. eller evt noe form for spray som kan brukes på tepper osv, slik den ikke spiser det opp
 6. Hundbolla

  Hunden min spiser alt av tøy/hundeseng!

  Hei igjen. takk for mange gode svar. Hun er en bull terrier tispe på 14 mnd, og har kun begynt å spise ting drøy mnd siden. At hun ødelegger ting er en annen sak, men å spise det opp er jo ikke bra. en gang klarte hun å ta en T-shorte fra vaskemaskinen, og den spise hun opp! Hun får regelmessig turer hver dag, lek, og søk. Men hun er veldig sta og som hjernetrim spes søk, eller prøve å lære triks, det er umulig å lære. hun finnes ikke intressert og hvis hun er litt intressert gir henne opp med en gang. Men igjen så er dette en veldig sta rase. Hun spiser ting når vi ikke ser på, bare når vi sover eller er borte Har sett hun har stjelt undertøy fra badet som liker å tygge på, hun elsker det!
 7. Hundbolla

  Hunden min spiser alt av tøy/hundeseng!

  Hun finner ikke roen når hun må ligge på noe hardt..
 8. Hva kan jeg kjøpe/bruke som hun ikke spiser opp? Jeg må bruke buret når jeg er bortreist . hun kan ikke være alene uten at hun skal spise på sofaputene/sofaen,dørmatte,pledd osv... Hun kan heller ikke ligge uten noe i buret heller.. Hva skal jeg gjøre.? Veit at det kan være farlig og må kanskje oppereres hvis tøystykke setter seg fast..
×