Gå til innhold
Hundesonen.no

STBH

Medlemmer
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Chihuahua

STBH's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. synes skabb i pelsen ? Og hvordan får hunden dette?
  2. har badet henne 2 ganger, 1 gang med shampoo og 1 gang med bare rent vann.
  3. hehe, da får jeg ta frem forstørrelsesglasset igjen å se en gang til! Takk igjen!
  4. Glemte å si at jeg var bare i hagen tidligere på dagen, og det var da hun begynte å rulle seg på en flekk på gresset.
  5. Jeg bor i Stavanger, Sola området. Men jeg har ikke merket noe kløe selv, og har også en hund nr. 2 som heller ikke legger merke til noe.
  6. Tusen takk for svar Har nå snakket med dyrlegen, og han sa at dette ikke er noe akutt(er forsåvidt enig) og bør helst ventes med til i morgen hvis det lar seg gjøre. Men hvordan ser lopper ut på hunden? er de tydelig synlige, eller er det vanskelig å få øye på dem? Glemte forresten å si at jeg satt med forstørrelsesglass å så igjennom pelsen på hunden i går kveld.. haha! Men fant ikke noe som beveget seg.
  7. Hjeeelp! Jeg har hatt en fryktelig natt. Da hunden min har hatt ekstrem kløe! Det startet i går kveld i 20:00 tiden. Hun klør og klør.. og klør. Det ser ut til at det klør på for labbene, og på bak parten av hunden, spesielt i lysken. Jeg vet heller ikke hva dette kan komme av. Det eneste er at vi var ute tidligere på dagen, i hagen hvor hun rultet seg rundt og rundt på et sted. Mon tro om det kan ha vært noe i gresset? eller kanskje hun har spist noe uten at jeg har sett det? Men, det er som sagt bare visse plasser det klør. Hun puster og peser, og finner ikke roen. Jeg har sjekket igjennom pelsen hvor det er mest kløe, men finner ikke noe annet enn at hun nå er rød/små sår.(pga. av hun har nesten klødd seg i hel) Så jeg tror ikke det kan være lus eller lopper da jeg også har en hund nr. 2 som ikke er plaget i det hele tatt. Jeg har sett litt rundt på nett, men finner ikke noe som helst stemmer med det hun har nå. Jeg prøvde også å bade henne 2 ganger, og lufte henne. Men det ser ikke ut til at det forsvinner. Nå har hun hatt dette siden kl 20:00 i går kveld, og er ikke noen tegn til forbedring. Er dette noe jeg bør ringe dyrlege i dag på en søndag for? eller har dere noen råd eller tips til hva jeg kan gjøre selv? har veldig lite lyst på en natt til slik som denne, da jeg skal ha eksamen i morgen tidlig.
  8. Ja jeg renser også morgen og kveld. Men er litt usikker på om at hun "holder det inne" siden det gjør vondt. For når jeg renser og vasker så vrir hun seg unna, og det ser ut til at det gjør veldig vondt. Er det mulig at hun da ikke vil gå på do siden hun er redd for at det skal gjøre vondt?
  9. Hei Lurer på om noen vet hvor lenge en hund kan holde seg for å gå på do(avføring). Har nå nylig vært inne med min chihuahua tispe hos veterinæren( i går), etter at hun hadde en fyllt analkjertel med betennelse. De måtte tømme og skylle den, og nå går hun på antibiotika og smertestillende. I dag sprakk den også, og vi ringte tilbake til veterinæren men de sa at det ikke var så mye mer å gjøre enn å rense og gi henne tablettene. Hun var på do å avførte rett før vi gikk til dyrlegen, som var ca. rundt 10-halv 11 tiden. og har enda ikke vært på do. Hun hadde ikke noe særlig matslyst i går, spiste bare litt godis på kvelden. Hun pleier som regel å gå på do om morgenen, men i dag har hun ikke vært på do og heller ikke i går etter veterinær besøket. Hun tisser, spiser og drikker som normalt. Og hun er ikke slakk i dag. Er dette noe jeg burde beskymre meg over? Nå har det gått ca. 48 timer siden hun avførte sist. skal jeg kontakte dyrlege?
  10. Helt ENIG!!... om det bare var så enkelt!
  11. Fant en flått i dag bak øret til hunden(chihuahua) min. Fjernet den med en gang! Er veldig usikker på hvor lenge den kan ha sittet.. men da jeg fjernet flotten var det en middels stor klump bak øret. Har jo selvfølgelig fjernet flått før uten å vite hvor lenge de kan ha sittet. Da har det også vært en liten klump, hvor flåtten har sittet. Men denne gangen virker den litt større enn ellers, med en liten svart flekk(ligner et lite stikk) midt i klumpen. Kan det hende at klumpen virker litt større denne gangen pga. den satt bak øret hvor det ikke er så mye "kjøtt"? Eller burde jeg oppsøke lege? Ble en litt dårlig forklaring.. men håpe dere forstår
  12. Jeg har to stk. den ene spiser fort opp og stikke for å ta godisen fra den andre. Eller så pleier hun å sitte å "vokte" over godisen sin, det kan hende at hun sitter å vokter over den i mange timer før hun spiser den selv. Men jeg pleier og korrigere det. Hjemme hos oss er det ikke lov å ta ting fra hverandre.
×
×
  • Opprett ny...