Ginaml

Medlemmer
 • Innholdsteller

  293
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Om Ginaml

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 9. Juni

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Forsand
 • Hunderase
  Dansk Svensk Gårdshund

Nylige profilbesøk

1,544 profilvisninger
 1. De siste ukene har gått veldig bra på treningsfronten her :-) Løper rundt 2 intervaller og 1 langkjøring i uken, pluss en håndballtrening hvor det blir en del løping. Jeg teller kalorier og spiser mindre porsjoner enn tidligere, men vekten går såvidt nedover, noe som er veldig frustrerende.. Håper det løsner seg snart!
 2. Denne uken har gått som forventet, jeg koste meg litt for mye på hytteturen med god mat. Det ble en styrkeøkt på mandagen, og i dag var jeg også med på håndball-trening for første gang på en del år, og det kjennes godt i kroppen nå! Det ser ut til å bli håndball-trening hver søndag fremover, og det er jo så gøy og få aktivisert seg på andre måter innimellom, så dette blir bra. Jeg er ihvertfall fornøyd med å ha kommet i gang med treningen, og neste uke skal jeg være flink med kostholdet.
 3. Jeg har ikke fått trent noe denne uken, pga av fingeren. Skal bytte bandasje idag, så håper det har bygget seg en skorpe sånn at jeg får til et par økter neste uke. Jeg bruker også lifesum appen for å holde en oversikt over hvor mye jeg faktisk putter i meg, og om jeg feks har lyst på en sjokolade en dag så spiser jeg en liten sjokolade, men mindre av noe annet. Synes det funker greit for meg så langt :-) Neste uke skal jeg på hyttetur med noen venninner fra torsdag til søndag, så målet for neste uke er vel og ikke ta helt av med matmengden og godisen der, haha
 4. Slenger meg med her! 2017 er året hvor jeg skal begynne og fokusere mer på å ha et sunt kosthold og spise mindre porsjoner. Det hjelper ikke så mye og trene jevnlig når kostholdet ikke er på plass. Målet er å bli sterkere, få bedre kondisjon å gå ned noen kilo og stramme opp kroppen i samme slengen. Kostholdet og porsjonsstørrelse begynte jeg og fokusere mer på i starten av desember, og så langt går det veldig fint. Treningsmessig så vil jeg få tilbake joggegleden, og få til minst to treningsøkter i uken. Startet opp godt sist uke, med hele 3 joggeturer! Det er lenge siden. :-) I går klarte jeg og kutte meg ganske alvorlig i fingeren, så må nok vente til såret begynner og gro skikkelig før jeg kommer i gang denne uken. Det siste halvåret har jeg også blitt smålig avhengig av cola zero, drikker det så og si hver dag, og det sliter godt på lommeboken hehe. Så målet er og slutte og drikke så mye brus som jeg gjør nå. Dette skal jeg klare! Heier på dere andre også!
 5. God jul :-)
 6. Jeg har jo ikke hatt kaniner så lenge, så håper det er noen kanineksperter som kan hjelpe meg litt med hvordan jeg skal gå frem. Jeg fikk som sagt to kaniner i august, og nå har den tredje kommet (igår). Disse tre har stått sammen tidligere men pga av at den siste kaninen måtte kastreres så har de nå vært ca. 2 måneder uten hverandre. De to kaninene vi har hatt en stund nå jager han rundt i gården, og han nye viser veldig tydelig at han er redd. I går var han ute med de i sånn 1-2 timer på kvelden og de jaget han rundt, da spesielt mest hun ene. Vi tok han inn igjen om kvelden fordi de jagde han ut av huset, og det hadde blitt for kaldt for han og sove ute så mye vind det var i går og i natt. I dag sto han ute 5 timer, og jeg tror de lot han være i fred mesteparten av tiden da de oppholdt seg inne i huset mens han lå helt fryst ute i garden. Lå på samme plass 2 timer senere som når jeg slapp han ut. De begynte og jage han igjen når vi skulle gi han/de litt gress og gulrot. Han fikk komme inn igjen pga det begynte og regnet, og så tok vi han ut igjen nå i kveld. De fortsatte og jage han rundt og han viser tydelig hvor redd han er.. Legger seg langflat og beveger seg ikke med mindre de springer etter han. Nå er han inne igjen for kvelden. Hvordan ville dere gått frem? Det er tydelig at de har problemer for å akseptere det nye flokkmedlemmet
 7. Hingsten Mistral Kritikk? :-) Selv irriterer jeg meg av sponen på dekkenet.. Og fått med mer av bena på første bilde, og gjerne hele han på siste.
 8. Freia var ute å lufta seg selv på gården idag tidlig, tror hun har funnet noen lakserester en eller annen plass og spist, for nå stinker hele bikkja sur fisk
 9. En stund siden sist oppdatering ser jeg. Siden sist har Freia rukket og ble 5 år, altså hvor ble de årene av? Vi har gått masse fine toppturer siden sist, og kameraet har vært med på noen av de. Diverse bilder: Tur til Sollifjellet: Til Skåpet: Mislykket forsøk på tur til Einarsknuten: Opp til Einarsknuten finnes det ingen sti og følge, så det var ikke like lett å komme seg opp slik jeg trodde. OG gjett hvem som presterte og miste telefonen på vei opp? Hadde aldri funnet igjen telefonen midt i skogen hadde det ikke vært for finn min iphone appen. Brukte vel over 2 timer på å finne den igjen, så selvom vi aldri kom oss opp på toppen, var vi ute i 4,5 timer, så turen ble lang nok likevel, haha. Blir like irritert hver gang på hvor mye bildeopplasteren dreper kvaliteten på bildene.. Jaja.
 10. Så nydelige de er. Ikke mye som slår husky valper i søthet!
 11. Så nydelig han er!
 12. I går jogget jeg 5,6 km sammen med Freia, og i kveld ble det en liten overkroppsøkt på senteret etter over 8 timer med skolearbeid (med noen pauser innimellom selvfølgelig). Veldig fornøyd med å ha fullført 4 økter denne uken, håper det fortsetter slik.
 13. Treningsmotivasjonen begynner endelig og falle tilbake på plass her også (det var på tide). Har hatt et ganske rolig treningsår til nå, så herlig å føle at motivasjonen er tilbake, og da spesielt til løping. Utrolig nok så har kondisen opprettholdt seg ganske greit selvom det har vært lite løping det siste året. Har løpt en del 4x4 intervaller de siste ukene, og i morgen er planen å kjøre til en fin tursti og jogge en god runde der. Herlig og endelig ha lappen og kunne komme seg rundt med hund. Trening har vært en slags "flykt" fra alt skolearbeidet som har vært de siste ukene, det gir meg på en måte noe annet og tenke på for en liten stund, så jeg tror bare det gir meg god motivasjon.
 14. Laika er rett ja, russisk europeisk laika Den siste rasen er i samme "gata", også en spisshund.