Gå til innhold
Hundesonen.no

Ginaml

Medlemmer
 • Innholdsteller

  303
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

233 Excellent

2 følgere

Om Ginaml

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 9. Juni

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Forsand
 • Hunderase
  Dansk Svensk Gårdshund

Nylige profilbesøk

1,913 profilvisninger
 1. Takk for tilbakemelding! Billigvariantene til noen hundrelapper utgår nok ja, klarer ikke se for meg at de er særlig kollisjonssikre dessverre.. Jeg får undersøke litt videre.
 2. Noen som har erfaring med hundegitter i bagasjerommet? Har lite bagasjerom i bilen, og ved bruk av hundegitter ville jeg fått utnyttet plassen mye mer, og hunden hadde fått større plass. Men finner lite informasjon på nett om sikkerheten o.l.
 3. Valpegjengen 2020, 2021, 2022, 2023, 2024?

  Planen er valp til neste år, eventuelt 2020. Har nå studert i snart 1 år og bodd uten hund, og livet uten hund blir rett og slett ikke det samme. Går på et studium som har lagt opp til mye selv studie og mindre forelesninger, så jeg har en hel del fritid. Når økonomien er på plass og jeg har funnet meg en ekstrajobb er planen å få meg hund igjen, og jeg gleder meg! Vingler veeldig mellom to raser, helt forskjellige i grunn, så blir spennende og se hva jeg ender opp med.
 4. Pearl's Legacy's Yoda - Melvin

  Nydelig hund!
 5. Student 2016-2017

  Tusen takk! Prøver å tenke at det helt sikkert går veldig fint, de fleste er jo i den samme situasjonen.
 6. Student 2016-2017

  Jeg kom inn på en bachelor i Lillehammer! Både spent og nervøs på å flytte til andre siden av landet uten å kjenne noen..
 7. Når skaffet du deg hund?

  Hei! Jeg er faktisk i akkurat samme situasjon som deg. Skal begynne på bachelor til høsten og har lenge tenkt på når det passer å skaffe seg hund. Etter å ha tenkt og lest mye rundt, så har jeg bestemt meg for at jeg skal begynne på studie uten hund det første året. Dette fordi jeg på den måten har mulighet til å være med på det sosiale som jeg tror vil gjøre det lettere å bli kjent med mennesker på en helt ny plass. I tillegg får jeg muligheten til å bli kjent med studiet og studentlivet først, finne ut hvordan dagene mine er, og om jeg har mye tid til overs til en eventuell valp eller hund. Om det passer seg slik så kommer jeg mest sannsynlig til å kjøpe meg hund etter første eller andre året!
 8. Dalmatiner

  Faller mer og mer for dalmatiner altså. For noen flotte hunder dere har! Hvordan fungerer dalmatiner tisper sammen med andre hunder? Har forstått at det kan være noe samkjønnsaggresjon på hannhundene, er dette like utbredt hos tispene?
 9. Vilges Beanas Bush Morning Glory (kooikerhund)

  Så skjønn hun er!
 10. Første jeg tenkte var også dsg og mellompuddel
 11. Kanintråden

  Takk, helt enig selvfølgelig Hun er ikke renraset, men hun har en del løvehode i seg
 12. Kanintråden

  Kaninene hos oss stortrives ute i den store garden sin. Eneste som bekymrer meg er at den ene hunn-kaninen har blitt ganske tynn i det siste, mistenker det er pga hormonene som gjør at hun stresser en del. Hun napper av seg pelsen og bygger "reir" i perioder.. Håper det går over snart. Noen som har vært borti noe lignende?
 13. Kom i form 2017!

  De siste ukene har gått veldig bra på treningsfronten her :-) Løper rundt 2 intervaller og 1 langkjøring i uken, pluss en håndballtrening hvor det blir en del løping. Jeg teller kalorier og spiser mindre porsjoner enn tidligere, men vekten går såvidt nedover, noe som er veldig frustrerende.. Håper det løsner seg snart!
 14. Kom i form 2017!

  Denne uken har gått som forventet, jeg koste meg litt for mye på hytteturen med god mat. Det ble en styrkeøkt på mandagen, og i dag var jeg også med på håndball-trening for første gang på en del år, og det kjennes godt i kroppen nå! Det ser ut til å bli håndball-trening hver søndag fremover, og det er jo så gøy og få aktivisert seg på andre måter innimellom, så dette blir bra. Jeg er ihvertfall fornøyd med å ha kommet i gang med treningen, og neste uke skal jeg være flink med kostholdet.
 15. Kom i form 2017!

  Jeg har ikke fått trent noe denne uken, pga av fingeren. Skal bytte bandasje idag, så håper det har bygget seg en skorpe sånn at jeg får til et par økter neste uke. Jeg bruker også lifesum appen for å holde en oversikt over hvor mye jeg faktisk putter i meg, og om jeg feks har lyst på en sjokolade en dag så spiser jeg en liten sjokolade, men mindre av noe annet. Synes det funker greit for meg så langt :-) Neste uke skal jeg på hyttetur med noen venninner fra torsdag til søndag, så målet for neste uke er vel og ikke ta helt av med matmengden og godisen der, haha
×