Gå til innhold
Hundesonen.no

Ginaml

Medlemmer
 • Innholdsteller

  300
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

233 Excellent

2 følgere

Om Ginaml

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 9. Juni

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Forsand
 • Hunderase
  Dansk Svensk Gårdshund

Nylige profilbesøk

1,825 profilvisninger
 1. Pearl's Legacy's Yoda - Melvin

  Nydelig hund!
 2. Student 2016-2017

  Tusen takk! Prøver å tenke at det helt sikkert går veldig fint, de fleste er jo i den samme situasjonen.
 3. Student 2016-2017

  Jeg kom inn på en bachelor i Lillehammer! Både spent og nervøs på å flytte til andre siden av landet uten å kjenne noen..
 4. Når skaffet du deg hund?

  Hei! Jeg er faktisk i akkurat samme situasjon som deg. Skal begynne på bachelor til høsten og har lenge tenkt på når det passer å skaffe seg hund. Etter å ha tenkt og lest mye rundt, så har jeg bestemt meg for at jeg skal begynne på studie uten hund det første året. Dette fordi jeg på den måten har mulighet til å være med på det sosiale som jeg tror vil gjøre det lettere å bli kjent med mennesker på en helt ny plass. I tillegg får jeg muligheten til å bli kjent med studiet og studentlivet først, finne ut hvordan dagene mine er, og om jeg har mye tid til overs til en eventuell valp eller hund. Om det passer seg slik så kommer jeg mest sannsynlig til å kjøpe meg hund etter første eller andre året!
 5. Dalmatiner

  Faller mer og mer for dalmatiner altså. For noen flotte hunder dere har! Hvordan fungerer dalmatiner tisper sammen med andre hunder? Har forstått at det kan være noe samkjønnsaggresjon på hannhundene, er dette like utbredt hos tispene?
 6. Vilges Beanas Bush Morning Glory (kooikerhund)

  Så skjønn hun er!
 7. Første jeg tenkte var også dsg og mellompuddel
 8. Kanintråden

  Takk, helt enig selvfølgelig Hun er ikke renraset, men hun har en del løvehode i seg
 9. Kanintråden

  Kaninene hos oss stortrives ute i den store garden sin. Eneste som bekymrer meg er at den ene hunn-kaninen har blitt ganske tynn i det siste, mistenker det er pga hormonene som gjør at hun stresser en del. Hun napper av seg pelsen og bygger "reir" i perioder.. Håper det går over snart. Noen som har vært borti noe lignende?
 10. Kom i form 2017!

  De siste ukene har gått veldig bra på treningsfronten her :-) Løper rundt 2 intervaller og 1 langkjøring i uken, pluss en håndballtrening hvor det blir en del løping. Jeg teller kalorier og spiser mindre porsjoner enn tidligere, men vekten går såvidt nedover, noe som er veldig frustrerende.. Håper det løsner seg snart!
 11. Kom i form 2017!

  Denne uken har gått som forventet, jeg koste meg litt for mye på hytteturen med god mat. Det ble en styrkeøkt på mandagen, og i dag var jeg også med på håndball-trening for første gang på en del år, og det kjennes godt i kroppen nå! Det ser ut til å bli håndball-trening hver søndag fremover, og det er jo så gøy og få aktivisert seg på andre måter innimellom, så dette blir bra. Jeg er ihvertfall fornøyd med å ha kommet i gang med treningen, og neste uke skal jeg være flink med kostholdet.
 12. Kom i form 2017!

  Jeg har ikke fått trent noe denne uken, pga av fingeren. Skal bytte bandasje idag, så håper det har bygget seg en skorpe sånn at jeg får til et par økter neste uke. Jeg bruker også lifesum appen for å holde en oversikt over hvor mye jeg faktisk putter i meg, og om jeg feks har lyst på en sjokolade en dag så spiser jeg en liten sjokolade, men mindre av noe annet. Synes det funker greit for meg så langt :-) Neste uke skal jeg på hyttetur med noen venninner fra torsdag til søndag, så målet for neste uke er vel og ikke ta helt av med matmengden og godisen der, haha
 13. Kom i form 2017!

  Slenger meg med her! 2017 er året hvor jeg skal begynne og fokusere mer på å ha et sunt kosthold og spise mindre porsjoner. Det hjelper ikke så mye og trene jevnlig når kostholdet ikke er på plass. Målet er å bli sterkere, få bedre kondisjon å gå ned noen kilo og stramme opp kroppen i samme slengen. Kostholdet og porsjonsstørrelse begynte jeg og fokusere mer på i starten av desember, og så langt går det veldig fint. Treningsmessig så vil jeg få tilbake joggegleden, og få til minst to treningsøkter i uken. Startet opp godt sist uke, med hele 3 joggeturer! Det er lenge siden. :-) I går klarte jeg og kutte meg ganske alvorlig i fingeren, så må nok vente til såret begynner og gro skikkelig før jeg kommer i gang denne uken. Det siste halvåret har jeg også blitt smålig avhengig av cola zero, drikker det så og si hver dag, og det sliter godt på lommeboken hehe. Så målet er og slutte og drikke så mye brus som jeg gjør nå. Dette skal jeg klare! Heier på dere andre også!
 14. "Julekort" tråden 2016

  God jul :-)
 15. Kanintråden

  Jeg har jo ikke hatt kaniner så lenge, så håper det er noen kanineksperter som kan hjelpe meg litt med hvordan jeg skal gå frem. Jeg fikk som sagt to kaniner i august, og nå har den tredje kommet (igår). Disse tre har stått sammen tidligere men pga av at den siste kaninen måtte kastreres så har de nå vært ca. 2 måneder uten hverandre. De to kaninene vi har hatt en stund nå jager han rundt i gården, og han nye viser veldig tydelig at han er redd. I går var han ute med de i sånn 1-2 timer på kvelden og de jaget han rundt, da spesielt mest hun ene. Vi tok han inn igjen om kvelden fordi de jagde han ut av huset, og det hadde blitt for kaldt for han og sove ute så mye vind det var i går og i natt. I dag sto han ute 5 timer, og jeg tror de lot han være i fred mesteparten av tiden da de oppholdt seg inne i huset mens han lå helt fryst ute i garden. Lå på samme plass 2 timer senere som når jeg slapp han ut. De begynte og jage han igjen når vi skulle gi han/de litt gress og gulrot. Han fikk komme inn igjen pga det begynte og regnet, og så tok vi han ut igjen nå i kveld. De fortsatte og jage han rundt og han viser tydelig hvor redd han er.. Legger seg langflat og beveger seg ikke med mindre de springer etter han. Nå er han inne igjen for kvelden. Hvordan ville dere gått frem? Det er tydelig at de har problemer for å akseptere det nye flokkmedlemmet
×